Στολισμός Εκκλησίας

Ο στολισμός εκκλησίας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που πρέπει να μελετήσετε. Η εκκλησία αποτελεί την τελετή, το μυστήριο, το πιο ουσιαστικό μέρος το γάμου σας.

Καλό είναι λοιπόν, να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να σκεφτείτε πως θα διακοσμήσετε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά την εκκλησία στην οποία αποφασίσατε να παντρευτείτε. Η διακόσμηση της εκκλησίας πρέπει να ακολουθεί το στυλ, την χρωματική παλέτα και την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου σας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο σύνολο. Σε αυτή τη κατηγορία μπορείτε να δείτε πως πραγματικές νύφες επέλεξαν να διακοσμήσουν την εκκλησία ανάλογα με το ύφος του δικού τους γάμου.
Αγαπημένες ιδέες και στοιχεία διακόσμησης και απο τα αγαπημένα μας styled shoots… που μας άρεσαν και θα σας αρέσουν πολύ!

Στολισμός εισόδου εκκλησίας με ολόλευκα άνθη

Στολισμός εισόδου εκκλησίας με ολόλευκα άνθη

Υπέροχος στολισμός εισόδου εκκλησίας με μια full moon αψίδα από λευκές ορτανσίες, λυσίανθο και τριαντάφυλλα. Ο γαμήλιος διάδρομος είχε επίσης συνθέσεις λουλουδιών σε όλο το μήκος του και napoleon ξύλινες καρέκλες. ...

Read More

Ρουστίκ στολισμός drink stand

Ρουστίκ στολισμός drink stand

Στολισμός drink station με ξύλινη σανίδα πάνω σε σανό. Δροσιστικά ροφήματα, σαμπανιέρα, όμορφα άνθη αλλά και φύλλα ελιάς συμπληρώνουν τον ιδιαίτερο στολισμό του drink station. ...

Read More

Send this to a friend