Η Λυδία και ο Πέτρος επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους με έναν φθινοπωρινό γάμο, με φόντο τη φυσική ομορφιά της περιοχής και μια τελετή γεμάτη συναίσθημα. Η είσοδος της εκκλησίας στολίστηκε τόσο όμορφα από την ομάδα της Too Chic Events, με τέσσερις λευκές ψηλές ανθοστήλες γεμάτες ορτανσίες, τριαντάφυλλα και ευκάλυπτο, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα που υποδέχθηκε τους καλεσμένους. Η ίδια αισθητική συνεχίστηκε και στον χώρο της δεξίωσης, όπου η Too Chic Events επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια με κομψότητα και φαντασία. Το γαμήλιο τραπέζι διακοσμήθηκε με πλούσιες συνθέσεις λουλουδιών σε απαλές λευκές και nude αποχρώσεις, λεπτεπίλεπτα κεριά σε γυάλινες βάσεις και εντυπωσιακούς πολυελαίους που πλαισίωναν το τραπέζι του ζευγαριού, προσδίδοντας λάμψη και ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα. Η Λυδία εντυπωσίασε με το ρομαντικό της νυφικό σε Α γραμμή από την Eleni Kollarou, το οποίο όπως η ίδια μοιράστηκε μαζί μας: «Ήθελα ένα νυφικό απλό, λιτό και κομψό, περισσότερο ένα φόρεμα που να αντικατοπτρίζει τη φυσικότητα και την άνεσή μου αλλά με μια πινελιά που θα με έκανε να νιώσω πραγματικά νύφη. Έτσι, ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου με ένα βέλο, μια λεπτομέρεια που όχι μόνο με έκανε να αισθανθώ ξεχωριστή, αλλά άρεσε πολύ και στον σύζυγό μου, ο οποίος δεν σταμάτησε να λέει πόσο ιδιαίτερο ήταν. Όλα αυτά τα επιμελήθηκε με αγάπη και φινέτσα η σχεδιάστρια Ελένη Κολλάρου που από την πρώτη στιγμή που επισκέφτηκα το ατελιέ της, με έκανε να νιώσω οικειότητα και σιγουριά για την επιλογή μου.» Ο Πέτρος ήταν εξίσου κομψός με ένα υπέρκομψο σκούρο μπλε κουστούμι και παπιγιόν από Giannetos, ολοκληρώνοντας την elegant αισθητική του ζευγαριού. Enjoy!
Captured by Dimitris Panagiotakos Film & Fotografia .
«Γνωριστήκαμε τυχαία, ένα καλοκαιρινό βράδυ στην Ιτέα. Φοιτητές τότε, δύο κόσμοι άγνωστοι μεταξύ τους, συναντηθήκαμε σε ένα μπαράκι, χωρίς να ξέρουμε πως αυτή η συνάντηση θα γινόταν η αρχή μιας κοινής διαδρομής. Οκτώ χρόνια μετά, η Σαντορίνη μας περίμενε για το επόμενο κεφάλαιο, όπου κάτω από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Σκάρου, ήρθε η πρόταση. Κι έτσι, ενώσαμε για πάντα τις ζωές μας στις 21 Σεπτεμβρίου στην Ιτέα, εκεί όπου η αγάπη μας βρήκε το πρώτο της λιμάνι.»
«Ήθελα ένα νυφικό απλό, λιτό και κομψό, περισσότερο ένα φόρεμα που να αντικατοπτρίζει τη φυσικότητα και την άνεσή μου αλλά με μια πινελιά που θα με έκανε να νιώσω πραγματικά νύφη. Έτσι, ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου με ένα βέλο, μια λεπτομέρεια που όχι μόνο με έκανε να αισθανθώ ξεχωριστή, αλλά άρεσε πολύ και στον σύζυγό μου, ο οποίος δεν σταμάτησε να λέει πόσο ιδιαίτερο ήταν. Όλα αυτά τα επιμελήθηκε με αγάπη και φινέτσα η Ελένη Κολλάρου που από την πρώτη στιγμή που επισκέφτηκα το ατελιέ της, με έκανε να νιώσω οικειότητα και σιγουριά για την επιλογή μου.»
Το site Love4Weddings με βοήθησε εξαρχής για να να καταλήξω στο στυλ και τους χρωματισμούς του γάμου μας.
Λυδια , Bride
«Ονειρευτήκαμε έναν γάμο που θα συνδύαζε τη νεανικότητα με τη διαχρονική κομψότητα, με λιτό αλλά προσεγμένο στολισμό. Το λευκό κυριάρχησε, ενώ οι διακριτικές royal blue πινελιές, εμπνευσμένες από το προσκλητήριό μας, πρόσθεταν αριστοκρατική φινέτσα. Η νυφική ανθοδέσμη είχε λευκά τριαντάφυλλα, ενώ ο υπόλοιπος ο ανθοστολισμός του γάμου κινήθηκε σε αποχρώσεις λευκού και πούδρας, με τριαντάφυλλα, ορτανσίες και χρυσάνθεμα, δεμένα με φυσική πρασινάδα.Ένα από τα αγαπημένα μας στοιχεία στην εκκλησία ήταν το στάντ με τις προσωποποιημένες βεντάλιες και η πινακίδα του αυτοκινήτου με το λογότυπο του γάμου μας. Στη δεξίωση, οι πολυέλαιοι και τα κομψά κηροπήγια στο κεντρικό τραπέζι πρόσθεσαν μια αίσθηση λάμψης και ζεστασιάς. Για εμάς, η μαγεία κρύβεται στις λεπτομέρειες κι εκείνες έκαναν αυτή την ημέρα αξέχαστη.»
«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μου ήταν όταν έφτασα στην εκκλησία και αντίκρισα τον Πέτρο μου να με περιμένει συγκινημένος, κρατώντας τα λευκά τριαντάφυλλα. Ένιωσα τα μάτια μου να βουρκώνουν, αλλά εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα… πώς θα κατέβω με μισό μακιγιάζ;! Έτσι, έσφιξα τα δόντια, χαμογέλασα και προχώρησα προς την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας!»
«Η συμβουλή που θα έδινα σε μια μέλλουσα νύφη είναι να σχεδιάσει τον γάμο της όπως ακριβώς τον έχει ονειρευτεί, χωρίς να επηρεάζεται από τις γνώμες των άλλων. Είναι η δική της ξεχωριστή ημέρα και αξίζει να τη ζήσει με τρόπο που να εκφράζει απόλυτα τόσο την ίδια όσο και τον μέλλοντα σύζυγό της, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα.»

























































Leave a Reply