Πραγματικά λατρεύουμε τους γάμους που έχουν ένα ιδιαίτερα ρομαντικό στυλ και ο γάμος της Erin και του Τάσου είναι ένας από αυτούς που ξεχωρίζουν! Δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη η ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού, η οποία ήταν διακοσμημένη με υπέροχα λευκά, γαλάζια και ιβουάρ λουλούδια τα οποία ενίσχυαν την καλοκαιρινή διάθεση της ημέρας ενώ η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο υπέροχο rooftop του Porto Palace Hotel Thessaloniki και όπως μας αναφέρει και η νύφη «Το Porto Palace Hotel Thessaloniki είναι από μόνο του ένας τόσο όμορφος χώρος με θέα, και τόσο ο Τάσος όσο και εγώ θέλαμε να έχουμε έναν χώρο όπου θα μπορούσαμε να δούμε τη θάλασσα. Η προσθήκη των fairy lights έκανε όλο το πάρτι πιο μαγικό και μας επέτρεψε να νιώθουμε σαν να χορεύαμε κάτω από τα αστέρια!»
Captured by Teel Films.
«Για το πρώτο μας ραντεβού πήραμε ποτά σε ένα πολύ ωραίο μπαρ που ήταν μια παλιά τράπεζα στο κέντρο της πόλης Columbus, και καταλήξαμε να μιλάμε για πάνω από 3 ώρες. Φέτος την άνοιξη θα συμπληρώσουμε 5 χρόνια που είμαστε μαζί! Για την πρόταση γάμου, ο Τάσος ήθελε να βρει κάτι στην ύπαιθρο και ήθελε να συμπεριλάβει και τα δύο σκυλιά μας. Όντας από την Ελλάδα, ο Τάσος λατρεύει να βρίσκεται δίπλα στο νερό και έχουμε ένα μεγαλύτερο ποτάμι κοντά στο σπίτι μας που έχει μια πολύ όμορφη γέφυρα που περνάει απέναντι. Ένας από τους φίλους μου με πήρε για μεσημεριανό γεύμα και περάσαμε από τη γέφυρα όπου με περίμενε ο Τάσος και τα δύο σκυλιά. Τα σκυλιά είχαν πινακίδες στο λαιμό τους που έγραφαν «Θα με παντρευτείς;». Ήταν η τέλεια πρόταση που ταίριαζε πραγματικά με το πώς είμαστε ως ζευγάρι…», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.
«Συνολικά, τα χρώματα που επιλέχθηκαν για τον γάμο ήταν το λευκό, το γαλάζιο και το ροδακινί. Επέλεξα αυτά τα χρώματα γιατί ήθελα να ενσωματώσω το μπλε, αποδίδοντας φόρο τιμής στην ελληνική σημαία, και το ροδακινί επειδή ήταν ένα χρώμα που κάνει τη σύνθεση απαλή και καλοκαιρινή…Η εκκλησία ήταν απολύτως εκπληκτική με πολλά χρώματα και ήταν το τέλειο μέρος για να παντρευτούμε. Αυτό ήταν ιδιαίτερο και για τον Τάσο γιατί περνούσε πολλά καλοκαίρια με τον παππού και τη γιαγιά του στη Γέφυρα και μας άρεσε να δείξουμε στους Αμερικανούς καλεσμένους μας περισσότερα για την κουλτούρα του Τάσου και τη ζωή του στην Ελλάδα»
«Ο DJ μας, ο Amaze Djs ήταν η ζωή του πάρτι και ακόμα συζητάμε με τους φίλους και την οικογένειά μας για το πόσο εκπληκτική ήταν όλη η βραδιά… Είχαμε μια τόσο εύκολη, ομαλή και αξέχαστη εμπειρία!»
«Το προσωπικό στο Porto Palace ήταν εξυπηρετικό και απίστευτα φιλικό. Αν κάποιος σκέφτεται να κάνει μια εκδήλωση θα πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτεί».

















































Leave a Reply