Τι λένε οι νύφες

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν οι νυφες μας λένε πόσο τους βοήθησε το Love4Weddings όταν σχεδιάζανε το γάμο τους να βρουν τις πιο stylish ιδέες, έμπνευση και επαγγελματίες για το γάμο τους. Δείτε τι λένε οι #love4weddingsbrides!

 • Πως χρησιμοποιούν το Love4Weddings σαν οδηγό όταν προετοιμάζονται για το γάμο τους
 • Πως βρίσκουν βοήθεια από την αρχή της προετοιμασίας του γάμου τους για να πάρουν ιδέες και έμπνευση
  (Απο τα ερωτηματόλογια που απάντησαν οι νύφες που παρουσιάσαμε το γάμο τους: To 75% μας είπαν πως ξεκίνησαν να κάνουν έρευνα περίπου 1 χρόνο ή και περισσότερο πριν το γάμο τους)
 • Πως τις βοηθάει να βρούνε επαγγελματίες γάμου
 • Πως επισκέπτονται συχνά το site Love4Weddings για να καταλήξουν στο στυλ του γάμου τους
  (Απο τα ερωτηματόλογια που απάντησαν οι νύφες που παρουσιάσαμε το γάμο τους: το 69% επισκέπτονταν το site μας μία φορά την εβδομάδα ή περισσότερο).
 • Πως μέσα από τα άρθρα και τις παρουσιάσεις πραγματικών γάμων βρίσκουν βοήθεια για να κάνουν εικόνα αυτά που φαντάζονται για τον δικό τους γάμο

Για όλους αυτούς τους λόγους το Love4Weddings είναι το πιο δημοφιλές site γάμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο με περίπου 4.000.000 προβολές σελίδας το χρόνο και πάνω από 10.000 προβολές σελίδας τη μέρα.

Όμορφος γάμος στη Θεσσαλονίκη με λευκές και γαλάζιες ορτανσίες │ Ελίζα & Γιώργος

Καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου μας συμβουλευόμουν το Love4Weddings παίρνοντας ιδέες κυρίως για την διακόσμηση και το στυλ του γάμου που μου ταιριάζει, αλλά και για το νυφικό των ονείρων μου.

See the wedding

Ανοιξιάτικος γάμος στη Λεμεσό με λουλούδια σε γήινες αποχρώσεις και μποέμ vibes │ Λευκή & Ζαννέτος

Το Love4Weddings με βοήθησε κυρίως τις διαφορετικές τάσεις διακόσμησης και επιλογής νυφικού. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα την Lenia Haute Couture.

See the wedding

Boho chic γάμος στο Κτήμα Έλενα με λευκά λουλούδια και pampas grass │ Βάγια & Γιώργος

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα σχεδόν σε όλα τα στάδια προετοιμασίας του γάμου μου.

See the wedding

Ρουστίκ καλοκαιρινός γάμος στα Χανιά με στάχυα και πήλινες λεπτομέρειες │ Δώρα & Άγης

Το Love4Weddings μου έδωσε ιδέες για το στολισμό και τις επιλογές που υπάρχουν για κάθε στάδιο της προετοιμασίας. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τη Vasia Tzotzopoulou που έφτιαξε το νυφικό μου.

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με ρομαντικές συνθέσεις από τριαντάφυλλα και ελιά │ Αναστασία & Βασίλης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings στο αρχικό στάδιο σίγουρα αλλά και στην συνέχεια σε αναζήτηση ιδεών για στολισμό κλπ. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τους αγαπημένους μας φωτογράφους LPevents που έκαναν την μέρα αυτή αξέχαστη.

See the wedding

Elegant καλοκαιρινός γάμος στο Κτήμα Ορίζοντες με εντυπωσιακό ανθοστολισμό │ Μίνα & Πάνος

To Love4Weddings ήταν από τους πρώτους λογαριασμούς που ακολούθησα ως μέλλουσα νύφη, λόγω αισθητικής και φυσικά λόγω του ότι μπορούσα πολύ εύκολα να έχω αναφορές από πραγματικούς γάμους, βοηθώντας με έτσι να επιλέξω τους κατάλληλους συνεργάτες για εκείνη την μοναδική μέρα… Την μέρα μας! Ο Christos Mavraganis και η ομάδα του Authentic Weddings ήταν συνεργάτες που ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή στην λίστα επαγγελματιών του Love4Weddings.

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στη Σπάρτη με λευκά άνθη και ελιά │ Στέλλα & Γιώργος

Το Love4Weddings με βοήθησε στην επιλογή νυφικού. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον οίκο νυφικών Primalicia.

See the wedding

Υπέροχος φθινοπωρινός γάμος στην Αθήνα με χρυσάνθεμα κι άλλα πολύχρωμα λουλούδια │ Ματίνα & Θάνος

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στην αρχή της προετοιμασίας, όταν ξεκίνησα να κάνω σχετικές αναζητήσεις για να μπορέσουμε να μπούμε σε μια σειρά με τις προετοιμασίες.

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με στάχυα κι άλλα πολύχρωμα λουλούδια │ Ζαχαρούλα & Μιχάλης

Το Love4Weddings με βοήθησε στην αναζήτηση επαγγελματιών.

See the wedding

Rustic φθινοπωρινός γάμος με στοιχεία σε τερακότα αποχρώσεις │Ζωή & Κωνσταντίνος

Το Love4Weddings υπήρξε για εμένα σταθερό σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Από την αναζήτηση του νυφικού, μέχρι και τις λεπτομέρειες του στολισμού, έψαχνα για αναφορές που να ταιριάζουν στο δικό μου πλαίσιο γάμου, και ιδέες για πετρόκτιστες εκκλησίες στην εξοχή.

See the wedding

Rustic chic γάμος στις Πλάτρες με τριαντάφυλλα και ευκάλυπτο │ Σαββίνα & Αντώνης

Καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου επισκεπτόμουν σχεδόν καθημερινά το Love4Weddings ιδιαίτερα την στήλη με τους πραγματικούς γάμους σε Κύπρο και Ελλάδα. Εμπνεύστηκα αρκετές λεπτομέρειες σε σχέση με την επιλογή της διακόσμησης τόσο στο χώρο της δεξίωσης όσο και της εκκλησίας μέσα από τους πραγματικούς γάμους. Με βοήθησε πάρα πολύ στην επιλογή του νυφικού μου, πήρα πολλές ιδέες αφού ήθελα να δένει με το όλο ρουστίκ στυλ του γάμου.

See the wedding

Elegant γάμος στη Θεσσαλονίκη με υπέροχα λουλούδια σε απαλές ρομαντικές αποχρώσεις │ Αντιγόνη & Βασίλειος

Το Love4Weddings με βοήθησε ως προς τα χρώματα και τις διαφορετικές διακοσμήσεις που έχουν γίνει σε προηγούμενους γάμους και σε συνεργασία με την wedding planner, μπόρεσα να διαλέξω καλύτερα το ύφος του γάμου που ήθελα. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα την αγαπημένη μου Luccia B!

See the wedding

Ρουστίκ καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με λεβάντες και στάχυα │ Θάλεια & Χρήστος

Το Love4Weddings με βοήθησε στο στάδιο που ψάχναμε συνεργάτες που να ταιριάζουν στο ύφος του γάμου που θέλαμε να κάνουμε.

See the wedding

Υπέροχος καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με λευκό ανθοστολισμό και πλούσιες πρασινάδες │ Μαρία & Στέφανος

Μέσα από το Love4Weddings έβλεπα εικόνες που με ενέπνευσαν να δομήσω το δικό μου γάμο.

See the wedding

Kαλοκαιρινός γάμος με pampas grass κι άλλα λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις │ Περιστέρα & Αθανάσιος

To Love4Weddings το παρακολουθούσα στον καλύτερο συνδυασμό των χρωμάτων για το στολισμό, αλλά μου έδωσε και διάφορες ιδέες στο πώς να στήσω το στολισμό μου.

See the wedding

Chic καλοκαιρινός γάμος στην Κοζάνη με πλούσιες ρομαντικές ανθοσυνθέσεις │ Ευδοκία και Αλέξανδρος

Κατά την προετοιμασία του γάμου μας παρακολουθούσα το Love4Weddings και με βοήθησε σε όλη την προετοιμασία, καθώς ποτέ στη ζωή μου δεν είχα σκεφτεί εκείνη τη στιγμή και ποιος είναι ο ιδανικός γάμος ή το ιδανικό νυφικό και όμως έγιναν όλα όπως μας άρεσαν και τα θέλαμε. Βρήκαμε ιδέες για τον στολισμό, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια και γενικά για την όλη προετοιμασία, κάτι που μας έκανε γρήγορα να καταλάβουμε τι μας αρέσει και να καταλήξουμε σε αυτό που θέλαμε ώστε να βοηθήσουμε και τους επαγγελματίες που συνεργαστήκαμε να κάνουν σωστά και άμεσα τη δουλειά τους.

See the wedding

Όμορφο χειμωνιάτικο next day στο βουνό │ Στέλλα & Παναγιώτης

Tο site Love4Weddings με βοήθησε στην αρχή της προετοιμασίας του γάμου. Θέλαμε έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο, κάτι που δεν είναι σύνηθες έφοσον οι περισσότεροι γάμοι γίνονται καλοκαίρι, όποτε η βοήθεια για να δημιουργήσουμε τον κορμό ήταν πολύτιμη…

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στη Δράμα με πολύχρωμα λουλούδια │ Φρόσω & Μπάμπης

Με σύμμαχο το site Love4Weddings κατάφερα να οργανώσω το γάμο μου και το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και από αυτό που είχα στο μυαλό μου.

See the wedding

Ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος στην Κρήτη με λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις │ Βάσω και Δημήτρης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα καθόλη τη διάρκεια προετοιμασίας. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα το Eros Events.

See the wedding

Ρουστίκ καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με εντυπωσιακά λουλούδια σε ποικίλες αποχρώσεις │ Μαργιάννα & Θοδωρής

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα καιρό πριν, αντλώντας ιδέες για το τι μας αρέσει και τι πλησιάζει περισσότερο τη δική μας φιλοσοφία σαν ζευγάρι! Από εκεί πάντα ξεκινάς και μετά αφαιρείς και κυρίως προσθέτεις τα στοιχεία που συνθέτουν το δικό σου ιδανικό σενάριο.

See the wedding

Όμορφος γάμος στην Πάρο δίπλα στη θάλασσα │ Βένια & Γιώργος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings καθ’ όλη την διάρκεια της ετοιμασίας και με βοήθησε πολύ με το τι ήθελα ειδικά στον στολισμό. Από το Love4Weddings βρήκαμε τους φωτογράφους μας Everlasting Tales, μας άρεσε πολύ το ότι οι φωτογραφίες είναι αυθόρμητες και αποτυπώνουν αληθινά την στιγμή. Εμείς τους αγαπήσαμε.

See the wedding

Elegant Χριστουγεννιάτικος γάμος στο Βόλο με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες │ Βασιλική & Δημήτρης

Το Love4Weddings με τις παρουσιάσεις των πραγματικών γάμων, μας βοήθησε ώστε να μην κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα του ονείρου μας!

See the wedding

Υπέροχος φθινοπωρινός γάμος στην Κέρκυρα με μποέμ vibes │ Βάσω & Σπύρος

Το Love4Weddings με βοήθησε πολύ σε όλη την προετοιμασία αλλά και σε όλο το θέμα που θα είχε ο γάμος μας! Ήξερα από την αρχή με ποιους επαγγελματίες ήθελα να συνεργαστώ την ημέρα του γάμου μου, αλλά παρακολουθώντας το Love4Weddings επιβεβαιώθηκα για αρκετούς από αυτούς. Πήραμε πολλές ιδέες, επίσης, για τη διακόσμηση του γάμου μας καθώς και για το νυφικό. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα την Primalicia Bridal Designers και τον Aggelos Kastoris Photography.

See the wedding

Μοντέρνος φθινοπωρινός γάμος στην Αθήνα με λουλούδια σε απαλές γαλάζιες και μωβ αποχρώσεις │ Αγάπη & Andrei

Παρακολουθούσα το Love4Weddings στην αρχή πριν αρχίσω την οργάνωση του γάμου και μέσα από αυτό έκανα μια πρώτη λίστα από wedding planners.

See the wedding

Όμορφος καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με άνθη σε παστέλ αποχρώσεις │ Καλλιόπη & Leo

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στο αρχικό στάδιο όπου έψαχνα ιδέες και διαφορετικά στυλ γάμων - διακόσμησης για να καταλήξω στο τι μου άρεσε/ταίριαζε περισσότερο.

See the wedding

Όμορφος φθινοπωρινός γάμος στο Αγρίνιο με ελιά και λευκά άνθη │ Έφη & Παντελής

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα και μας βοήθησε στα περισσότερα στάδια της προετοιμασίας του γάμου μας. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο Πέτρο Μαυραγάνη από Visual Aesthetics.

See the wedding

Oνειρεμένος καλοκαιρινός γάμος στην Κεφαλονιά σε απαλές ροζ και λευκές αποχρώσεις │ Αναστασία & Σωτήρης

Αν και κἀτοικος εξωτερικού εδώ και αρκετἀ χρόνια, το Love4Weddings υπήρξε σύμβουλος μου σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου μου!

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Κοζάνη με ολόλευκα άνθη│Κατερίνα & Γιάννης

Το Love4Weddings με βοήθησε σε αρκετά στάδια της προετοιμασίας του γάμου καθώς πήρα πολλές ιδέες.

See the wedding

Stylish φθινοπωρινός γάμος στη Λεμεσό με τριαντάφυλλα στο βαθύ κόκκινο │ Niki & Milan

Το Love4Weddings με βοήθησε πολύ στο να αποφασίσω το venue αλλά και το όλο concept που θα είχε ο γάμος μου! Ήξερα από την αρχή με ποιους επαγγελματίες ήθελα να συνεργαστώ για την ημέρα του γάμου μου, αλλά παρακολουθώντας το Love4Weddings επιβεβαιώθηκα για αρκετούς από αυτούς

See the wedding

Ονειρική prewedding shoot στη θάλασσα │ Γεωργία & Γιάννης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, για να πάρω στυλιστικές ιδέες, ιδέες διακόσμησης, καθώς και συμβουλές οργάνωσης και φωτογράφισης. Από το Love4Weddings ανακάλυψα την υπέροχη ομάδα του Artcinematographers που αποθανάτισαν την κάθε στιγμή με μαεστρία και την αγαπημένη Κατερίνα Σαβράνη που μου έφτιαξε πανέμορφα παπούτσια, με προσαρμοσμένη σχεδίαση.

See the wedding

Νησιώτικος καλοκαιρινός γάμος με μποέμ ανθοσυνθέσεις │Αθηνά & Κοσμάς

Το Love4Weddings με βοήθησε στην επιλογή του ύφους του γάμου και κυρίως στο κομμάτι της διακόσμησης, καθώς παίρνεις ιδέες και έχεις τη δυνατότητα να δεις το οπτικό αποτέλεσμα για κάθε στυλ γάμου. Από το Love4Weddings άρχισα την αναζήτηση φωτογράφου και κατέληξα στη φοβερή ομάδα των Everlasting Tales….

See the wedding

Όμορφος καλοκαιρινός γάμος στο Κτήμα Λάας με κυρίαρχο στοιχείο την ελιά │ Κωνσταντίνα & Παναγιώτης

Το Love4Weddings με βοήθησε στο να πάρω ιδέες για παπούτσια, νυφική ανθοδέσμη και ιδέες για το κουστούμι του γαμπρού. Επίσης, με βοήθησε να πάρω ιδέες γενικώς για το στυλ του γάμου, συμβουλές για το μακιγιάζ. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα την σχεδιάστρια του νυφικού μου, Mary Theotoki.

See the wedding

Ρουστίκ ανοιξιάτικος γάμος στην Τήνο με πολύχρωμα λουλούδια │ Άννα & Αλέξανδρος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings όταν σχεδίαζα τον γάμο μου και μέσα από αυτό βρήκα την Keraso.

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στην Αθήνα με πλούσιο ανθοστολισμό σε κοραλί αποχρώσεις│ Χριστίνα & Νίκος

Παρακολουθούσα το site Love4Weddings όταν έψαχνα ιδέες για το στυλ του γάμου μας, σχεδόν ένα χρόνο πριν. Τα Tips & Advice τα είχα διαβάσει πολλές φορές και με βοήθησαν πολύ στην οργάνωση του γάμου μου.

See the wedding

Elegant καλοκαιρινός γάμος στο Ble Azure με λευκά λουλούδια │ Ελένη & Ανδρέας

Η οργάνωση ενός γάμου από το εξωτερικό, εν μέσω πανδημίας δεν είναι καθόλου εύκολη. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς το Love4weddings, το οποίο άρχισα να παρακολουθώ από το 2018 (αμέσως μετά την πρόταση). Οι πραγματικοί γάμοι που βλέπαμε μας έδωσαν έμπνευση και μας βοήθησαν να καταλάβουμε τί μας αρέσει και πώς θέλουμε να είναι ο γάμος μου. Πήρα πολλές ιδέες για διακόσμηση όπως βεντάλιες, χωνάκια ρυζιού, καφάσι για σαγιονάρες, welcome sign, συνδυασμούς λουλουδιών και στολισμό. Μέσω του Love4weddings βρήκα το χώρο δεξίωσης και τον οίκο νυφικών. Με τον άντρα μου θέλαμε η δεξίωση να είναι σε εξωτερικό χώρο, δίπλα στη θάλασσα. Όταν είδαμε το Ble Azure στο site Love4Weddings, το ερωτευτήκαμε. Καταπράσινη χερσόνησος, δίπλα στο κέντρο της Αθήνας, ιδανικό για τους καλεσμένους μας από το εξωτερικό. Είδα πολλούς οίκους νυφικών από τους προτεινόμενους επαγγελματίες αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι το Primalicia Bridal Designers ήταν αυτό που ήθελα. Τέλος, το Love4weddings με βοήθησε να καταλάβω το ύφος και την αισθητική απο την ομάδα του Christos Mavraganis, που αποτύπωσαν άψογα όλα τα έντονα συναισθήματα εκείνης της μέρας σε πανέμορφες, αυθόρμητες και χαρούμενες εικόνες.

See the wedding

Εντυπωσιακός καλοκαιρινός γάμος με πλούσιο ανθοστολισμό │ Αλεξάνδρα & Νικόλας

Ανακαλύψαμε online το Love4Weddings όταν ψάχναμε για ιδέες για το δικό μας γάμο στην Ελλάδα. Ήταν τόσο όμορφο να βλέπεις στους πραγματικούς γάμους τόσα πολλά άλλα ζευγάρια και πώς γιόρτασαν τη δική τους ημέρα

See the wedding

Υπέροχος φθινοπωρινός γάμος στη Λεμεσό με ρομαντική ατμόσφαιρα │ Χριστιάνα & Σόλωνας

Το Love4Weddings με βοήθησε σε όλο τον σχεδιασμό του γάμου μου, αφού το παρακολουθούσα και πριν από την πρόταση γάμου μου. Με βοήθησε να επιλέξω τα λουλούδια, πως να κάνω την διακόσμηση, καθώς επίσης και να επιλέξω τον φανταστικό και καταπληκτικό φωτογράφο μου που δεν τον αλλάζω με τίποτα, τον Πάμπο Xαραλάμπους από το ARTcinematographers. Από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο μας ARTcinematographers και το νυφικό μου φόρεμα από τον οίκο νυφικών Primalicia Bridal Designers.

See the wedding

Chic πολιτικός γάμος στην Αθήνα με τουλίπες και λεβάντες │ Όλγα & Γιώργος

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα όταν σχεδίαζα τον γάμο μου. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον wedding planner μας Melgrouplab.

See the wedding

Aνοιξιάτικος γάμος στη Λευκωσία με πρωτέα και μπορντό αποχρώσεις │ Ευδοκία & Xρίστος

Το LoveWeddings το παρακολούθησα από την πρώτη στιγμή, και με βοήθησε γενικά στην οργάνωση του γάμου, από την επιλογή του ύφους της διακόσμησης, μέχρι και την εύρεση πολλών επαγγελματιών γάμου. Από το Love4Weddings επιλέξαμε τον φωτογράφο μας Photo Studio Twins και το νυφικό μου φόρεμα από Complice-Stalo Theodorou.

See the wedding

Utterly romantic καλοκαιρινός γάμος στη Ρόδο με γαλάζιες πινελιές και άνθη λυσίανθου │ Όλγα & Τζαν

Το Love4Weddings μας βοήθησε πολύ στα αρχικά στάδια προετοιμασίας και σχεδιασμού του γάμου καθώς επίσης αποτέλεσε σημαντική πηγή έμπνευσης για εμάς.

See the wedding

Όμορφος γάμος στο Βόλο με στιγμές απόλυτης ευτυχίας │ Γεωργία & Κωνσταντίνος

Στην προετοιμασία του γάμου μας, το Love4Weddings έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς με βοήθησε στη σωστή οργάνωσή του, ενώ παράλληλα έλαβα χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διακόσμησή του.

See the wedding

Ρουστίκ ανοιξιάτικος γάμος στην Λάρνακα με πολύχρωμα λουλούδια │ Μικαέλλα & Μιχάλης

Το Love4Weddings με βοήθησε σε όλη την διάρκεια αυτής της όμορφης περιόδου. Το παρακολουθούσα πολύ πριν γίνει η πρόταση, αλλά μόλις ξεκινήσαμε να οργανωνόμαστε ξεκίνησα να το παρακολουθώ ακόμη περισσότερο. Το Love4Weddings με βοήθησε να καταλάβω ότι όλα συνδέονται και ότι όλα αντιπροσωπεύουν εμάς τους δυο. Από την πρόσκληση, τα λουλούδια την μουσική, τα φωτάκια!

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος με υπέροχο ανθοστολισμό σε λευκό χρώμα │ Θεοδώρα & Fabio

Παρακολουθούσα το site Love4Weddings σε όλα τα στάδια προετοιμασιών του γάμου μας από την αρχή μέχρι το τέλος... είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος της νύφης που θέλει να είναι σωστά προετοιμασμένη. Από το Love4Weddings βρήκα το φωτογράφο μας Stelios Tsikas Photography.

See the wedding

Mποέμ καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα│ Μαρία & Νίκος

Παρακολουθούσα το site Love4Weddings και με βοήθησε σε πολλές επιλογές του γάμου μας. Ήταν το πρώτο site που κοίταξα όταν ξεκινήσαμε να κοιτάμε για τον γάμο μας, οπότε πήγα ιδέες για πολλά πράγματα.

See the wedding

Citrus inspired γάμος στην Τήνο με πρασινάδες και κίτρινες κάλλες │ Ειρήνη & Γιάννης

Ξεκίνησα να παρακολουθώ το site Love4Weddings όταν είχα ήδη βρει τον planner μου τον Melgrouplab, του οποίου τις περισσότερες δουλειές είδα σε εσάς. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον Karamalengos Bros. Προσπαθούσα να δω ιδέες για φωτάκια και έτσι επέλεξα την εταιρεία Karamalengos Bros και το αποτέλεσμα με δικαίωσε

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα σε παστέλ χρωματισμούς │ Βάσω & Γιάννης

Το Love4Weddings μας βοήθησε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του γάμου. Μόλις οριστικοποιήσαμε την ημερομηνία του γάμου μας ξεκινήσαμε να ψάχνουμε εικόνες για να πάρουμε ιδέες για το είδος του στολισμού. Θέλαμε ένα ρομαντικό elegant γάμο και αναζητήσαμε αυτό που θα μας ταίριαζε περισσότερο. Μέσα από το Love4Weddings βρήκαμε την Savrani Creations.

See the wedding

Όμορφη next day φωτογράφιση στην Μονεμβασία με υπέροχα backdrops │ Άννα & Βαλάντης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και πήραμε γενικά ιδέες και έμπνευση σχεδόν για όλα τα ζητήματα του γάμου.

See the wedding

Συναρπαστικό βίντεο καλοκαιρινού γάμου στην Κάρυστο │ Χρύσα & Βαγγέλης

Το Love4Weddings το συμβουλεύτηκα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να σχεδιάζω το γάμο μου. Με βοήθησε να οργανώσω τη σκέψη μου και μου έδωσε έμπνευση για να κάνω το γάμο που ονειρευόμουν. Μέσω του Love4Weddings βρήκαμε τα εκπληκτικά παιδιά από το Imagine Cinematography, που αποτέλεσαν τους βιντεογράφους του γάμου μας…

See the wedding

Μαγευτική next day φωτογράφιση σε κάμπο από λεβάντες │ Βερόνικα & Ραφαήλ

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και μέσα από αυτό πήρα πολλές ιδέες για τη διακόσμηση. Από το Love4Weddings βρήκα τη σχεδιάστρια για το νυφικό μου φόρεμα Litous...

See the wedding

Μποέμ καλοκαιρινός γάμος στη Ζάκυνθο με ρομαντικές πινελιές │ Δήμητρα & Νίκος

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και με βοήθησε στην αναζήτηση των επαγγελματιών. Από το Love4Weddings επιλέξαμε τον φωτογράφο μας Nikolas Fanos!

See the wedding

Πολύχρωμος καλοκαιρινός γάμος στην Κέα με ευτυχισμένα στιγμιότυπα │ Χριστίνα & Κώστας

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στο στάδιο υλοποίησης αυτού που φανταζόμασταν! Μας βοήθησε να αντιληφθούμε ότι όλα συνδέονται και όλα είναι εμείς! Από τα λουλούδια της πρόσκλησης, μέχρι το topping της τούρτας! Μέσα από το Love4Weddings βρήκαμε το αγαπημένο dream team των φωτογράφων μας! Photomad!

See the wedding

Stylish καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με λευκές ορτανσίες και τριαντάφυλλα │ Αθηνά & Ντάνος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας, μου έδωσε πολλές ιδέες διακόσμησης και πήρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες! Επίσης παρακολουθούσα πολύ τα νυφικά ανάλογα με την περίσταση!

See the wedding

Υπέροχος καλοκαιρινός γάμος στην Καβάλα με ρομαντικά στιγμιότυπα │ Αθανασία & Μιχαήλ

Από την αρχή της προετοιμασίας μου παρακολουθούσα το Love4Weddings, γιατί ήθελα να πάρω ιδέες! Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον Γιώργο Δελιμόση. Είναι πολύ βασικό να έχεις καλό φωτογραφο. Η συμβουλή της νύφης: Να ζήσει όλο το παραμυθένιο ταξίδι του γάμου γιατί είναι μοναδικό!

See the wedding

Μοντέρνος καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με colorful λεπτομέρειες │ Μαριάννα & Τάσος

Το Love4Weddings με βοήθησε στο να βρω τον event stylist που διάλεξα και που μόλις είχα δει στη τηλεόραση να παρουσιάζει τη δουλειά του! Μέσα από το site σας είδα περισσότερες δουλειές του και μόλις τον γνωρίσαμε από κοντά στο ατελιέ του ενθουσιαστήκαμε!. Το σκηνικό του γάμου του ζευγαριού απογειώνεται από τον Karamalengos Bros με την προσθήκη του κατάλληλου φωτισμού με την Μαριάννα να μας εξομολογείται: Μέσα από το Love4Weddings επιλέξαμε τον Karamalengos Bros, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και παρέα με τον event stylist συνέπραξαν για ένα τέλειο αποτέλεσμα και στην εκκλησία και στο χώρο της δεξίωσης!

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στη Δράμα σε ροζ – λευκές αποχρώσεις │ Μαρία Χριστίνα & Αλέξανδρος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και με βοήθησε για να πάρω αρκετές ιδέες κυρίως ως προς τη διακόσμηση, τα λουλούδια και το νυφικό.

See the wedding

Όμορφος γάμος στην Αγία Νάπα με summer mood και πλούσιο ανθοστολισμό │ Νόνη & Τάσος

Το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας με βοήθησε να βρω ιδέες διακόσμησης και γενικότερα να καταλήξω στο στυλ του γάμου. Από το Love4Weddings βρήκα τους φωτογράφους μας Flashback Photography.

See the wedding

Παραμυθένιος γάμος στη Θεσσαλονίκη με λευκές παιώνιες και πρασινάδες │ Χαρούλα & Στέφανος

Συμβουλεύτηκα το Love4Weddings στην αρχή της προετοιμασίας του γάμου μου, προκειμένου να πάρω διάφορες ιδέες για την διακόσμηση, τα στυλ των γάμων που κυριαρχούν αλλά και κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να μην είχα σκεφτεί.

See the wedding

Πολύχρωμος φθινοπωρινός γάμος στη Λευκωσία με ρουστίκ λεπτομέρειες │ Μαρία & Κωνσταντίνος

Στο αρχικό στάδιο που χρειαζόμουν έμπνευση για τους χρωματισμούς και την εύρεση επαγγελματιών, κυρίως για νυφικό και αίθουσα δεξιώσεων παρακολουθούσα το Love4weddings και μέσα από αυτό βρήκα την Litous bridal.

See the wedding

Υπέροχος φθινοπωρινός γάμος στη Λευκωσία με ανθοστολισμό σε έντονες αποχρώσεις │ Μαρία & Μάριος

Παρακολουθούσαμε το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και πήραμε πολλές και διαφορετικές ιδέες, έτσι ώστε να επιλέξουμε ποια διακόσμηση μας αντιπροσωπεύει. Από το Love4Weddings βρήκαμε την φανταστική ομάδα του Flashback Day για να απαθανατίσουν την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας.

See the wedding

Ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος στη Λευκωσία με εντυπωσιακό ανθοστολισμό │ Σταυρίνα & Ρένος

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα από την αρχή μέχρι το τέλος! Μέσα από το Love4Weddings βρήκα το Casa di Fiori. Συστήνω τις κοπέλες ανεπιφύλακτα! Ότι είχα φανταστεί το πραγματοποίησαν χωρίς καμία δυσκολία, πάντα με ευγένεια και προθυμία.

See the wedding

Ονειρικός καλοκαιρινός γάμος στην Κέρκυρα με ορτανσίες και τριαντάφυλλα │ Βάσια & Θεόφιλος

Το Love4weddings με βοήθησε στο κομμάτι να παίρνω αισιοδοξία μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια πανδημίας και να χαίρομαι που έβλεπα άτομα να πραγματοποιούν τον γάμο τους όπως το έχουν φανταστεί!

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος με παιώνιες και τριαντάφυλλα │ Εβελίνα & Βαγγέλης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα κατά την διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου μας και αποτέλεσε τροφή για σκέψη και έμπνευση.

See the wedding

Luxury καλοκαιρινός γάμος με ορτανσίες και γυψοφύλλη │Εύα & Δημήτρης

Εννοείται πως ακολουθούσα τη σελίδα του Love4Weddings με το που μου έγινε η πρόταση γάμου, το οποίο με βοήθησε σε ότι είχε να κάνει με ιδέες για τη διακόσμηση και εννοείται διαβάζοντας κάποιες γνώμες και συμβουλές περί της ημέρας του γάμου.

See the wedding

Ρομαντικός γάμος στο Βόλο με λευκά λουλούδια │ Ηρώ & Γιώργος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings και ήταν πολύτιμος οδηγός οι δημοσιεύσεις και οι ιστορίες άλλων ζευγαριών. Το Love4Weddings με βοήθησε πολύ στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του γάμου μας, στην επιλογή του στυλ που θα ταίριαζε στην δική μας αισθητική και στο πως εντέλει θα θέλαμε να οργανώσουμε την δική μας ξεχωριστή ημέρα.

See the wedding

Νησιώτικος φθινοπωρινός γάμος στην Κύθνο με ρουστίκ λεπτομέρειες │ Χάρις & Θοδωρής

Παρακολουθούσα ανελλιπώς τις δημοσιεύσεις και τα άρθρα του Love4Weddings, κυρίως σχεδόν από την αρχή της προετοιμασίας του γάμου μας γιατί περιείχε πολλές πληροφορίες που δεν ήξερα ότι έπρεπε να προσέξω καθώς και πολλές εικόνες για να εμπνευστώ ως προς το στυλ μεταξύ άλλων του νυφικού μου και της διακόσμησης του χώρου.

See the wedding

Ρομαντικός chic γάμος στη Λευκωσία με πολύχρωμες ανθοσυνθέσεις │ Έμιλυ & Στέλιος

Από την αρχή της προετοιμασίας του γάμου επισκεπτόμουν τo Love4Weddings για να πάρω ιδέες για όλα τα στάδια του γάμου μου. Τα λουλούδια μας θέλαμε να είναι έντονα και πολύχρωμα. Τα συνδυάσαμε με ένα έντονο και πολύχρωμο μοτίβο το οποίο είχαμε και στο προσκλητήριο μας, αλλά και σε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου στο οποίο καταλήξαμε με την πολύτιμη βοήθεια της Mardis FlorArt.

See the wedding

Elegant γάμος στην Αθήνα με ανεμώνες και τις πιο ρομαντικές λεπτομέρειες | Τζένη & Μιχάλης

Το Love4Weddings είναι ο οδηγός σου όταν προετοιμάζεσαι για το γάμο σου! Έχει φανταστικές ιδέες και μπορείς τα πάντα που χρειάζεσαι για το γάμο των ονείρων σου! Μπορείς να βρεις απο χώρο δεξίωσης μέχρι και φωτογράφο!

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος με πανέμορφα λουλούδια σε παστελ αποχρώσεις | Νατάσα & Γιώργος

Το Love4Weddings με βοήθησε να μπω για τα καλά στο mood του γάμου! Πραγματικά καλύπτει όλες τις κατηγορίες, όλα τα γούστα και όλα τα στυλ σε σημείο που είναι δύσκολο να μην καταφέρεις να κάνεις εικόνα αυτά που φαντάζεσαι για τον δικό σου γάμο.

See the wedding

Υπέροχος γάμος στην Ύδρα με πλούσιο ανθοστολισμό και μαγευτική θέα │ Hendre & Δημήτρης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας...

See the wedding

Μοντέρνος chic γάμος με κομψές λεπτομέρειες │ Σοφία & Μίλτος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας προκειμένου να πάρω ιδέες σχετικά με το ύφος του γάμου. Με βοήθησε στο να αντλήσω έμπνευση και να καταλήξω στα βασικά στοιχεία του ύφους και της διακόσμησης αλλά και στην επιλογή των κατάλληλων επαγγελματιών που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε τον γάμο των ονείρων μας! Επιπλέον, καθώς βρισκόμασταν σε lock down κατά τον περισσότερο καιρό των προετοιμασιών παρακολουθούσα το site προκειμένου να ενημερώνομαι για τις τρέχουσες εξελίξεις. Το Love4Weddings με βοήθησε στο να επιλέξω τον κατάλληλο χώρο για την τελετή και δεξίωση, το Άλσος Νυμφών.

See the wedding

Ρομαντικός γάμος στην Θεσσαλονίκη με λευκές συνθέσεις λουλουδιών │ Βάλια και Γιώργος

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα για να πάρω ιδέες διακόσμησης. Η νυφική ανθοδέσμη είχε άνθη λεμονιάς και μιγκέ. Η διακόσμηση βασίστηκε σε λευκούς τόνους με πράσινες λεπτομέρειες, με λυσίανθους, λευκά τριαντάφυλλα και φύλλα ελιάς

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στα Τρίκαλα σε λευκές αποχρώσεις │ Δήμητρα & Βαγγέλης

Το Love4Weddings και με βοήθησε πολύ στο αρχικό στάδιο οργάνωσης του γάμου μας! Μέσα από τα άρθρα και την παρουσίαση πραγματικών γάμων μπόρεσα και βρήκα τη σωστή κατεύθυνση για να κάνω το όνειρο μας σε πραγματικότητα!

See the wedding

Fancy φθινοπωρινός γάμος στη Λευκωσία με τις πιο μοντέρνες colorful πινελιές │Λεοντία & Παναγιώτης

Kατά τη διάρκεια της έρευνας μου για το στυλ γάμου που θα ήθελα, παρακολουθούσα το Love4Weddings, σε στιγμές που έψαχνα inspiration και ιδέες για τη διακόσμηση.

See the wedding

Stylish γάμος στην Πορταριά με πανέμορφες terracotta αποχρώσεις | Ιωάννα & Λευτέρης

Στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του γάμου μας η συμβολή του Love4Weddings ήταν καθοριστική. Μέσω των παρουσιάσεων άλλων γάμων και των επαγγελματιών έγινε πολύ πιο εύκολη η εξερεύνηση και η κατανόηση των δικών μας προτιμήσεων. Από το Love4weddings επέλεξα την Ιουλιέττα Μητσοπούλου και τον βιντεογράφο μας Βασίλη Κανταράκη από Vasilis Kantarakis Films.

See the wedding

Παραμυθένιος γάμος με ζωηρά χρώματα στο Πύργο Πετρέζα │Όλγα και Ηλίας

Όταν προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι στυλ γάμου μας ταιριάζει, πήραμε πολλές ιδέες μέσα από το Love4Weddings. Επίσης, επειδή ζούμε Αμερική και δεν μπορούσαμε να δούμε όλους τους χώρους και τις εκκλησίες από κοντά, πήραμε ιδέες από το Love4Weddings!

See the wedding

Yπέροχος στρατιωτικός γάμος με ρομαντικές λεπτομέρειες │ Αρετή & Δημήτρης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και μας βοήθησε από την αρχή που ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το γάμο μας, ξέραμε ότι όλα θα είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας. Βέβαια δεν περιμέναμε ότι θα οργανώναμε το γάμο μας μέσα σε μόλις 2 μήνες, αλλά να που έγινε! Συνεπώς, όχι μόνο συμβουλευτήκαμε το Love4Weddings αλλά ήταν και πηγή έμπνευσης. Μέσα από το love4weddings βρήκαμε τους φωτογράφους μας Mindart αλλά και ιδέες για το προσκλητήριο του γάμου μας. Επίσης, μέσα από το Love4Weddings είδαμε στολισμούς, κοστούμια και νυφικά μέχρι να καταλήξουμε σε αυτά που μας εκφράζουν. Λόγω της καραντίνας και των μέτρων η δική μας έρευνα έγινε κυρίως online και λιγότερο δια ζώσης, δυστυχώς.

See the wedding

Ρομαντικό βίντεο καλοκαιρινού γάμου στην Άρτα με υπέροχες στιγμές │ Έλενα & Στάθης

Το Love4Weddings με βοήθησε πολύ στην οργάνωση κυρίως και στην προετοιμασία ως προς τον στολισμό και τη συνάφεια με αυτό που είχαμε κατά νου. Πάντα μου άρεσε η λιτότητα και η απλότητα και ταυτόχρονα η κομψότητα. Το ίδιο ήθελα και στο γάμο μας οπότε επιλέξαμε λουλούδια σε λευκό και πράσινο για να δένει και με το τοπίο.

See the wedding

Ρομαντική day after φωτογράφιση στη φύση με τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα │ Ελένη & Θοδωρής

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας όταν έψαχνα να βρω το "ύφος" του γάμου που θέλω να κάνω.

See the wedding

Ρουστίκ καλοκαιρινός γάμος με παιώνιες και λουλούδια του αγρού │ Σάντρα & Δημήτρης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και πήρα ιδέες για το στολισμό και γενικά για όλο το στυλ του γάμου. Από το Love4Weddings βρήκα τον wedding planner μας Perfect Bloom.

See the wedding

Destination γάμος στις Σπέτσες με υπέροχα στιγμιότυπα │ Σεσίλια & Δημήτρης

Κατά την προετοιμασία του γάμου μας παρακολουθούσα το Love4Weddings και πήρα πολλές ιδέες για την οργάνωση ενός destination wedding.

See the wedding

Bohemian καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με pampas grass │ Πετρίνα & Αλέξανδρος

Το Love4Weddings μας βοήθησε σε πολλά σημεία κατά την προετοιμασία του γάμου μας. Μας έδωσε πολλές ιδέες και μας διευκόλυνε στην αναζήτηση των συνεργατών μας. Μέσα από το Love4Weddings βρήκαμε και απευθυνθήκαμε σε πολλούς επαγγελματίες, όπως τους φωτογράφους μας Everlasting tales, τον οίκο νυφικών Bboutique, τα προσκλητήρια Biniatian invitations, το photobooth Mirron loves you και την εταιρεία από την οποία πήραμε τη νέον επιγραφή μας The Letter Co.

See the wedding

Όμορφος φθινοπωρινός γάμος με ρομαντικές παιώνιες │ Μαρία & Θανάσης

Το Love4Weddings με βοήθησε στις ιδέες που μου έδωσε για να δημιουργήσουμε ένα γάμο που θα έχει μια συνοχή στο στυλ, στα χρώματα και στο να μπορώ πιο εύκολα να φανταστώ τον δικό μου γάμο μέσα από φωτογραφίες και ιστορίες άλλων ζευγαριών.

See the wedding

Romantic chic καλοκαιρινός γάμος στο Island Art & Taste │ Amanda & Jack

Το Love4weddings το παρακολουθούσα καθώς οργάνωνα τον γάμο μου. Είναι σημαντικό να αναφέρω το πόσο σημαντική είναι για εμάς η ελληνική κουλτούρα, αφού οι γιαγιάδες και οι παππούδες μου γεννήθηκαν στην Ελλάδα και ο πατέρας του Jack κατάγεται από την Αθήνα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που πραγματοποιήσαμε τον γάμο μας στην χώρα που τόσο αγαπάμε κι είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε πολύ ξεχωριστές στιγμές, τις οποίες θα μοιραστούμε με τα παιδιά μας μερικά χρόνια αργότερα.

See the wedding

Υπέροχος φθινοπωρινός γάμος στο Αγρίνιο με ρομαντικά άνθη│ Κωνσταντίνα & Θεοδόσης

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και πήρα ιδέες για τον στολισμό και τον φωτογράφο. Συγκεκριμένα από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο μας Πέτρο Μαυραγάνη από Visual Aesthetics.

See the wedding

Ένας υπέροχος φθινοπωρινός γάμος στη Λευκωσία με μπουκαμβίλια │ Έλενα & Ραφαήλ

Χρόνια βλέπω το Love4Weddings και παίρνω ιδέες και όταν ήρθε η δική μου ώρα να παντρευτώ ήμουν πλήρως ενημερωμένη με όλα όσα έπρεπε να κάνω και με ποιους θα ήθελα να συνεργαστώ για εκείνη την μέρα. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα το νυφικό των ονείρων μου, το οποίο ήταν costume made από την αγαπημένη μου κυρία Στάλω από Complice – Stalo Theodoulou. Επίσης, τo νυφικό μακιγιάζ μου για εκείνη την μέρα, το οποίο επιμελήθηκε η μοναδική Beauty Box By Lala, την οποία επιλέγω και για το Microblading στα φρύδια μου. Tο ένα από τα δύο ζευγάρια μου για τον γάμο τα είχε φτιάξει o καλός μου Τίτος από το Lydia’s Shoes και την μουσική για την ώρα της δεξίωσης που επιμεληθήκαν οι Magio Duo.

See the wedding

Bohemian chic καλοκαιρινός γάμος στο Αίγιο με κοραλί πινελιές │ Μαντώ & Γιώργος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας. Το Love4Weddings είναι γενικά μια πηγή έμπνευσης με υψηλή αισθητική για κάθε είδους γάμου! Με βοήθησε πολύ στη παλέτα του γάμου μου!

See the wedding

Ένας ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στη Σαντορίνη με αμέτρητα fairylights και λευκά τριαντάφυλλα │ Τζώρτζια & Νίκος

Το Love4Weddings με βοήθησε πολύ στο να πάρω ιδέες διακόσμησης βλέποντας άλλους πραγματικούς γάμους. Με βοήθησε να καταλάβω τί ακριβώς οραματίζομαι για εκείνη τη μέρα.

See the wedding

Ένας ρομαντικός γάμος στην Νάξο με λευκό λυσίανθο και λεβάντες │ Μίνα & Σπύρος

Από τα πολύ αρχικά στάδια των προετοιμασιών του γάμου μας παρακολουθούσα το Love4Weddings και με βοήθησε πολύ στην προετοιμασία του γάμου μου, βλέποντας όμορφες εικόνες και αποτυπώνοντας ωραίες ιδέες!

See the wedding

Gorgeous next day φωτογράφιση στην Αθήνα │ Ασπασία & Κωνσταντίνος

Μέσα από το Love4Weddings βρήκαμε τους καταπληκτικούς φωτογράφους P.S. Infinity μας που δεν τους αλλάζουμε με τίποτα, λατρέψαμε το αποτέλεσμα και οι δυο και μας έκαναν να νιώσουμε άνετα από την πρώτη στιγμή, ενώ αποτύπωσαν τα συναισθήματα μας με τον καλύτερο τρόπο στο φακό,

See the wedding

Ένας ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Κομοτηνή με λουλούδια του αγρού │ Μαρία & Τάσος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και με βοήθησε στο να πάρω ιδέες για τη διακόσμηση. Από το Love4Weddings βρήκα την planner μας Happy Memories.

See the wedding

Luxury γάμος στην Πάργα με κομψές λεπτομέρειες και πλούσιο ανθοστολισμό │ Μαρίνα & Διονύσης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μου και με βοήθησε στην επιλογή του στυλ που ήθελα να έχει ο γάμος μου, στη διακόσμηση κτλ...

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος με ελιά και λευκά τριαντάφυλλα │ Φανή & Πέτρος

Το Love4Weddings με βοήθησε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του γάμου ώστε να μπορέσω να οργανωθώ σωστά...

See the wedding

Ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος στα Λεύκαρα │Νικολέττα & Ανδρέας

Γνώριζα το Love4Weddings από καιρό πριν και το χρησιμοποίησα αρκετά για να πάρω ιδέες για την διακόσμηση του γάμου μου.

See the wedding

Bohemian καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με μακραμέ δημιουργίες │ Άντη & Στέφανος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και μας βοήθησε στο να φτιάξουμε ένα πλάνο για τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε.

See the wedding

Πανέμορφος φθινοπωρινός γάμος στην Κρήτη που θα λατρέψετε | Μαριάννα & Μιχάλης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings όταν σχεδίαζα το γάμο μου, στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

See the wedding

Chic καλοκαιρινός γάμος στην Πάτρα με ολόλευκα λουλούδια | Αθηνά & Θοδωρής

‘Οταν σχεδίαζα το γάμο μου παρακολουθούσα το Love4Weddings, και ειδικά στο στάδιο όταν σχημάτιζα άποψη για την επιλογή του γενικότερου ύφους του γάμου μας.

See the wedding

Υπέροχος φθινοπωρινός γάμος στην Αθήνα με ζεστές peach αποχρώσεις │ Αναστασία & Κωνσταντίνος

Το Love4Weddings με βοήθησε στο στάδιο της προετοιμασίας, αρκετές φορές διάβασα το site, είτε για να εμπνευστώ και να πάρω ιδέες είτε για να με βοηθήσει να καταλάβω ποιο είναι το στυλ που εκφράζει εμάς σαν ζευγάρι και να κάνουμε και τις ανάλογες επιλογές.

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στη Λευκάδα με λευκά τριαντάφυλλα │ Φαίη & Γιάννης

Το Love4Weddings με βοήθησε στα πολύ αρχικά στάδια των προετοιμασιών του γάμου μας μέχρι να βάλω μια σειρά και να μπορώ να κρίνω αντικειμενικά τι μου αρέσει μέσα στην τεράστια ποικιλία επιλογών που αγχώνει κάθε νύφη. Στη διακόσμηση γάμου κυριάρχησε το λευκό με πράσινο, κυρίως τριαντάφυλλα με ελιά. Όλα λιτά, θέλαμε να δώσουμε έμφαση στο φυσικό τοπίο.

See the wedding

Ένας destination πολιτικός γάμος στην Αθήνα με αξέχαστες στιγμές │ Duygu & Bertug

Δεν παρακολουθούσα από προηγουμένως το Love4Weddings Instagram αλλά διάβαζα τα άρθρα πραγματικών γάμων για να βρω φωτογράφο, makeup artist και floral designer. Δεν είχαμε έναν wedding planner μιας και η δεξίωση έγινε με λίγα άτομα αλλά τα άρθρα στο Love4Weddings με βοήθησαν πολύ στο να βρω τις καλύτερες υπηρεσίες από επαγγελματίες γάμου στην Ελλάδα.

See the wedding

Πολύχρωμος καλοκαιρινός γάμος στην Κόρινθο με τριαντάφυλλα ǀ Ζωή & Κωνσταντίνος

Καθώς σχεδίαζα τον γάμο μου παρακολουθούσα το Love4Weddings και μέσα από αυτό βρήκα τους We Love to Create.

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στην Πάτρα με λευκές συνθέσεις λουλουδιών ǀ Παρασκευή & Παναγιώτης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας που προσπαθούσα να κατατοπιστώ σχετικά με τις διακοσμήσεις και τα στυλ γάμων!

See the wedding

Ένας καλοκαιρινός γάμος στη Λάρισα με υπέροχο ανθοστολισμό │ Μαριάννα & Γιώργος

Το Love4Weddings το συμβουλεύτηκα εξ αρχής προσπαθώντας να διοργανώνω τον γάμο μου με βάση τις προτιμήσεις που είχαμε με τον άντρα μου σχετικά με την τοποθεσία και την εποχή που θα λάμβανε μέρος η δεξίωση. Όταν αντιληφθήκαμε τι ακριβώς μας εκφράζει, συνέχισα να παίρνω ιδέες από το site σας μέχρι και την ολοκλήρωση του γάμου μας. Πήρα αρκετές ιδέες από το Love4Weddings αλλά με το δικό μας κριτήριο καταλήξαμε σε όλους τους συνεργάτες που επιλέξαμε, φυσικά πολλοί από αυτούς αναφέρονται σαν προτεινόμενοι επαγγελματίες από εσάς.

See the wedding

Όμορφος καλοκαιρινός γάμος στην Ξάνθη με αμάραντα │ Μαρία & Αλέξανδρος

To Love4weddings με βοήθησε πολύ στη διακόσμηση της εκκλησίας στον εξωτερικό χώρο! Από το Love4weddings βρήκα τους φωτογράφους μου από Morethanclick Photography!

See the wedding

Ρομαντικός γάμος στην Αθήνα με λευκές ανθοσυνθέσεις │Δανάη & Ιωάννης

Την Filanthi's Florist, την βρήκαμε μέσα από το Love4Weddings και από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση, η Χριστιάνα κατάλαβε τι ήταν αυτό που επιθυμούμε και το έστησε ακριβώς όπως το φανταζόμασταν

See the wedding

Όμορφος φθινοπωρινός γάμος στο Αγρίνιο │ Κατερίνα & Aνδρέας

Το Love4Weddings με βοήθησε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας καθώς πήρα ιδέες για το στολισμό, με βοήθησε να χαλαρώσω διαβάζοντας τις εμπειρίες άλλων ζευγαριών και ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό στην αναζήτηση των τραγουδιών για τη δεξίωση. Από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο του γάμου μας, συνεργάστηκα με τον Visual Aesthetics όπου ήταν άριστος επαγγελματίας και το next day μαζί του ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία.

See the wedding

Chic μποέμ γάμος στα Σύβοτα │ Μαρία & Παύλος

Παρακολούθησα καλοκαιρινούς γάμους αλλά και φθινοπωρινούς στο Love4Weddings και μας βοήθησε στο να καταλήξουμε ακριβώς πως θέλουμε να είναι η διακόσμηση του δικού μας γάμου

See the wedding

Υπέροχος γάμος στην Ηγουμενίτσα με ρομαντικά στοιχεία │Κατερίνα & Κωνσταντίνος

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του γάμου μας. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο μας, τον κύριο Νίκο Μαχαίρα και τη σχεδιάστρια των στεφάνων μας κα Δέσποινα Ρηγάκη από D.R.s Creations.

See the wedding

Μποέμ καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με pampas grass και ατμοσφαιρικό φωτισμό │ Καλλιόπη & Πάνος

Το Love4Weddings με βοήθησε πολύ στο αρχικό στάδιο όταν ήθελα να δω τάσεις για τους γάμους, κάτι καινούργιο στη διακόσμηση, φρέσκιες ιδέες ώστε να ξεφύγω από τα τετριμμένα γιατί και η οργάνωση των γάμων ακολουθεί τις τάσεις διακόσμησης!

See the wedding

Minimal καλοκαιρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη με ρομαντικά στοιχεία │ Γεωργία & Κωνσταντίνος

Γενικά συνέβησαν αρκετές αλλαγές στο γάμο μας, αφού είχε κλειστεί για 17 Ιουλίου και τελικά έγινε στις 16 Ιουλίου, όποτε και αλλάξαμε εκκλησία, κτήμα, φωτογράφο.. Σε εκείνο το στάδιο λοιπόν, που αποφασίσαμε την αλλαγή, έμπαινα συνεχώς στο Love4Weddings για να πάρω ιδέες, ώστε ο γάμος να έχει συγκεκριμένο ύφος.. Μέσα από το Love4Weddings βρήκαμε τον αγαπημένο μας φωτογράφο, Νίκο Αρβανιτίδη! Ήταν τόσο ιδανικό το ταίριασμα! Εξαιρετικός!, μας είπε η νύφη.

See the wedding

Vintage καλοκαιρινός γάμος στην Κοζάνη με λευκά λουλούδια │ Ντίνα & Φώτης

Πριν από κάθε προετοιμασία παρακολουθούσα το Love4Weddings για να πάρω ιδέες. Μπορείς να βοηθηθείς πολύ μέσα από το Love4Weddings, ωστόσο εγώ ήξερα από πριν ποιους επαγγελματίες θα επιλέξω

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη│ Μάρω & Γιώργος

Κατά την προετοιμασία του γάμου μας παρακολουθούσα το Love4Weddings. Με βοήθησε σε όλα τα στάδια γιατί δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου πως θα ήταν ο ιδανικός γάμος για μένα και τελικά τον έζησα. Βρήκα ιδέες για τον στολισμό, για τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, και γενικότερα για το πως στήνεται από την αρχή ένας γάμος. Ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια σας για εμένα! Η ανθοδέσμη είχε λευκές παιώνιες και τριαντάφυλλα, λευκή βερόνικα και φυλλώματα ελιάς. Η διακόσμηση του γάμου μας ήταν rustic σε γήινες αποχρώσεις.

See the wedding

Ένας υπέροχος γάμος στη Μάνη με μεσογειακό άρωμα│ Γιώτα & Κωνσταντίνος

Παρακολουθούσα το Love4weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και με βοήθησε πολύ στην ανακάλυψη σχετικών ιδεών καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στη Βέροια με τις πιο ρομαντικές λεπτομέρειες │ Ρόζη & Ραφαήλ

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και με βοήθησε να επιλέξω το νυφικό μου φόρεμα. Από το Love4Weddings βρήκα το κατάστημα Nifi Thessaloniki από όπου και επέλεξα το νυφικό μου.

See the wedding

Όμορφος στρατιωτικός γάμος με ορτανσίες και τριαντάφυλλα │ Ευαγγελία & Bαγγέλης

Τη διακόσμηση την ανέλαβε η Ιώαννα Βαμβακάρη για την δουλειά της οποίας είχα δει στο Love4weddings. Φροντίσαμε τόσο η εκκλησία όσο και το μέρος που έγινε η δεξίωση να διακοσμηθούν ώστε να αναδείξουν τη φυσική τους ομορφιά και το χαρακτήρα μας. Ο γάμος ήταν στρατιωτικός οπότε αποφασίσαμε ο μόνος στολισμός που θα είχε η εκκλησία να ήταν τα κεριά. Στα κεριά τοποθετήθηκαν μικρές ανθοδέσμες όμοιες με τη δική μου.

See the wedding

Ένας ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στη Λεμεσό με λευκές ορτανσίες │ Γεωργία & Kωνσταντίνος

Το Love4Weddings με βοήθησε στην αρχική φάση του γάμου, όπου ήθελα να πάρω ιδέες για το στυλ και τη διακόσμηση που με εκφράζει καλύτερα

See the wedding

Ρουστίκ γάμος στην Κρήτη με λουλούδια σε παστέλ χρωματισμούς │ Μαρία & Μάνος

Από το Love4Weddings, πήρα έμπνευση από τις αναρτήσεις σας για τους πραγματικούς γάμους. Μέσα από το site Love4Weddings σας βρήκα τo Atelier Kalles

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στην Λευκωσία με πολύχρωμο ανθοστολισμό │ Αθηνά & Σάββας

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του γάμου μου, γιατί πήρα αρκετές ιδέες όσον αφορά κυρίως τη διακόσμηση. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα την Mardis Florart

See the wedding

Luxurious γάμος στη Λάρισα με τριαντάφυλλα και παιώνιες│ Δήμητρα & Δημήτρης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα όταν σχεδίαζα τον γάμο μου και με βοήθησε στον στολισμό που θα επέλεγα. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα την Lela Petrotou και το Principal Hall.

See the wedding

Όμορφος πολιτικός γάμος με λουλούδια σε απαλές αποχρώσεις │ Νικόλ & Ανδρέας

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στις προτάσεις για συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τους Music Vibes και τον φωτογράφο μας Photographic.

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος με τριαντάφυλλα και γυψοφίλλη │ Έφη & Νίκος

Το Love4Weddings με βοήθησε στην επιλογή του στυλ και των χρωμάτων, που τελικά θα είχε ο γάμος μου! Μέσα από το Love4Weddings βρήκα το Atelier Mary Theotoki Haute Couture. Ένας υπέροχος χώρος με φανταστικά νυφικά! Μάλιστα, αυτό που επέλεξα να αγοράσω ήταν και το πρώτο που δοκίμασα! Ένα elegant νυφικό με χειροποίητο κέντημα πάνω σε γαλλική δαντέλα! Πολλά ευχαριστώ στην κ. Μαίρη!

See the wedding

Ρομαντική prewedding φωτογράφιση │Έλενα & Αντώνιος

Το Love4Weddings το παρακολουθώ και μέσα από αυτό πήρα ιδέες για διακόσμηση και το φωτισμό που θα ήθελα για το δικό μας γάμο και ιδιαίτερα για γάμους σε υπαίθριο χώρο.

See the wedding

Glamping wedding – baptism στον Πόρο σε γήινες αποχρώσεις │ Νεφέλη & Filippo

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας που ψάχναμε ιδέες για την διακόσμηση και το στυλ του γάμου. Οι πραγματικοί γάμοι μας ενέπνευσαν ανάλογα!

See the wedding

Mποέμ καλοκαιρινός γάμος στην Τζια│ Εβελίνα & Στέλιος

Σημειώνω πως συμβουλευόμουν το Love4Weddings σε καθημερινή βάση. Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings από τα αρχικά στάδια σε όλα τα στάδια των προετοιμασιών του γάμου μας. Με βοήθησε πάρα πολύ ιδιαίτερα στο κομμάτι της διακόσμησης του γάμου μας. Επίσης από το Love4weddings βρήκα τα νυφικά μου παπούτσια από την μοναδική Κατερίνα Σαβράνη

See the wedding

Εντυπωσιακός γάμος στη Σαντορίνη με λευκές ορχιδέες και τριαντάφυλλα │ Ζέτα & Θοδωρής

Μέσα από το Love4Weddings πήρα ιδέες γενικά για όλα και φυσικά βρήκα την wedding planner μας! Εγώ προσωπικά νιώθω πως αν δεν ήταν η Ιωσηφίνα (Giusi Politi) από την JP Destination Weddings δεν θα κατάφερνα να οργανώσω γάμο απο Μύκονο στη Σαντορίνη! Θα έπρεπε να πηγαινοέρχομαι συνεχώς και να τρέχω σαν την τρελλή και ολα αυτά σε μικρό χρονικό διάστημα και ενω είχαμε σεζόν στο νησί!

See the wedding

Αl fresco γάμος σε ελαιώνα στο Πήλιο με τις πιο ρομαντικές λεπτομέρειες │ Αλίκη & Αλέξανδρος

Μέσα από τους πραγματικούς γάμους του Love4Weddings κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου έναν επαγγελματία για τη διοργάνωση κάτι το οποίο μας γλίτωσε από όλο το άγχος της προετοιμασίας και κερδίσαμε έτσι μια πολύ καλή φίλη, την planner μας τη Μαριάννα. Παράλληλα μας βοήθησε να κατασταλάξουμε στο ύφος που θέλαμε να έχει η διακόσμηση του γάμου μας. Αρχικά, επηρεασμένοι από το χώρο του κτήματος με τον ελαιώνα είχαμε σκεφθεί να έχει στοιχεία boho. Αλλά παρακολουθώντας τους γάμους του Love4Weddings καταλάβαμε ότι προτιμούσαμε ένα πιο ρομαντικό-elegant ύφος και ότι δεν χρειάζεται ο χώρος να είναι δεσμευτικός. Όλα μπορούν να γίνουν με τη σωστή καθοδήγηση.

See the wedding

Υπέροχος γάμος στον Πρωταρά με λευκά άνθη και emerald πινελιές │ Μαρία & Νάκης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings καθώς και το Chic and Stylish Weddings όταν ξεκίνησα την οργάνωση του γάμου μου και έψαχνα επαγγελματίες για να συνεργαστώ. Με βοήθησε πολύ στην προετοιμασία όλων των λεπτομερειών. Η επιλογή του νυφικού έγινε από την αγαπημένη μου Complice - Stalo Theodorou, το φαγητό και όλο το στήσιμο των χώρων από την Pandora Catering και τον μοναδικό Γιάννη Μαλλούρη, που ήταν πάντα δίπλα μας, καθ' όλη τη διάρκεια των αλλαγών και των ακυρώσεων. Τέλος, τη μουσική στο χώρο της δεξίωσης ανέλαβε το συγκρότημα Magio Duo, δίνοντας μια διαφορετική Jazz νότα στη βραδιά. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα την Complice Stalo – Theodorou, το Pandora Catering και Pandora Bakeries για την τούρτα και τα κεραστικά και τέλος τους Magio Duo

See the wedding

Stylish γάμος στο Πήλιο με λευκές και πράσινες αποχρώσεις │ Βικτωρία & Γιάννης

Το Love4Weddings με βοήθησε ιδιαίτερα να οργανώσω τις σκέψεις μου μέσα στο μυαλό μου και να μπορέσω να βάλω ένα σχεδιάγραμμα στις ενέργειες που έπρεπε να ακολουθήσουν! Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο μας.

See the wedding

Luxurious φθινοπωρινός γάμος στη Λευκωσία │ Μάξ & Βικτώρια

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στα αρχικά στάδια, όταν ακόμα ερευνούσαμε διάφορους τύπους γάμων για να δούμε τι στυλ προτιμούσαμε περισσότερο. Μέσα από το Love4Weddings είχα βρει κάποιους πιθανούς φωτογράφους.

See the wedding

Μοντέρνος καλοκαιρινός γάμος στη Σαντορίνη │ Γεωργία & Πάνος

Γενικά επειδή όλη την οργάνωση του γάμου την έκανα μόνη μου, διάβασα πάρα πολλά άρθρα που έχουν ανέβει στο Love4Weddings, προκειμένου να πάρω ιδέες αλλά και να είμαι πιο σίγουρη για κάποιες από τις επιλογές μου. Τα άρθρα αυτά αφορούσαν, κυρίως τις ενότητες έμπνευση και πραγματικοί γάμοι. Όσον αφορά τη διακόσμηση του δικού μου γάμου πήρα πάρα πολύ ωραίες ιδέες από το site και σε συνδυασμό με το δικό μου στυλ κατάφερα να έχω το ιδανικό αποτέλεσμα. Επίσης, όσον αφορά την επιλογή της εκκλησίας, επειδή πρόκειται για μια σημαντική απόφαση που καθορίζει πολλές άλλες μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες του γάμου, διαβάζοντας στο Love4Weddings για τους γάμους που έχουν γίνει στην Σαντορίνη στη συγκεκριμένη εκκλησία, πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, στο Ημεροβήγλι παρόλο που δεν είχαμε επισκεφτεί ποτέ πριν την εκκλησία.

See the wedding

Ρομαντικός γάμος με λευκές παιώνιες και ευκάλυπτο│ Ειρήνη & Χρήστος

Το Love4Weddings με βοήθησε όταν έψαχνα τι ύφος θα ήθελα να έχει ο γάμος μας. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα την σχεδιάστρια του νυφικού μου Μαίρη Μπαρόλα, την οποία ήξερα ήδη αφού είδα αρκετές δουλειές της που μου άρεσαν.

See the wedding

Bohemian γάμος στα Σύβοτα με pampas grass │ Claudia & Thomas

Το Love4weddings με βοήθησε αρκετά για έμπνευση και ιδέες και μέσα από αυτό βρήκα την florist μου την Ελπίδα Σαλούκα.

See the wedding

Μοντέρνος γάμος με ηλιοτρόπια και λεβάντα │ Μαριάννα & Κώστας

Προσπαθώντας να καταλάβουμε πως φανταζόμασταν το γάμο μας, ψάξαμε άλλους καλοκαιρινούς γάμους στο Love4Weddings και πήραμε ιδέες για τα χρώματα, το ύφος και τη διακόσμηση. Είδαμε πως πρέπει να οργανωθούμε για να προλάβουμε όλα όσα πρέπει να γίνουν και τι πρέπει να αποφύγουμε, ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται σε αυτό που είχαμε ονειρευτεί.

See the wedding

Παραμυθένιος γάμος στη Θεσσαλονίκη με τριαντάφυλλα και ορτανσίες │ Όλγα & Κωνσταντίνος

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στις αρχές, όταν ψάχναμε για location και γενικά για να πάρουμε ιδέες. Εφόσον μένουμε στην Γερμανία τα κανονίσαμε όλα μέσου Ίντερνετ και έτσι μας βοήθησε πολύ το Love4Weddings. Μέσα από το Love4Weddings βρήκαμε το Κτήμα Δέδα και το Zelos Flowers. Όσον αφορά το νυφικό μου ήταν από τον σχεδιαστή Demetrios. Το επιλέξαμε μισό χρόνο πριν τον γάμο στο Atelier του στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν και είναι ακόμα το νυφικό των ονείρων μου!.

See the wedding

Στρατιωτικός γάμος στη Λάρισα με ρομαντικά λουλούδια σε λευκό χρώμα │ Μαρία & Σπύρος

Το Love4Weddings το ακολούθησα από την πρώτη στιγμή. Με βοήθησε κυρίως στην επιλογή της διακόσμησης και των στοιχείων που θα επικρατούσαν σε αυτή. Οι επαγγελματίες που βρήκα ήταν ο οίκος νυφικών Trikalioti Bridal και ο χώρος δεξίωσης Principal Hall. Και οι δυο συνεργασίες μας άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης!

See the wedding

Μποέμ καλοκαιρινός γάμος στην Καλαμάτα │Eύα & Άκης

Από τα πολύ αρχικά στάδια των προετοιμασιών του γάμου μας παρακολουθούσα το Love4Weddings. Από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο μας Konstantino Theofilopoulo.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με τριαντάφυλλα σε παστέλ αποχρώσεις│Νάντια & Αντώνης

Το Love4Weddings υπήρξε πηγή έμπνευσης για εμένα. Παρακολουθώντας τα posts από άλλους πραγματικούς γάμους έπαιρνα ιδέες για το στολισμό, τις μπομπονιέρες και το σχέδιο του νυφικού.

See the wedding

Ένας λαμπερός καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με bohemian twist │ Aλεξάνδρα & Ανέστης

Όταν σχεδιάζαμε τον γάμο μας παρακολουθούσα τα wedding blogs Love4weddings και Chic and Stylish Weddings και από αυτά επέλεξα κάποιους επαγγελματίες για το γάμο μας.

See the wedding

Ένας καλοκαιρινός γάμος στη Σέριφο με υπέροχο ανθοστολισμό │ Χριστιάννα & Ζάχος

Παρακολουθώ το Love4Weddings εδώ και πάρα πολλά χρόνια και φυσικά όταν ήρθε η ώρα να ετοιμάσουμε το γάμο μας, εμπνευστήκαμε από αρκετούς boho και καλοκαιρινούς γάμους. Οι επαγγελματίες που συνεργαστήκαμε είναι χρόνια καταξιωμένοι στο χώρο τους και το βασικότερο για μας ήταν ότι είναι χρόνια φίλοι. Η εμπειρία τους και η φιλική σχέση, μας έκανε να νιώσουμε άνετα και να μην αγχωθούμε ούτε στιγμή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου μας

See the wedding

Πανέμορφος καλοκαιρινός γάμος με τριαντάφυλλα και παιώνιες│ Παναγιώτα & Παναγιώτης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα και μας βοήθησε τόσο στον γάμο μας όσο και στο next day, αφού ήθελα να καταφέρουμε να έχουμε όμορφες αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες. Έτσι, έψαξα να βρω στο Love4Weddings φωτογραφίες, οι οποίες θα μου τραβούσαν το ενδιαφέρον καθώς και εναλλακτικά μέρη που θα μπορούσα να κάνω ένα εντυπωσιακό next day. Μέσα από το Love4Weddings βρήκαμε τον φωτογράφο μας, Στέλιο Νεοφύτου από την Natural Light Photo, ο οποίος με την βοήθεια του συνεργάτη του Γιάννη ήταν δίπλα μας, κάνοντας την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας ακόμα καλύτερη. Η δουλειά τους εξαιρετική.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Καστοριά με κοραλί παιώνιες │ Μαριάννα & Δημήτρης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα σχεδόν καθημερινά όταν σχεδίαζα το γάμο μου καθώς με βοήθησε πολύ σε συμβουλές και tips καθώς και σε συμβουλές για την οργάνωση! Στο laptop μου έχω κρατήσει ακόμα σελίδες αποθηκευμένες! Ο φωτογράφος μας Νίκος Μαχαίρας ήταν ένας επαγγελματίας που έμαθα τη δουλειά του καλύτερα μέσα από το Love4Weddings.

See the wedding

Boho – chic γάμος στη Λίμνη Βουλιαγμένης με εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις από pampas grass

Το Love4Weddings με βοήθησε πολύ στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, που διερευνούσα το ύφος που ήθελα να δώσω στο γάμο αλλά και γενικώς σε ολοκληρωμένες λύσεις ιδεών που παρείχε μέσω των δημοσιευμένων άρθρων

See the wedding

Ένας υπέροχος γάμος στην Λάρισα με πανέμορφο ανθοστολισμό και elegant λεπτομέρειες │ Μαρία & Παναγιώτης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings από τα πολύ αρχικά στάδια. Μόλις οριστικοποίησαμε την ημερομηνία του γάμου μας και την εκκλησία ξεκινήσαμε να ψάχνουμε εικόνες για να πάρουμε ιδέες για το είδος του στολισμού.

See the wedding

Πανέμορφος καλοκαιρινός γάμος στην ορεινή Κύπρο με τριαντάφυλλα και λυσίανθο │ Παυλίνα & Παναγιώτης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings για να πάρω ιδέες αλλά και για να βρω επαγγελματίες γάμου. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο μας, τον Photo Studio Costa. Επέλεξα καλοκαιρινά λουλούδια για την ανθοδέσμη μου, όπως τριαντάφυλλα, λυσίανθο και μαργαρίτες

See the wedding

Εντυπωσιακός καλοκαιρινός γάμος στην Βουλιαγμένη με πλούσιες ανθοσυνθέσεις και ρομαντικά στοιχεία │ Τίνα και Πέτρος

Το Love4Weddings με βοήθησε πολύ στα πρώτα στάδια, κυρίως για να βρω επαγγελματίες και για να πάρω ιδέες. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο μου Χρήστο Μαυραγάννη.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στη Λευκωσία με τριαντάφυλλα και λυσίανθο σε ροζ – λευκές αποχρώσεις

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα στο αρχικό στάδιο, ώστε να διαλέξω τους σωστούς επαγγελματίες. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τους FlashbackDay, οι οποίοι είναι απλά τέλειοι! Το Lapatsa by Occhioγια το φανταστικό cocktail και dinner, το νυφικό μου από Primalicia, το Άρωμα Bανίλιας για το υπέροχο καρυδάτο και την τέλεια τούρτα και τέλος το Spanos Fine Jewelryγια τις βέρες αλλά και όλα τα κοσμήματα που φορούσα. Όλος ο γάμος ήταν φανταστικός! Το πάρτι όμως ξεχώρισε ιδιαίτερα!

See the wedding

Υπέροχος καλοκαιρινός γάμος στην Κύπρο με λεβάντα, χαμομήλι και bohemian διάθεση │ Κεντούλλα & Χρίστος

Όταν πλησίασε ο καιρός για να αρχίσω τις προετοιμασίες του γάμου μας, το Love4Weddings μου έδωσε τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές, ώστε ο γάμος μου να προγραμματιστεί όπως τον ονειρευόμουν!

See the wedding

Όμορφος καλοκαιρινός γάμος στη Λεμεσό σε ροζ – λευκές αποχρώσεις │ Νάγια & Νικόλας

Παρακολουθούσα το Love4weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας για να πάρω ιδέες και έμπνευση. Όσον αφορά το νυφικό μου φόρεμα μου πήρε χρόνο να το βρω, αλλά όταν το βρήκα στο Gala Montenapoleone είπα φτιάχτηκε για μένα... Ρομαντικό με πολλές λεπτομέρειες με λουλούδια μικρές πέρλες και τη λάμψη που χρειαζόταν.

See the wedding

Ένας καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με ελιά και λευκά τριαντάφυλλα │ Μαρίνα & Νικηφόρος

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και με βοήθησε πολύ στην διακόσμηση. Η καταγωγή της μαμάς μου είναι βραζιλιάνικη, οπότε κρατήσαμε μια παράδοση που έχουμε εκεί στους γάμους και μοιράσαμε σε όλες τις γυναίκες havaianas για να μην κουραστούν με τα τακούνια.

See the wedding

Υπέροχος καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με ρομαντικές ανθοσυνθέσεις και bohemian touches │ Βάσια & Βασίλης

Τo Love4Weddings τoπαρακολούθησα από την αρχή! Επειδή ανέλαβα όλη τη διοργάνωση του γάμου μόνη μου, το Love4Weddings μου έδωσε έμπνευση σχεδόν σε κάθε βήμα προγραμματισμού.

See the wedding

Glamorous – μποέμ γάμος στη Λίμνη Βουλιαγμένης με ρομαντικές λεπτομέρειες │Εβελίνα & Γιώργος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings και με βοήθησε κυρίως στο πως θα επιλέξουμε τα στοιχεία που θέλαμε να υπάρχουν στο γάμο μας, χωρίς να κάνουμε υπερβολές και παράλληλα να είναι όλα αρμονικά, περιποιημένα και “αρχοντικά”.

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στην Μονεμβασιά με αμάραντο και μποέμ λεπτομέρειες │ Iωάννα & Θανάσης

Παρακολουθούσα το Love4weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας. Όσον αφορά το νυφικό μου φόρεμα ήταν μια δημιουργία από το Atelier Zolotas, από την boho chic σειρά! Η αγαπημένη μας στιγμή ήταν η ώρα που φτάνω στην εκκλησία και κοιτάζω τον άντρα μου! Ήμασταν και οι δύο στην απόλυτη ευτυχία!

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος με τριαντάφυλλα και χρυσάνθεμα στον Πρωταρά │Ευδοκία & Άγγελος

Από την αρχή παρακολουθούσα το Love4Weddings και τα αφιερώματα που κάνατε για διάφορους γάμους και ζευγάρια και κρυφά μέσα μου ήθελα κι εγώ να αποτελώ ένα από αυτά... Μέσα από τα αφιερώματα αυτά μπορείς να πάρεις ιδέες για οτιδήποτε αφορά τον γάμο, όπως το νυφικό, το μέρος της δεξίωσης, την εκκλησία, τα λουλούδια, την διακόσμηση, την τούρτα, τα κεραστικά και πολλά αλλά, βοηθώντας έτσι το ζευγάρι να διαμορφώσει την άποψη του, ίσως και το στυλ του γάμου που θέλει να έχει και μετέπειτα να επιλέξει κάποιες από τις επιλογές που του δόθηκαν μέσω του Love4Weddings….

See the wedding

Nησιώτικος καλοκαιρινός γάμος στην Άνδρο με λευκές κάλλες και χρυσάνθεμα │ Χριστίνα & Γιάννης

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4weddings και με βοήθησε πολύ στο αρχικό στάδιο των προετοιμασιών του γάμου μας. Από το Love4weddings βρήκα την wedding planner μας Sensyle Εvents.

See the wedding

Ένας ρομαντικός γάμος στην Κέα με παιώνιες και David Austin τριαντάφυλλα │ Ελισάβετ & Δημήτρης

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings και με βοήθησε πολύ όταν ξεκίνησα να οργανώνω τον γάμο. Πήρα ιδέες για τα χρώματα και τον στολισμό του γάμου αλλά και για το νυφικό μακιγιάζ. Από το Love4Weddings επέλεξα το νυφικό μου φόρεμα από το Atelier της σχεδιάστριας Eλένη Κολλάρου.

See the wedding

Luxurious καλοκαιρινός γάμος με πλούσιο ανθοστολισμό στα πιο φανταχτερά χρώματα του φούξια και του μωβ │ Ελεάννα & Δημήτρης

Καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου έπαιρνα διάφορες ιδέες από το Lοve4Weddings, μάλιστα βρήκα κάποιους από τους επαγγελματίες που εν τέλει συνεργάστηκα μαζί τους, όπως τους φωτογράφους μας Tonia & Theodore Photography και τον οίκο του νυφικού μου Primalicia Bridal Designers. Σας ευχαριστώ πολύ Love4Weddings!!! Κάνετε την προετοιμασία του γάμου μας πιο ευχάριστη και πιο εύκολη!.

See the wedding

Ονειρικός γάμος στην Κεφαλονιά με πλούσιο ανθοστολισμό και έντονο το ρομαντικό στοιχείο │Άντζελα & Κώστας

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα και κυρίως ακολουθούσα τον λογαριασμό του στο Instagram. Απ’ εκεί μπορούσα να αποθηκεύσω λεπτομέρειες από άλλους γάμους που μου άρεσαν. Εκεί βρήκα πολλές νύφες με διαφορετικά στυλ και αυτό με βοήθησε στο να αποφασίσω τι ήθελα και για τον δικό μου γάμο.

See the wedding

Υπέροχη prewedding φωτογράφιση στη φύση με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού │ Κάλλια και Γιώργος

Παρακολουθούσα τo Love4Weddings κυρίως στο αρχικό στάδιο όπου θέλαμε να επιλέξουμε το ύφος του γάμου μας. Μέσα από το Love4Weddings βρήκαμε τον φωτογράφο μας, Φραγκίσκο Πενίδη.

See the wedding

Prewedding φωτογράφιση σε καταπράσινο πάρκο με cozy λεπτομέρειες και την πιο καλοκαιρινή διάθεση │ Ελεάνα & Γιάννης

Το Love4weddings μας βοήθησε στο να αποκτήσουμε οικειότητα με τη φωτογραφία και να είμαστε ο εαυτός μας μπροστά και πίσω από μια κάμερα και τη φωτογραφία! Η αγάπη μας και η χαλαρότητα μας, απεικονίζεται στη φωτογραφία. Μέσα από το Love4weddings βρήκαμε τον φωτογράφο μας τον Λεοντιάδη Γρηγόρη.

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με λευκά τριαντάφυλλα και γυψοφίλη │ Αναστασία & Michael

Από την αρχή των προετοιμασιών του γάμου μου παρακολουθούσα το Love4weddings παίρνοντας έμπνευση από τα άρθρα πραγματικών γάμων, ενώ παράλληλα μας βοήθησε και στην εξεύρεση επαγγελματιών. Από το Love4weddings επιλέξαμε τον φωτογράφο του γάμου μας George Kossieris.

See the wedding

Elegant – chic καλοκαιρινός γάμος στο Pavillion Hall με τριαντάφυλλα και ορτανσίες σε λευκές – ροζ αποχρώσεις και χρυσές πινελιές │Κωνσταντίνα & Γιάννης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα από πολύ πριν αρραβωνιαστώ και με τα χρόνια με έκανε να ερωτευτώ διάφορες ιδέες και να αρχίσω να φαντάζομαι τον δικό μου γάμο…! Έτσι όταν έφθασε η στιγμή ήξερα από πριν με ποιους ακριβώς ήθελα να συνεργαστώ και τί ακριβώς ήθελα για τον γάμο μου. Σε ευχαριστώ για αυτό Love4Weddings έκανες την προετοιμασία του γάμου ευχάριστη και πολύ εύκολη!!

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Κέρκυρα με λευκά τριαντάφυλλα και γαλάζιες πινελιές │Ανθούλα & Θανάσης

Ξεκίνησα να διαβάζω το Love4Weddings από τη στιγμή που ορίσαμε ημερομηνία γάμου. Με βοήθησε από την αρχή ως το τέλος. Αρχικά, πήρα πολλές ιδέες για το στυλ που θα ήθελα να έχει ο γάμος μου, στη συνέχεια με βοήθησε να επιλέξω του καλύτερους επαγγελματίες και στο τέλος να οργανώσω τον γάμο μου, έτσι όπως τον είχα ονειρευτεί

See the wedding

Φθινοπωρινός γάμος στη Λευκωσία με elegant στοιχεία σε παστέλ χρωματισμούς │Βάσια & Ανδρέας

Το Love4Weddings το συμβουλεύτηκα από την πρώτη μέρα που άρχισα να διοργανώνω τον γάμο μας! Θυμάμαι αποθήκευα στοιχεία από διάφορους γάμους που μου αρέσαν και προσπαθούσα να διαμορφώσω τον δικό μου γάμο με τα στοιχεία που μου άρεσαν.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Λίμνη Ηραίου με λυσίανθο και γιψοφίλη │Βούλα & Πάνος

Κατά την διάρκεια προετοιμασίας του γάμου μας, παρακολουθούσα το Love4Weddings, EverAfter και Chic and Stylish Weddings και βρήκαμε την φωτογράφο του γάμου μας, την Angel Karadimou! Είδαμε δουλειές της από το blog και αμέσως την ξεχωρίσαμε! Δεν είχε καμία στημένη φωτογραφία γάμου και αυτό μας ενθουσίασε! Όταν τη γνωρίσαμε, σιγουρευτήκαμε πως θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Όπως και ήταν!

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στην Αθήνα με λευκά τριαντάφυλλα και ανεμώνες │ Ελένη & Γιάννης

Το Love4weddings το παρακολουθούσα κατά την προετοιμασία του γάμου μας, εκείνη τη περίοδο έψαχνα πραγματικά για ιδέες. Δεν είχα ανακατευτεί ποτέ πριν με προετοιμασίες γάμου, ούτε ποτέ είχα παρατηρήσει τους γάμους που είχα πάει. Οπότε ήμουν τελείως ανίδεη! Το Love4Weddings με βοήθησε να πάρω ιδέες, να δω πραγματικές εικόνες και επιλογές σε διάφορα στυλ γάμου και να κρατήσω αυτά που τελικά μου ταιριάζουν.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος με παιώνιες και γυψοφίλη σε λευκούς χρωματισμούς │ Ελεάνα & Κώστας

‘Όταν ξεκινήσαμε να οργανώνουμε το γάμο μας παρακολουθούσα το Love4Weddings και πήραμε πολλές ιδέες σχετικά με τη διακόσμηση, τον ανθοστολισμό και άλλες λεπτομέρειες. Από το Love4Weddings βρήκα τη σχεδιάστρια του νυφικού μου Helena Kyritsi, όπως και πήραμε την απόφαση για το κοστούμι του άντρα μου από τον Papadogamvros, γιατί δεν ξέραμε καθόλου πού να κοιτάξουμε.

See the wedding

Υπέροχος καλοκαιρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη με πανέμορφο ανθοστολισμό από παιώνιες │ Ζωή & Συμεών

Παρακολουθούσα το Love4weddings και με βοήθησε πολύ στο αρχικό κομμάτι της προετοιμασίας όταν θέλαμε να αποφασίσουμε το στυλ που θα έχει ο γάμος μας. Πήραμε επίσης πολλές ιδέες από τον στολισμό και τη διακόσμηση μέχρι και το νυφικό και το κοστούμι. Από το Love4weddings επέλεξα τον floral designer μας Zelos Flowers.

See the wedding

Ρομαντική next day φωτογράφιση στο Πόρτο Γερμενό│Ειρήνη & Στέφανος

Για την προετοιμασία του γάμου μας παρακολουθούσα το site Love4Weddings, το οποίο με βοήθησε αρκετά στην επιλογή του νυφικού μου. Από το Love4Weddings βρήκα την σχεδιάστρια Vasia Tzotzopοulou, τους φωτογράφους μας WedPashalis (Κώστα και Σοφία)….

See the wedding

Elegant καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με ορτανσίες και τριαντάφυλλα στα χρώματα του λευκού και του ροζ │Αλεξάνδρα & Χρήστος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings καθώς και το Chic and Stylish Weddings πριν ακόμα αρχίσω τις προετοιμασίες του γάμου μου, γιατί πολύ απλά λατρεύω την οργάνωση γάμων. Έτσι όταν ξεκίνησα την οργάνωση του δικού μου γάμου είχα ήδη στο μυαλό μου υποψήφιους συνεργάτες του οποίους είχα επιλέξει από το Love4Weddings. To Love4Weddings με βοήθησε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας μου. Τα στέφανα τα οποία είναι Anna Maria Lambert, τα προσκλητήρια τα οποία είναι Biniatian, αλλά και ο φωτογράφος μας ο Nikos Tselios είναι συνεργάτες, τους οποίους επέλεξα από το Love4Weddings, ύστερα από ενδελεχή έρευνα και κρίνοντας τους ως τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες γι' αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μου.

See the wedding

Φθινοπωρινός γάμος στη Λάρισα με γυψοφίλη και λυσίανθο │ Κασσιανή & Λευτέρης

Παρακολουθούσα το Love4weddings από την προετοιμασία του γάμου μας. Καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η απόφαση για τον γάμο λήφθηκε τελευταία στιγμή, είχαμε μόλις 4-5 μήνες για την προετοιμασία. Φυσικά το Love4Weddings μου "έλυσε τα χέρια" από την αρχή και με “έβγαλε από την δύσκολη θέση" πολλές φορές με τις ιδέες και τις πληροφορίες που μου παρείχε σχετικά με τους επαγγελματίες και τις διάφορες ειδικότητες ανθρώπων που δραστηριοποιούνται γύρω από ένα γάμο.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με λευκά – ροζ τριαντάφυλλα και πλούσιες πρασινάδες │ Ελευθερία & Νίκος

Καθώς σχεδίαζα τον γάμο μου ακολουθούσα τo Love4Weddings και με βοήθησε στην αναζήτηση επαγγελματιών γάμου και για ιδέες που αφορούν τον γάμο γενικότερα. Όσον αφορά το νυφικό μου απο την Mary Theotoki ήταν custom made και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

See the wedding

Ένας καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με πινελιές του ροζ και ρομαντικές λεπτομέρειες │ Γεωργία & Γιάννης

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4weddings και μου έδωσε έμπνευση για το ύφος, τα χρώματα και το στυλ του γάμου μας. Τα άρθρα με τις συμβουλές των επιλεγμένων επαγγελματιών με βοήθησαν να επιλέξω αυτό που ταίριαζε καλύτερα σε αυτό που είχα ονειρευτεί!

See the wedding

Ρουστίκ καλοκαιρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη με τα τις πιο φανταχτερές αποχρώσεις του φούξια│ Μαρία & Βασίλης

Καθώς σχεδίαζα τον γάμο μου παρακολουθούσα το Love4Weddings. Γνωρίζαμε από πριν τους επαγγελματίες με τους οποίους θέλαμε να συνεργαστούμε, αλλά βλέποντας projects τους μέσω του Love4Weddings, νιώσαμε ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά για τις επιλογές μας.

See the wedding

Ένας καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με διάχυτο ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα │ Χαρά & Άρης

Το wedding blog Love4weddings με βοήθησε στην αναζήτησή επαγγελματιών που σχετίζονται με το χώρο του γάμου. Επίσης ήταν ευχάριστο να διαβάζεις τις ιστορίες άλλων ζευγαριών και να παίρνεις ιδέες ή να προβλέπεις τι θα μπορούσε να πάει στραβά και να το προλάβεις.

See the wedding

Καλοκαιρινός γάμος στον Πύργο Πετρέζα με πλούσιες γιρλάντες λουλουδιών και ρομαντική ατμόσφαιρα │ Γιούλη & Γιώργος

Ξεκίνησα να παρακολουθώ το wedding blog Love4weddings ένα χρόνο περίπου πριν το γάμο, αλλά και κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών μου έδινε πολλές ιδέες για το δικό μας γάμο... Το νυφικό μου ήταν αυτό που λέμε love at first sight, δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη... Ήταν της εξαιρετικής σχεδιάστριας Victoria Kyriakides. Σε στενή γραμμή που άνοιγε με μια διακριτική ουρά, κεντημένο στο χέρι με δαντέλα σε όλο του το μήκος...

See the wedding

Ονειρικός γάμος στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης με ορχιδέες και τριαντάφυλλα │ Eιρήνη & Μιχάλης

Παρακολουθούσα το Love4weddings και με βοήθησε πολύ για τη σωστή προετοιμασία του γάμου μας. Από το Love4weddings βρήκα το νυφικό μου φόρεμα από Demetrios. Ήταν από την Platinum σειρά του Demetriou Bridal. Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές ήταν η επιλογή του νυφικού μου. Ήταν το πρώτο νυφικό που δοκίμασα.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με παιώνιες και γυψοφίλη │ Ειρήνη & Σπύρος

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα, καθώς προετοίμαζα τον γάμο μου και κυρίως όταν ήθελα να αποφασίσω σε τι στυλ διακόσμησης θα καταλήξω.

See the wedding

Φθινοπωρινός γάμος με εντυπωσιακό tropical style │ Σοφία & Γιώργος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου μου και με βοήθησε στο να πάρω ιδέες και να εμπνευστώ....

See the wedding

Elegant φθινοπωρινός γάμος στη Λευκωσία με μοντέρνα στοιχεία │ Χριστίνα & Δημήτρης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα για να πάρω ιδέες σε όλους του τομείς. Μέσα από αυτό βρήκα την Litous σχεδιάστρια νυφικών, την Luciana Weddings και τον φωτογράφο μου Hadjiapostolou Photography.

See the wedding

Ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη με πινελιές του peach │ Χρήστα & Θοδωρής

Το Love4Weddings με βοήθησε στην αρχή για να καταλάβω ακριβώς το ύφος που ονειρευόμουν για τη μεγαλύτερη στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας.

See the wedding

Φθινοπωρινός γάμος στη Λάρνακα με λευκές και coral αποχρώσεις ǀ Αρετή & Θεόδωρος

Από τα πρώτα στάδια της προετοιμασίας του γάμου παρακολουθούσα το Love4Weddings, καθώς μέσα από αυτό μπορείς να βρεις ωραίες ιδέες και καλούς επαγγελματίεςτου χώρου. Μου αρέσει που παρουσιάζει και πραγματικούς γάμους και μπορείς να δεις πως βίωσαν τα άλλα ζευγάρια την διαδικασία και την μέρα του γάμου τους. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα το Κτήμα Δημητρίου, τον φωτογράφο μας Mneme Photography αλλά και οίκο νυφικών Primalicia, απ’ όπου αγόρασα το νυφικό μου.

See the wedding

Elegant καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα σε λευκούς – χρυσούς χρωματισμούς │ Αθηνά & Γιάννης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα ιδιαίτερα στην αρχή ειδικά για να δω ιδέες και να μπορέσω να αποφασίσω το στυλ και το χρώμα που θα ακολουθούσα στον δικό μου γάμο.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Ανάβυσσο με θέα το γαλάζιο της θάλασσας │ Νατάσα & Βασίλης

Το Love4weddings και με βοήθησε πολύ στο να αποφασίσω σε τι στυλ θα είναι ο γάμος μας. Από το Love4Weddings βρήκα τα στέφανα του γάμου μας από Laka Luka.

See the wedding

Yπέροχος φθινοπωρινός γάμος στην Θεσσαλονίκη με παστέλ αποχρώσεις και μποέμ στοιχεία │ Μάρθα & Χρήστος

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4weddings και με βοήθησε πολύ όχι μόνο στην έμπνευση, αλλά και στο επόμενο στάδιο που έπρεπε να οργανώσω στο μυαλό μου όλες αυτές τις ιδέες και να τις προσαρμόσω στις δικές μου δυνατότητες και στους περιορισμούς της εποχής.

See the wedding

Μποέμ καλοκαιρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη με μπλε και χάλκινες αποχρώσεις│ Κατερίνα & Άρης

Το Love4Weddings το παρακολουθούσα και με βοήθησε στην επιλογή του στυλ και την ανάπτυξη της ιδέας του γάμου όπως τον φανταζόμουν...! Απευθύνθηκα απευθείας στο Bomboniera Farfalina, που είχαμε ξανασυνεργαστεί όταν έγινα νονά, και τα ανέλαβε όλα η Ιωάννα!

See the wedding

Στρατιωτικός γάμος στη Λεμεσό με ελιά και λευκά τριαντάφυλλα │ Άννα & Νικόλας

Καθώς σχεδίαζα το γάμο μου παρακολουθούσα το Love4Weddings και η συμβουλή που θα έδινα σε μια νέα νυφούλα είναι να σχεδιάσει τον γάμο της όπως τον ονειρευόταν από μικρό παιδί και να απολαύσει αυτήν την όμορφη διαδικασία.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα σε όμορφους nude χρωματισμούς

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings όταν σχεδίαζα το γάμο μου και μέσα από αυτό βρήκα τον φωτογράφο George Κariotis. Όσο φορά το Demetrios νυφικό φόρεμα μου, ήθελα να είναι λιτό και κομψό και να νιώθω άνετα και όμορφα φορώντας το! Όντως μόλις το δοκίμασα ήμουν σίγουρη ότι αυτό ήθελα!

See the wedding

Όμορφος φθινοπωρινός γάμος με λευκά τριαντάφυλλα στην Αγία Νάπα

Παρακολουθούσα το Love4Weddings και αυτό μας βοήθησε στην αναζήτηση ιδεών για τον γάμο μας με πρωτότυπες προτάσεις για διακόσμηση, ενδυμασία και γενικότερα για όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν ένα πανέμορφο γάμο.

See the wedding

Υπέροχο βίντεο φθινοπωρινού γάμου στη Φθιώτιδα με την πιο ρομαντική διάθεση

Παρακολούθησα το Wedding blog Love4Weddings σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του γάμου μου, αφού με καθοδήγησε δίνοντάς μου όμορφες και ξεχωριστές ιδέες και συμβουλές. Μετά χαράς θα έλεγα στις μέλλουσες νύφες ότι το Love4Weddings αποτελεί ένα αξιόπιστο εγχειρίδιο γάμου γεμάτο πρωτότυπες ιδέες και όμορφες συμβουλές για την παραμικρή απορία που μπορεί να έχουν. Εμένα με βοήθησε σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας και μου έδωσε εύκολα tips. Συμβουλευτείτε το και θα σχεδιάσετε το γάμο των ονείρων σας!

See the wedding

Υπέροχος καλοκαιρινός γάμος σε αποχρώσεις του λευκού και του μωβ │Ανθή & Αντώνης

Παρακολούθησα το Love4weddings και με βοήθησε πολύ στο πρώιμο στάδιο της οργάνωσης του γάμου. Μέσω αυτού μπόρεσα να οργανώσω την σκέψη μου, να αποφασίσω το στυλ του γάμου και να επιλέξω τους κατάλληλους για εμένα επαγγελματίες για μια καλή συνεργασία. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα τον φωτογράφο μου Nikos Roussis Photography, την Elpida Salouka που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διακόσμηση, το νυφικό μου από Karaververis και το κοστούμι του συζύγου μου από Atelier Zolotas.

See the wedding

Bohemian φθινοπωρινός γάμος στη Ξάνθη με λευκές και μωβ αποχρώσεις│ Στεφανία & Βασίλης

Παρακολουθούσα το Love4Weddings και η αλήθεια είναι ότι πήρα ιδέες από διάφορες αναρτήσεις του site για τον στολισμό και το ύφος που θα ακολουθούσα.

See the wedding

Φθινοπωρινός γάμος στην Πάφο με λευκές και απαλές ροζ πινελιές │ Eλένη & Δημήτρης

Το Love4Weddings και με βοήθησε πολύ στην επιλογή των χρωμάτων και του ύφους διακόσμησης που θα ακολουθούσα.

See the wedding

Υπέροχος καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με πινελιές του χρυσού και του κοραλί │ Αμαλία & Μηνάς

Το wedding blog Love4weddings με βοήθησε πολύ από την αρχή της προετοιμασίας στο να πάρω ιδέες σε σχέση με το στυλ της διακόσμησης και το ύφος του γάμου μας. Μέσα από αληθινούς γάμους που δημοσιεύθηκαν πήρα ιδέες για μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Από το Love4weddings βρήκα επίσης τον οίκο νυφικών Primalicia από όπου επέλεξα και το νυφικό μου φόρεμα

See the wedding

Όμορφος φθινοπωρινός γάμος – βάπτιση με ζωηρά χρώματα │ Μαρίνα & Γιώργος

Παρακολουθούσαμε το site Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και από αυτό πήρα αρκετές ιδέες για το στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης.

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στην Αθήνα σε λευκές – κοραλί αποχρώσεις │ Μαρία & Λάμπρος

Παρακολουθούσα το Love4Weddings και με βοήθησε πολύ στην επιλογή της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης (Κτήμα Λάας) καθώς και στην επιλογή της διακόσμησης και άλλων λεπτομερειών του γάμου.

See the wedding

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα σε παστέλ αποχρώσεις │ Βάγια & Ευγένιος

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4Weddings από την αρχή της προετοιμασίας του γάμου μας και το site σας με βοήθησε να πάρω ιδέες ώστε να καταλήξω στο στυλ του γάμου. Από το Love4weddings βρήκα το φωτογράφο μας Christos Mavraganis. Δε θα τον άλλαζα με τίποτα!

See the wedding

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στην Αθήνα σε παστέλ αποχρώσεις │ Σοφία & Πυθαγόρας

Καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου μας, παρακολουθούσα το Love4Weddings. Μου έδωσε απίστευτες ιδέες ως προς το στυλ του γάμου, τους χρωματισμούς, τις ιδέες διακόσμησης. Παρακολουθώντας το Love4Weddings κάθε φορά πρόσθετα και κάτι άλλο στη λίστα μου, ήταν όλα τόσο ιδιαίτερα που διαρκώς ήθελα να προσθέτω και κάτι ακόμα για να είναι το αποτέλεσμα μοναδικό!

See the wedding

Καλοκαιρινός micro wedding στην Αθήνα σε λευκές αποχρώσεις │ Έλλη & Γιάννης

Απο το Love4Weddings και πήρα πολύ ωραίες ιδέες διακόσμησης αλλά και για την νυφική μου εμφάνιση

See the wedding

Υπέροχος φθινοπωρινός γάμος στο Ξυλόκαστρο με μποέμ λεπτομέρειες │ Μαρία & Κώστας

Δεν είχαμε ιδέα από την προετοιμασία γάμου και το wedding blog Love4Weddings μας βοήθησε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του γάμου μας. Πήραμε πολλές ιδέες για τη διακόσμηση του γάμου μας, τη νυφική ανθοδέσμη και άλλα πολλά.

See the wedding

Χειμωνιάτικος γάμος στην Αθήνα με ρομαντική ατμόσφαιρα και κόκκινες αμαρυλλίδες│ Ηρώ & Σπύρος

Παρακολουθούσα το wedding blog Love4weddings και μας βοήθησε πολύ στη διερεύνηση συνεργατών όσον αφορά το νυφικό, τη διακόσμηση και άλλων λεπτομερειών του γάμου. Από το Love4weddings βρήκα την σχεδιάστρια νυφικών Victoria Kyriakides που σχεδίασε το νυφικό μου.

See the wedding

Όμορφος χειμωνιάτικος γάμο στη Λάρνακα με πινελιές του μπορντό │Έλενα & Μένοικος

Πριν ακόμα γίνει η πρόταση γάμου παρακολουθούσα το Love4weddings. Έχω να πω ότι γίνεται υπέροχη δουλειά και μέσα από την παρουσίαση πραγματικών γάμων που κάνετε, πήρα κι εγώ πάρα πολλές ιδέες όσων αφορά τη διακόσμηση του γάμου μας και έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να διοργανώσω δηλαδή το γάμο που ονειρεύτηκα.

See the wedding