El Stories

Η Wedding Planner, Ελένη Καλλιανιώτη, αναλαμβάνει να σκιαγραφήσει και να ανακαλύψετε μαζί τι πραγματικά σας εκφράζει σαν ζευγάρι. Ονειρευτείτε μαζί της την ομορφότερη μέρα της ζωής σας και με οδηγό την έμπνευση και την σωστή καθοδήγηση, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

About

From El Stories :

Η Wedding Planner, Ελένη Καλλιανιώτη, αναλαμβάνει να σκιαγραφήσει και να ανακαλύψετε μαζί τι πραγματικά σας εκφράζει σαν ζευγάρι. Ονειρευτείτε μαζί της την ομορφότερη μέρα της ζωής σας και με οδηγό την έμπνευση και την σωστή καθοδήγηση, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Η Ελένη σπούδασε Μarketing & Δημόσιες Σχέσεις, και από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα βρέθηκε στα περιοδικά Marriage, Votre Beaute και Μaison & Decoration. Eκεί ακριβώς ασχολήθηκε με την διακόσμηση και εκπαιδεύτηκε στην οργάνωση και την μεθοδικότητα. Είναι η Planner της ομάδας του EL Stories και επιμελείται προσωπικά κάθε καινούριο Project, από την αφετηρία μέχρι και την υλοποίησή του.
Επίσης, αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις του “wedding” και ταυτόχρονα να ανακαλύψετε τα μυστικά των λουλουδιών και τις χρωματικές παλέτες ανάλογα με την εποχή, επισκεφτείτε το show room του ΕL Stories, όπου η Floral Designer, Γιώτα Καλλιανιώτη θα είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει με τις πολύτιμες συμβουλές της.
H ομάδα του Εl Stories δημιουργήθηκε το 2008 και από τότε ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε ιστορίες, αγαπησιάρικες ….
Oι ιστορίες μας είναι αληθινές, εμείς απλώς σκηνογραφούμε και σκηνοθετούμε…
Κάνουμε ……….
γάμους λιτούς … ντυμένους στα λευκά…
γάμους ασπρόμαυρους … που ο γαμπρός είναι συνειδητά αξύριστος…
γάμους μοντέρνους … με νύφες χωρίς νυφικό…
γάμους ανατρεπτικούς, γάμους που δεν είναι ποτέ ίδιοι … αφού έχουμε σαν γνώμονα την μοναδικότητα των ζευγαριών μας.
Αγαπάμε τις νύφες που έχουν προγραμματίσει τα πάντα ένα χρόνο πριν, αυτές που ξέρουν όλες τις ποικιλίες των λουλουδιών, γιατί μέσα από αυτές εξελισσόμαστε.
Λατρεύουμε τις νύφες που είναι απρογραμμάτιστες, και ας τρέχουμε πανικόβλητοι….γιατί αυτές ίσως να γνωρίζουν το νόημα της ζωής και μας εξιτάρει να τις οργανώσουμε.
Yποστηρίζουμε γαμπρούς με ξεκούμπωτα πουκάμισα, που περιμένουν με μια αγκαλιά αγριολούλουδα την καλή τους ξυπόλητοι στην άμμο.
Θαυμάζουμε τους ατσαλάκωτους γαμπρούς που είναι γνώστες των τελευταίων τάσεων και μας εκπλήσσουν ευχάριστα, αφού σηκώνουν τον πήχη ψηλά για να τον περάσουμε παρέα.
Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, για εμάς είστε μοναδικοί και για το λόγο αυτό επενδύουμε στην προσωπική επαφή και την εμπιστοσύνη. Τέλος είμαστε όλοι έτοιμοι να φροντίσουμε το περιβάλλον που οι πρωταγωνιστές μας θα το αισθάνονται όχι απλώς οικείο, αλλά εντελώς δικό τους. Κοινός στόχος είναι να ζήσουν χωρίς άγχος και αναστολές τις δικές τους προσωπικές μεγάλες στιγμές.

Featured on Love4Weddings
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γάμου με τριαντάφυλλα και κάλλες σε μπορντό αποχρώσεις

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γάμου με τριαντάφυλλα και κάλλες σε μπορντό αποχρώσεις

Σκούρες μπορντό κάλλες και κατακόκκινα τριαντάφυλλα σμίγονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας μια ξεχωριστή διακόσμηση από El Stories ιδανική για έναν χριστουγεννιάτικο γάμο. Οι αμφορείς με τις πλούσιες συνθέσεις λουλουδιών και ο στολισμός των γαμήλιων λαμπάδων δίνουν το έναυσμα για το ύφος της διακόσμησης που θέλησε να ακολουθήσει το ζευγάρι, ενώ η γιορτινή διάθεση συνεχίζεται...

Read More

Send this to a friend