Home >> Chris & Panos

Chris & Panos

Chris & Panos
Cinematography
Με πλούσιες και μακρόχρονες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές σπουδές στο βιογραφικό τους, οι Chris and Panos εργάστηκαν στο χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόραση και της διαφήμισης. Παράλληλα δραστηριοποιούνταν στο χώρο του γάμου και της βάπτισης Τα ευρεία πεδία δραστηριοτήτων τους βοήθησαν να εξελίξουν την οπτική τους, ώστε να “κινηματογραφούν” τα μυστήρια με τα ίδια υψηλά στάνταρ που χρησιμοποιούσαν και στο χώρο του θεάματος.
Η συναισθηματική προσέγγιση είναι ο τρόπος που προσεγγίζουν τόσο το γάμο όσο και τη βάπτιση. Για να γίνει αυτό εφικτό, η διακριτικότητα και η μοναδικότητα κάθε φορά στην προσέγγιση είναι απαραίτητο συστατικό της δουλειάς τους.
Οι Chris and Panos προσπαθούν να αποτυπώσουν όλη την πλούσια συναισθηματική γκάμα των συμμετεχόντων ως ουδέτεροι παρατηρητές, ενώ και την ίδια στιγμή εξιστορούν τη μια και μοναδική κάθε φορά ιστορία. Όπως, χαρακτηριστικά, λένε “η κάθε ιστορία γράφεται από τα υποκείμενα και εμείς είμαστε εκεί για να την καταγράφουμε στην κάθε της λεπτομέρεια”.

WEBSITE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
GOOGLE+
Featured on Love4Weddings

Νησιωτικος παραδοσιακος γαμος στην Παρο

Ένα πολύ όμορφο βίντεο νησιώτικου παραδοσιακού γάμου στην Πάρο από τους Chris & Panos θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας και σίγουρα θα σας ταξιδέψει! «Η πιο αγαπημένη στιγμή του γάμου μας θα έλεγα ότι ήταν το γλέντι μετά το μυστήριο, γιατί έγινε με τρόπο αυθεντικό, όπως γινόντουσαν τα γλέντια του γάμου τον παλιό καιρό. Ζωντανή.....

See more

Ρομαντικος καλοκαιρινος γαμος στο Κτημα Λαας | Ιλιανα & Αλεξανδρος

Η όμορφη ιστορία γάμου που θα δείτε έγινε το καλοκαίρι στο Κτήμα Λαας, όπου η Ιλιάνα και ο Αλέξανδρος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Μία γιορτή γεμάτη με ανεκτίμητες αναμνήσεις για το ζευγάρι. “Η πιο όμορφη στιγμή του γάμου ήταν όταν έφτασα στην εκκλησία με τον πατέρα μου και είδα τον άντρα μου, τους.....

See more
lifestyle collective
© 2017 Love4Weddings
Powered by WordPress ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ