Οι υπέροχες φωτογραφίες του Alexandrakis Photography μας ταξιδεύουν στην πιο μαγική και ρομαντική μέρα της Emmy και του Lance, αποτυπώνοντας κάθε συναίσθημα και ξεχωριστή λεπτομέρεια του γάμου τους. Το ζευγάρι επέλεξε μια πανδαισία λευκών λουλουδιών συνδυασμένα αρμονικά με πλούσια πρασινάδα, δημιουργώντας μια διακόσμηση minimal-chic αισθητικής. Η απαλή ιβουάρ παλέτα πρόσθεσε μια διακριτική πολυτέλεια, ενώ το μαγευτικό μουσικό ταξίδι των One Cello N a Half πλαισίωσε μοναδικά την τελετή, προσδίδοντάς της συγκίνηση. «Όλος ο γάμος ήταν ένα όνειρο αλλά η αγαπημένη στιγμή και των δυο μας ήταν η ανταλλαγή των όρκων: είχε κάτι το τόσο προσωπικό, συγκινητικό και δυνατό και είναι μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και των δυο μας μέχρι τα βαθιά γεράματα.» μας εκμυστηρεύτηκε η νύφη. Στη δεξίωση, κομψά λευκά μπουκετάκια στόλιζαν τα τραπέζια, ενώ το Intercatering φρόντισε να προσφέρει στους καλεσμένους μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία που ολοκλήρωσε ιδανικά αυτή την αξέχαστη βραδιά. Enjoy every beautiful detail!
Captured by Alexandrakis Photography.
«Αφήσαμε την Ελλάδα και τον Καναδά αντιστοίχως για σπουδές στο Λονδίνο και η τύχη το έφερε ώστε να μένουμε στο ίδιο κτήριο (το δωμάτιο του Λανς ήταν ακριβώς 3 ορόφους κάτω από το δικό μου). Παραδόξως δε γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια της κοινής μας διαμονής εκεί αλλά μέσω μιας κοινής φίλης στον χριστουγεννιάτικο χορό του κολλεγίου μας έναν χρόνο αργότερα. Η πρόταση γάμου έγινε 3μιση χρόνια μετά στην κορυφή ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης με θέα όλο το Μανχάτταν: κεράκια και λουλούδια παντού, τα πιο γλυκά λόγια που έχω ακούσει ποτέ και είπα το μεγάλο ‘ναι’ (μόλις πήρα μια ανάσα από το κλάμα).»
«Η πρώτη συμβουλή που θα δώσω σε μία νύφη που τώρα σχεδιάζει τον γάμο της θα ήταν να αφιερώσει όσο χρόνο χρειαστεί και να μιλήσει με διάφορους επαγγελματίες σε κάθε τομέα μέχρι να βρει ανθρώπους που της ταιριάζουν. Το ξέρω ότι συνήθως πιέζει ο χρόνος και φαίνονται όλα χαοτικά, αλλά πραγματικά το αποτέλεσμα θα την ανταμείψει εκείνη τη μέρα αν κλείσει ανθρώπους που εμπιστεύεται τυφλά να κάνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί και κυρίως με τον τρόπο που το θέλει. Προσωπικά, σχεδόν κάθε νύφη που ξέρω μου είχε πει για τουλάχιστον έναν επαγγελματία που είχε στο γάμο της ότι “έκλεισα τον/την Χ βιαστικά και το μετάνιωσα για κάποιους λόγους. Όταν ήρθε η δική μου σειρά πέρασα μήνες κάνοντας έρευνα ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια. Κουράστηκα αρκετά αλλά λάτρεψα όλο το αποτέλεσμα από το φαγητό, τη φωτογράφιση και το μακιγιάζ μέχρι τις μπομπονιέρες και τα κεράκια στη σκάλα της εισόδου. Θέλει χρόνο βέβαια και μεγάλη υπομονή.»
Το Love4Weddings ήταν σωτήριο στην αρχή ειδικά της διαδικασίας που δεν ήξερα από πού να πρωτοξεκινήσω ή πού να ρωτήσω για διάφορους επαγγελματίες.
Emmy , Bride
«Η νυφική ανθοδέσμη μου είχε μια πανδαισία λευκών λουλουδιών (επέλεξα παιώνιες, κρίνα και τριαντάφυλλα). Για τη διακόσμηση του γάμου κινηθήκαμε σε minimal-chic στυλ με λευκά μόνο λουλούδια, πρασινάδα, και πολλά κεράκια. Το χρώμα το ανέλαβε το τοπίο καθώς ο χώρος ήταν πάνω στη θάλασσα. Κάναμε πολιτικό γάμο επομένως το εκκλησάκι δεν διακοσμήθηκε, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ η αψίδα με τα λουλούδια κάτω από την οποία παντρευτήκαμε. Η αγαπημένη μου λεπτομέρεια ωστόσο ήταν το κλαράκι ελιάς που ήταν δεμένο με σχοινί στη χαρτοπετσέτα του κάθε καλεσμένου. Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και το υπέροχο The Garden (Καλλιθέα) που έκανε τη διακόσμηση του γάμου έφτιαξε ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου.»
«Η δεύτερη συμβουλή είναι περισσότερο μια υπενθύμιση: η μέρα είναι δική σας και του συντρόφου σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε πρέπει να γίνει σεβαστό από τους υπόλοιπους γιατί αυτή είναι μία μέρα που δεν ξανάρχεται και σας αξίζει να θυμάστε έναν γάμο όπως τον είχατε ονειρευτεί. Απλό αλλά εύκολο να ξεχαστεί μέσα στο χάος της οργάνωσης, οπότε είπα να το υπογραμμίσω.»
«Όλος ο γάμος ήταν ένα όνειρο αλλά η αγαπημένη στιγμή και των δυο μας ήταν η ανταλλαγή των όρκων: είχε κάτι το τόσο προσωπικό, συγκινητικό και δυνατό και είναι μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και των δυο μας μέχρι τα βαθιά γεράματα.»
«Η εύρεση του νυφικού ήταν ξεκάθαρα το αγαπημένο μου κομμάτι της οργάνωσης του γάμου. Δεν είχα συγκεκριμένη ιδέα αρχικά για το τι ήθελα και δοκίμασα πάρα πολλά στυλ και αποχρώσεις μέχρι να αποφασίσω (νομίζω περίπου 90 νυφικά). Αυτό που επέλεξα τελικά ήταν από τα πρώτα που είχα δοκιμάσει: το ύφασμα ήταν crepe σε χρώμα ιβουάρ και το στυλ μεταξύ mermaid, A line με ριχτούς ώμους. Το αγάπησα και αφού το έκλεισα έμαθα πως η σχεδιάστρια είναι από τον Καναδά, το είχε τελικά η μοίρα μου με αυτή τη χώρα.»























































Leave a Reply