Aria Bride

Από την ίδρυσή της η ARIA έχει ήδη δημιουργήσει μια ποικιλία από αισθητικά έξοχα στυλ και βοήθησε χιλιάδες νύφες τοπικά αλλά και σε όλο το κόσμο, να βρουν το νυφικό των ονείρων τους

About

From Aria Bride :

Από την ίδρυσή της η ARIA έχει ήδη δημιουργήσει μια ποικιλία από αισθητικά έξοχα στυλ και βοήθησε χιλιάδες νύφες τοπικά αλλά και σε όλο το κόσμο, να βρουν το νυφικό των ονείρων τους – αυτό που θα αγαπήσουν σήμερα, στη “μεγάλη” τους μέρα, και σε 30 χρόνια, όταν θα βλέπουν τις φωτογραφίες του γάμου τους.
Η σχεδιάστρια του οίκου Aria, η Lilia ,έχει δείξει το πάθος της για την ομορφιά σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Από την παιδική της ηλικία, όταν βοηθούσε τους γονείς της να διευθύνουν τον οίκο ραπτικής, η Λίλια ασχολήθηκε με τον κόσμο των υφασμάτων, των υφών και οτιδήποτε άλλο σχετικό με το ράψιμο. Ωστόσο, πριν φτάσει ο ίδιος ο γάμος της σκεφτόταν να ασχοληθεί με τη γαμήλια επιχείρηση. Θυμάται εκείνους τους μήνες ατελείωτων προβών: βρίσκοντας το τέλειο νυφικό, ήταν και η στιγμή εκείνη που επέλεξε να γίνει σχεδιάστρια νυφικών φορεμάτων με σκοπό να πραγματοποιήσει το όνειρο κάθε νύφης.
Έτσι, όλα ξεκίνησαν ως μια οικογενειακή επιχείρηση με μικρές εγκαταστάσεις, όπου η Lilia μπόρεσε να δημιουργήσει το περιεχόμενο της καρδιάς της. Στην αρχή έφτιαξε νυφικά για φίλες της και γνωστές της, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, οι πολυτελείς δημιουργίες της κέρδισαν τη δημοσιότητα. Η Aria μετακόμισε σε μεγαλύτερες εργοστασιακές εγκαταστάσεις και έτσι η ομάδα μεγάλωσε. Λόγω του στιλιστικού οράματος και αφοσίωσης της Lilia στη νυφική μόδα, ο οίκος Aria επεκτάθηκε σε διαφορετικές αγορές παγκοσμίως, βρίσκοντας αξιόπιστους συνεργάτες και πελάτες παγκοσμίως. Κάθε σεζόν η ARIA καθιερώνει την παρουσία της σε διάσημες εμπορικές εκθέσεις όλου του κόσμου, βλέποντάς το ως μια τέλεια ευκαιρία να συναντήσει τους πελάτες της προσωπικά, να δημιουργήσει νέες σχέσεις, να εμπνεύσει και να παρουσιάσει τις τελευταίες της συλλογές.
Η Lilia βρίσκει την έμπνευσή της επίσης σε μοναδικά πολυτελή υφάσματα και υφές που έχει ανακαλύψει στις κορυφαίες κλωστοϋφαντουργικές αγορές. Μια τεράστια σειρά από λαμπερά και εκθαμβωτικά τούλια, ελαφρύ σιφόν, περίπλοκη δαντέλα και μαλακά μεταξωτά υφάσματα μετατρέπονται αργότερα σε υπέροχα, ειδικά προσαρμοσμένα φορέματα, ραμμένα προσεκτικά στο χέρι, από την επαγγελματική της ομάδα. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία του οίκου είναι να κερδίσει τις καρδιές των μελλοντικών νυφών, προσαρμόζοντας κάθε φόρεμα με τον τύπο σώματος και την προσωπικότητα κάθε νύφης.
Ο οίκος ARIA προσφέρει ασυναγώνιστη ειδίκευση στα νυφικά και βραδινά φορέματα. Η άψογη εφαρμογή, το λεπτομερή κέντημα στο χέρι και η χρήση υπέροχων υφασμάτων, είναι αυτά που ορίζουν τη φιλοσοφία του οίκου Aria και κάνουν όλες τις συλλογές της θαυμαστές.

Featured on Love4Weddings
Καθηλωτικά νυφικά φορέματα από Aria Bride για μια εντυπωσιακή νυφική εμφάνιση

Καθηλωτικά νυφικά φορέματα από Aria Bride για μια εντυπωσιακή νυφική εμφάνιση

Με τη σημερινή παρουσίαση ανοίγουμε ένα μικρό παράθυρο στoν κόσμο της υψηλής ραπτικής και στα υπέροχα νυφικά φορέματα της σχεδιάστριας Lilia από τον οίκο νυφικών Aria Bride! Τα πιο κάτω νυφικά είναι η απόδειξη ότι εδώ η κομψότητα συναντάει την πολυτέλεια… Μέσα από μια πλούσια γκάμα από όμορφα υφάσματα και υφές, από λαμπερά και εκθαμβωτικά...

Read More

Send this to a friend