Home >> Inspiration >> Προτασεις γαμου απο πραγματικα ζευγαρια | Love4Weddings

Προτασεις γαμου απο πραγματικα ζευγαρια | Love4Weddings

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ημέρες που επιλέγουν οι ερωτευμένοι να κάνουν την προταση γαμου. Επιλέξαμε προτάσεις γάμου από πραγματικους γαμους που θαυμάσατε στο L4W…. Άλλες προτάσεις είναι συγκινητικές…. άλλες είναι πρωτότυπες…άλλες παιχνιδιάρικες…. όλες όμως με καμία εξαίρεση κατέληξαν στo “ναι”!

ΓΕΩΡΓΙΑ & ΜΑΝΟΣ

Η προταση γαμου, έγινε σε ένα γυάλινο βαγόνι ενός πανέμορφου τρένου, που ο Μάνος είχε κλείσει αποκλειστικά για το ζευγάρι. Της έδειξε ένα βίντεο που έφτιαξε με τραγούδια και εικόνες από τα ταξίδια τους, τις όμορφες στιγμές τους, που εξιστορούσαν τη σχέση τους. Η Γεωργία αναφέρει ότι: «Με το τελευταίο τραγούδι, μου ζήτησε «Dance me to the end of love» και είδα το δαχτυλίδι που το κρατούσε…. το σκυλάκι μας ο Περικλής! Η αλήθεια είναι ότι τεχνικά, ο Μάνος δεν μου έκανε ποτέ πρόταση γάμου!»

προτασεις-γαμου-ιδεες

φωτογραφος γαμου : ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΗ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

H πρόταση γάμου από τον Αλέξανδρο έγινε στη Λευκάδα ένα ηλιόλουστο μεσημέρι Αυγούστου. Ήταν ξαπλωμένοι στην παραλία και περίμεναν να δυναμώσει ο αέρας για να αρχίσουν το αγαπημένο τους σπορ, το kitesurf. Καθώς έπαιζαν με τις θαλάσσιες πέτρες, κάπου ανάμεσά τους, εμφάνισε ο Αλέξανδρος ένα υπέροχο μονοπετρο και είπε: «θέλω να είσαι δίπλα μου για πάντα, και στα εύκολα και στα δύσκολα…. εσύ θέλεις;»

ιδεες-προτασεις-γαμου

φωτογραφος γαμου : ΝΙΚΟΣ Π. ΓΚΟΓΚΑΣ

ΛΙΑ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης έκανε πρόταση γάμου στη Λία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Πορτογαλία, όπου βρισκόταν για επισκευή του πλοίου με το οποίο ταξίδευε. Πήγε τη Λία σε ένα εστιατόριο μέσα σε ένα κάστρο. Όπως αναφέρει η Λία για την προταση γαμου: «δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι είχε κανονίσει κάτι “τέτοιο” γιατί ήξερα οτι ο χρόνος του μέσα στην ημέρα ήταν περιορισμένος. Δεν κατάλαβα για πότε τα κανόνισε!»

ιδεες-προταση-γαμου

φωτογραφος γαμου : ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ & ΓΙΑΝΝΗΣ

Η προταση γαμου έγινε στον Υμηττο, σε μία πεζοπορική διαδρομή ανάμεσα στα πεύκα όπου πήγαινε συχνά το ζευγάρι για περίπατο. Ο Γιάννης είπε στην αγαπημένη του Ειρήνη:«Περνάω τόσο ωραία μαζί σου… θα ήθελα περάσω πολλά χρόνια, το υπόλοιπο της ζωής μας έτσι μαζί σου».

προταση-γαμου-ιδεες

φωτογραφηση γαμου : PENELOPE PHOTOS

SARAH ANN & GEORGE

Η προταση γαμου έγινε από τον Γιώργο με ιδιαίτερο τρόπο: Σε ενα χειμερινό ταξίδι του ζευγαριού στον Καναδά, ο Γιώργος σχεδίασε να συμμετέχουν σε ένα κυνήγι θησαυρού για τους τουρίστες της Οτάβας ώστε να γνωρίσουν με έναν δημιουργικό και fun τρόπο, τα αξιοθέατα που προσφέρει η πόλη. Η Sarah Ann αναφέρει ότι: «ενώ έκανε τρομερό κρύο, εγώ ήθελα να σταματήσουμε το κυνήγι του θησαυρού αλλά ο Γιώργος επέμενε… μη γνωρίζοντας ότι είχε αλλάξει την τελευταία οδηγία του παιχνιδιού, βρεθήκαμε μπροστά στη λίμνη της Οττάβας. Καθώς έψαχνα να βρω την απάντηση για το τελευταίο στοιχείο για το κυνήγι του θησαυρού… συνειδητοποίησα ότι είχε γονατίσει και μου ζήτησε να γίνω η γυναίκα του…»

ρομαντικη-προταση-γαμου

φωτογραφος γαμου : ΝΙΚΟΣ Π. ΓΚΟΓΚΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ & ΑΡΗΣ

Η πρόταση γάμου έγινε έξι μήνες αργότερα μετά τη γνωριμία τους, στο γάμο του αδελφού της νύφης. Ο Άρης της έδωσε το δαχτυλίδι και της ζήτησε να παντρευτούν. Μία γλυκιά και πολύ ρομαντική λεπτομέρεια της προτασης γαμου του Άρη, είναι ότι το δαχτυλίδι το σχεδίασε ο ίδιος.

ρομαντικες-προτασεις-γαμου

φωτογραφος γαμου : SOFIKITIS PHOTOGRAPHY

ΜΑΡΙΑ & ΣΑΡΑΝΤΟΣ

Ο Σαράντος έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο ταξίδι που έκαναν μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Σε κάποια ανύποπτη στιγμή όταν η Μαρία δεν κοιτούσε, ο Σαράντος πέρασε το δαχτυλιδι αρραβωνων στο χέρι της… Μια πολύ τρυφερή και ρομαντικη προταση γαμου…

προτασεις-γαμου-εκπληξη

φωτογραφος γαμου : REDBOX STUDIO

ΙΩΑΝΝΑ & ΝΙΚΟΣ

Η πρόταση γάμου έγινε στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλιου και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιωάννα: «ο Νίκος είχε οργανώσει τα πάντα… μέχρι ποτήρια σαμπάνιας από το σπίτι της μητέρας του είχε φέρει μαζί, σε περίπτωση που δεν είχαν στον ξενώνα που μέναμε. Βέβαια όλα τα σύνεργα του εγκλήματος (σαμπάνια-ποτήρια-τριαντάφυλλο σε ειδικό φιαλίδιο με νερό) ήταν τοποθετημένα σε σάκο που υποτίθεται περιείχε εργαλεία για το αυτοκίνητο» και συνεχίζει: «Το τελευταίο πρωί πριν φύγουμε, είπαμε να πάρουμε πρωινό στο δωμάτιο. Με κάποια αφορμή ο Νίκος βγήκε για λίγο έξω και επέστρεψε κρατώντας ένα δίσκο που είχε πάνω όλα τα προαναφερθέντα “σύνεργα του εγκλήματος” μαζί με ένα μικρό κουτάκι και μία κάρτα».

ιδεα-προταση-γαμου

φωτογραφος γαμου : ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ

HANNAH & BRAD

Η πρόταση γάμου έγινε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου, σε ένα ταξίδι που έκαναν στη Νότια Γαλλία.

προτασεις-γαμου-ρομαντικες

φωτογραφος γαμου : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΧΟΥΝΤΗΣ

Enjoy your Valentine’s Day!
Eleni

Comments

Leave a Reply

Cake Toppers
Happy Birthday Love4Weddings!
Επιχρυσα στεφανα γαμου απο τη Thallo
ΝΥΦΙΚΑ 2016 | COSTARELLOS
lifestyle collective
© 2017 Love4Weddings
Powered by WordPress ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ