PlanHUE Intimate Wedding Photography & Videography

“How it Felt Photography – Videography” Αποτυπώνοντας συναισθήματα. Συμβουλή σε όλα τα ζευγάρια: Περάστε διασκεδαστικά την ημέρα σας χωρίς να σκέφτεστε ότι κάποιος σας φωτογραφίζει.

About PlanHUE Intimate Wedding Photography & Videography

Είμαστε η Γεωργία και η Ευηρούλα. Εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πολύ καλές φίλες. Όσοι δεν μας γνωρίζουν νομίζουν ότι είμαστε αδερφές. Ίσως επειδή περνάμε όλο το 24ωρο μαζί?
Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη με καφέδες και μουσική(ταυτόχρονα ακούγοντας house και έντεχνη), διαφωνώντας για το πόσες ώρες περνάμε στο γυμναστήριο και κυνηγώντας την Αφαία.
Αν και σαν άνθρωποι είμαστε τελείως διαφορετικοί, θα λέγαμε καλύτερα αντίθετες η μια με την άλλη, μοιραζόμαστε τα ίδια κολλήματα – τα ταξίδια, το καλό φαγητό και το κοινό μας ”αξεσουάρ” την φωτογραφική μας μηχανή,
Εγώ η Γεωργία βρίσκω πάντα δικαιολογία να κουβαλάω μαζί μου την κάμερά μου εκνευρίζοντας φίλους και συγγενείς κυνηγώντας τους για ένα ”κλικ”. Στο τέλος όλοι υποκύπτουν! Εγώ πάλι υπάρχω μόνο ως αντανάκλαση σε καθρέφτες και βιτρίνες.
Εγώ πάλι – Ευηρούλα εδώ – φοβάμαι να παίρνω την μηχανή μαζί μου μην πάθει κάτι, ακόμα και την εφεδρική. Στο τέλος φωνάζω που ποτέ δεν έχω στιγμιότυπα από τις διακοπές μου. Έτσι το ρίχνω στα ντοκιμαντέρ.
Για να ”γεφυρώσουμε” αυτήν την σχέση, κάναμε το χόμπυ μας επάγγελμα συνδυάζοντας όλα όσα μας φτιάχνουν την διάθεση και αγαπάμε. Κινηματογράφος, Φωτογραφία, Ταξίδια και Φίλοι.
Το να ασχολούμαστε με την κάλυψη event, μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Σκοπός μας πάντα είναι να αποτυπώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές ενός γάμου ή μιας βάφτισης με διακριτικότητα, σεβασμό και αυθορμητισμό, αφήνοντας τα γεγονότα να εξελίσσονται φυσικά και αβίαστα. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω του τρόπου που προσεγγίζουμε τα ζευγάρια. Απαραίτητη για εμάς είναι η γνωριμία μαζί τους, εμπλεκόμενες στην διαδικασία και την οργάνωση του γάμου. Μας αρέσει πολύ να ξέρουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες για εκείνη την ημέρα, τα ρούχα, οι εκπλήξεις, τα συναισθήματα τους και ό,τι ακόμα θα ήθελαν να μοιραστούν με εμάς.
Το να χάσει κάποιος τις αναμνήσεις του είναι ένα σκληρό πράγμα. Είναι μεγάλη τιμή μας τιμή χαρά και ευθύνη λοιπόν να είμαστε εμείς αυτοί που θα σας παραδώσουμε αναμνήσεις σχετικές με σημαντικές και τρυφερές σας στιγμές ως ζευγάρια, όχι μόνο γεγονότα και στιγμές αλλά και ματιές στο πώς αυτές οι στιγμές σας έκαναν να νιώθετε.
Εσείς θέλετε να μας γνωρίσετε?

Featured on Love4Weddings
Όμορφη next day φωτογράφιση με ιδιαίτερο στυλ │ Ξανθή & Σάκης

Όμορφη next day φωτογράφιση με ιδιαίτερο στυλ │ Ξανθή & Σάκης

Το νιόπαντρο ζευγάρι μας – η Ξανθή και ο Σάκης – ξαναφόρεσε τα καλά του και φωτογραφήθηκε από την PlanHUE Intimate Wedding Photography & Videography στους διαδρόμους, στα δωμάτια αλλά στις σκάλες αυτού του εγκαταλελειμμένου κτηρίου. Η ομάδα της Plan Hue κατόρθωσε να δώσει διαφορετικές λήψεις του ζευγαριού, το οποίο ταίριαξε ιδανικά ανάμεσα στους μεγάλους...

Read More

Ρομαντική next day φωτογράφιση│ Γιούλη & Βαγγέλης

Ρομαντική next day φωτογράφιση│ Γιούλη & Βαγγέλης

 Ο έρωτας και η χημεία του σημερινού ζευγαριού είναι ολοφάνερα στη ρομαντική next day φωτογράφισή τους που πραγματοποιήθηκε σ’ αυτόν τον – γεμάτο από στάχυα – κάμπο. Οι δυο τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του PlanHue χαμογελαστοί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, χαρίζοντας μας ξεχωριστές λήψεις. Απολαύστε τους!     H νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Με τον...

Read More

Send this to a friend