Το πιο δημοφιλές και αναγνωρισμένο wedding site στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Το Love4Weddings είναι το πρώτο και #1 wedding site και θεωρείται το πιο δημοφιλές και αναγνωρισμένο site γάμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο. H κάθε μέλλουσα νύφη μπορεί να βρει τις πιο chic ιδέες για το δικό της γάμο και να αναζητήσει επαγγελματίες από το χώρο του γάμου εύκολα και απλά. Όπως αναφέρει η Ελένη, founder & editor του Love4Weddings, «Είναι πολύ όμορφο όταν ακούμε από τις νύφες πόσο τους έχει βοηθήσει το Love4Weddings όταν αρραβωνιάστηκαν. Μας λένε πως μόλις ανακαλύπτουν το Love4Weddings βρίσκουν τον πιο χρήσιμο οδηγό που τους βοηθάει βήμα-βήμα να βρουν λύσεις και να σχεδιάσουν το γάμο τους. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι να βλέπουμε στους πραγματικούς γάμους που παρουσιάζουμε, πόσο χαρούμενες είναι οι νύφες. Γι’ αυτό το λόγο, η ομάδα μου και εγώ, πάντα αναζητούμε να παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες ιδέες για το γάμο σου, τις πιο πρωτότυπες προτάσεις για ένα γάμο που θα ξεχωρίσει και τις νέες τάσεις σε ότι αφορά τη μόδα στα νυφικά. Θα σε βοηθήσει να βρεις το στυλ του γάμου σου, επαγγελματίες γάμου και να πάρεις από τους ειδικούς συμβουλές για το σχεδιασμό του γάμου σου. Θα ενημερωθείς πρώτη εδώ για τα wedding trends, για τις καινούργιες τάσεις στα νυφικά και μόνο εδώ θα βρεις έμπνευση από τους πιο όμορφους πραγματικούς γάμους. Το Love4Weddings είναι το site που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθείς για να σχεδιάσεις το γάμο σου χωρίς άγχος και όπως ακριβώς τον έχεις ονειρευτεί!»

We love weddings… all day long and every day of the year

Δεν είναι καθόλου υπερβολή. Εμείς στο Love4Weddings, ασχολούμαστε συνέχεια με τους γάμους και αυτό για εμάς είναι η μεγαλύτερη χαρά. Παρουσιάζουμε σε καθημερινή βάση πολλαπλά άρθρα για έμπνευση, ιδέες γάμου, καινούργια trends και φυσικά πραγματικούς γάμους που είναι η καρδιά των site μας. Στο Love4Weddings, EverAfter, Chic and Stylish Weddings, Epic Luxury Weddings) και στο έντυπο περιοδικό, έχουμε παρουσιάσει συνολικά πάνω από 1000 πραγματικούς γάμους και έχουμε μιλήσει με χιλιάδες νύφες οι οποίες έχουν μοιραστεί μαζί μας τις πιο όμορφες στιγμές όπως τις έζησαν την ημέρα του γάμου τους. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν μας λένε πόσο τους βοήθησε το Love4Weddings όταν σχεδιάζανε το γάμο τους να βρουν τις πιο stylish ιδέες, έμπνευση και τους καλύτερους επαγγελματίες γάμου. Είναι οι #love4weddingsbrides.

Η «φωνή» της κάθε πραγματικής νύφης μέσα από τις παρουσιάσεις πραγματικών γάμων, που μας λέει ότι το Love4Weddings ήταν o οδηγός της από την πρώτη μέρα που αρραβωνιάστηκε μέχρι και την ημέρα του γάμου της, αυτή η «φωνή» είναι που μας κάνει να προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σαν βραβευμένο wedding brand και ενδυναμώνουμε την παρουσία μας στο wedding industry όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρου αλλά πλέον και παγκόσμια.

Our huge community of readers

Με εκατομύρια προβολές σελίδας το χρόνο, είναι λογικό και επόμενο να μην υπάρχει νύφη που να μην γνωρίζει και ακολουθεί το Love4Weddings. Είμαστε πανευτυχής που έχουμε μία τόσο καταπληκτική κοινότητα από αναγνώστριες/νύφες και επαγγελματίες γάμου από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

#1 brand γάμου στα social media

Με περίπου 200.000 followers συνολικά στα social media, τα site μας (Love4Weddings, EverAfter, Chic and Stylish Weddings) είναι το #1 wedding brand στο Instagram, Facebook και Pinterest με πραγματικούς followers οι οποίοι αυξάνονται οργανικά. Ξέρουμε πόσο λατρεύουν οι νύφες να περνάνε ώρες ατέλειωτες στο Pinterest γι αυτό και η παρουσία μας εκέι είναι επίσής δυναμική: Με περίπου 2.000.000 viewers το μήνα (!), οι σελίδες μας στο Pinterest είναι με τεράστια διαφορά οι πιο δυνατές στο χώρο του γάμου. The best inspiration just for you!

The trusted wedding site for international brides getting married in Greece and Cyprus

Τα site μας είναι ευρέως γνωστά στις νύφες του εξωτερικού που θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσα από τα site μας βρίσκουν επαγγελματίες γάμου για να σχεδιάσουν το γάμο τους. Ανάμεσα στα sites μας, έχουμε περίπου 1.000.000 page views από το εξωτερικό που είναι νύφες του εξωτερικού που θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα και την Κύπρο και ψάχνουν για επαγγελματίες.

Βρείτε τα παντα για το γάμο σας στο Stylebook μέσα από δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες

Το Stylebook είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και πρωτοποριακά εργαλεία για να αναζητήσετε ιδέες για το γάμο σας! Σκεφτείτε να έχετε στη διάθεσή σας αμέτρητες εικόνες (πραγματικά είναι χιλιάδες!) από τους πιο όμορφους γάμους που έχετε δει ποτέ! Από ιδέες για διακόσμηση εκκλησίας, γαμήλιες τούρτες, νυφικά, ενδυμασία γαμπρού, τάσεις για νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα… μέχρι και πρωτότυπες ιδέες που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, στο Stylebook θα τα βρείτε όλα και πιστέψτε μας όταν σας λέμε ότι θα σας γίνει η νέα εμμονή!

Περιοδικό γάμου Love4Weddings

Το stylish περιοδικό γάμου Love4Weddings έχει αποσπάσει τις πιο θετικές κριτικές από μέλλουσες νύφες και επαγγελματίες γάμου και λέγεται πως είναι το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ που αλλάζει τα δεδομένα! Με προδιαγραφές περιοδικού εξωτερικού και θεματολογία που πραγματικά ενδιαφέρει τη νύφη, το Love4Weddings περιοδικό έχει αμέτρητα άρθρα με τις πιο χρήσιμες ιδέες για το γάμο. The ultimate bridal guide!

Keep in touch!

Μπορείτε να ενημερώστε καθημερινά μέσα από τις σελίδες μας στο Facebook, Instagram και Pinterest. Keep in in touch and be inspired!


Αν σας ενδιαφέρει να προβληθείτε μέσα από το wedding site Love4Weddings δείτε περισσότερα εδώ