The Glam in the City

H “The Glam in the City” δημιουργεί το σκηνικό που ονειρεύεστε για το γάμο σας, την βάφτιση του παιδιού σας, την προσωπική ή επαγγελματική σας δεξίωση!

About The Glam in the City

Η “The Glam in the City” παρέχει υπηρεσίες ποιότητας στον τομέα της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων εταιρικού, κοινωνικού και ιδιωτικού χαρακτήρα καθώς και special events & parties. Η εμπειρία μας στο χώρο της Διοργάνωσης και Δημοσίων Σχέσεων έχει διαμορφωθεί μέσω της συνεργασίας μας με μεγάλες εταιρείες κύρους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.weddings2greece.com για να ενημερωθείτε για το εύρος των δυνατοτήτων μας, παροχών και λειτουργιών μας.

H “The Glam in the City” δημιουργεί το σκηνικό που ονειρεύεστε για το γάμο σας, την βάφτιση του παιδιού σας, την προσωπική ή επαγγελματική σας δεξίωση! Να σας ενημερώσουμε ότι σαν Εταιρία Διοργάνωσης καλύπτουμε και τον τομέα του Επιχειρηματικού Δώρου όπου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Εταιρίας σας προς άλλους πελάτες ή Εταιρίες με ειδικές κατασκευές, δώρα και πολύ premium προϊόντα είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε εταιρικό επίπεδο.

Αν έχετε οποιαδήποτε εκδήλωση, διαθέτουμε εκτός από Catering και χώρους με μεγάλες χωρητικότητες στα Βόρεια και Νότια Προάστια στην θάλασσα. Κάποιοι από αυτούς διαθέτουν και στέγαστρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και τον δικό σας χώρο είτε για πολύ μικρό εταιρικό είτε για πολύ μεγαλύτερο, ή κοινωνικό (γάμος, βάπτιση) φέρνοντας εμείς το δικό μας Catering.

Όσο για το budget της εκδήλωσης διαμορφώνεται στις τιμές που εσείς θέλετε.

Με τους πελάτες μας έχουμε αναπτύξει σχέσεις άριστης συνεργασίας, έτσι μας εμπιστεύονται απόλυτα καλύπτοντας όλες τις υποχρεώσεις τους.

Ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η υψηλή ποιότητα και αισθητική, η άψογη εξυπηρέτηση. Μια ολόκληρη ομάδα από στυλίστες, διακοσμητές, art a la table δουλεύει για την εκδήλωση σας.

Ξεκινώντας την προσπάθεια συνεργασίας, θα χαρούμε πολύ η The GLAM in the City και εγώ προσωπικά να έχουμε μια άμεση επικοινωνία με εσάς παρουσίασης των υπηρεσιών μας από κοντά.

Στόχος μας είναι μια καλή συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα μια αξέχαστη βραδιά για τους καλεσμένους σας!

Featured on Love4Weddings
Πώς μπορείς να προσθέσεις το 2020 Pantone χρώμα της χρονιάς στο γάμο σου

Πώς μπορείς να προσθέσεις το 2020 Pantone χρώμα της χρονιάς στο γάμο σου

Κάθε νέος χρόνος φέρνει μαζί του τις δικές του τάσεις, δικά του trends, αποχρώσεις, συνδυασμούς και λεπτομέρειες που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους προηγούμενους, εμπνέοντας και επηρεάζοντας κάθε τομέα. Το 2020 το Pantone προτείνει ένα αγαπημένο χρώμα, το Classic Blue (κλασσικό μπλε) το οποίο μπορεί φέτος να κυριαρχήσει στη διακόσμηση και στο στολισμό ενός...

Read More

Send this to a friend