Glava Bridal

Σημασία για εμάς έχει ο τρόπος που προσεγγίζεις την ομορφιά και ξεκλειδώνεις την αύρα μιας γυναίκας. Η στιγμή που βλέπουμε τη λάμψη μιας μέλλουσας νύφης στα μάτια της, η αίσθηση ότι κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα είναι το παν.

About

From Glava Bridal :

Δύο πολύ ταλαντούχα αδέρφια στο χώρο της ομορφιάς από τα Γιαννιτσά, ο Γρηγόρης ο οποίος από το 2001, συγκέντρωσε το πάθος του για την κομμωτική ανοίγοντας το δικό του κομμωτήριο και η Ντίνα η οποία το 1996 υλοποίησε το όνειρο της, εγκαινιάζοντας το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς παρέχοντας υπηρεσίες make up και αισθητικής, αποφασίζουν το 2007 να ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από την ίδια στέγη, σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
Ανήσυχα πνεύματα και οι δύο, οραματιστήκαμε τον δικό μας οίκο νυφικών, κάτι που έγινε το 2009 στην πόλη μας, τα Γιαννιτσά. Τους τίτλους πιστεύουμε πως δεν τους φοράς κατά βούληση. Έρχονται και σε βρίσκουν ως απόδειξη της μέχρι τώρα πορείας σου – μια πορεία που επισφραγίστηκε το 2021 με έναν avant-garde οίκο νυφικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Αγίας Σοφίας, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες bridal hairstyle & make-up. Στο νέο μας, συνεργαζόμενο με τον όμιλο Pronovias Fashion Group, κατάστημα είναι διαθέσιμα τα brands της PRONOVIAS, Pronovias Atelier και Privee. Στον οίκο νυφικών στη Θεσσαλονίκη έχουμε αποκλειστικότητα Vera Wang, Nicole Couture και Milano, St. Patrick, Marchesa for Pronovias.
Ο χώρος είναι εντυπωσιακός. Στο ισόγειο φιλοξενείται η bridal collection. Δυναμικά κρεπ, μεγαλοπρεπή Mikado, τολμηρά αέρινα αλλά και haute υφάσματα, λάμψη, ανάλαφρα μεταξωτά και υπέροχες μουσελίνες, κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν. Στον επάνω όροφο, διαμορφώθηκαν τα ιδιωτικά δοκιμαστήρια.
Η φιλοσοφία της εταιρίας μας βασίζεται στο σεβασμό. Δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό προς τους πελάτες μας έχουμε καταφέρει να οικοδομήσουμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης. Δίνουμε έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες και αντιμετωπίζουμε την κάθε φορά σαν πρώτη φορά. Έχουμε καταφέρει με την πάροδο των ετών να μετουσιώσουμε τη γνώση και τις δεξιότητες σε εμπειρία, κάτι που αποτελεί βασικό στοιχείο στον τομέα των δραστηριοτήτων μας. Σημασία για εμάς έχει ο τρόπος που προσεγγίζεις την ομορφιά και ξεκλειδώνεις την αύρα μιας γυναίκας. Η στιγμή που βλέπουμε τη λάμψη μιας μέλλουσας νύφης στα μάτια της, η αίσθηση ότι κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα είναι το παν.

Featured on Love4Weddings
Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη με ορχιδέες και γυψοφίλη │ Μαρία & Δημήτρης

#love4weddingsbrides

Ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη με ορχιδέες και γυψοφίλη │ Μαρία & Δημήτρης

Η Μαρία και ο Δημήτρης ενώνουν τις ζωές τους για πάντα μ’ έναν υπέροχο ρομαντικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και ο Labour of Love Weddings & Events πραγματοποίησε όλα όσα ονειρεύτηκαν για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Μια utterly romantic νυφική ανθοδέσμη με ορχιδέες, όμορφα μπουκετάκια γυψοφίλης μαζί με λευκά κεριά και χρυσές chic λεπτομέρειες συνθέτουν το...

Read More

Όμορφος φθινοπωρινός γάμος στην Κοζάνη με ιβουάρ τριαντάφυλλα και pampas grass │ Σοφία & Γιώργος

#love4weddingsbrides

Όμορφος φθινοπωρινός γάμος στην Κοζάνη με ιβουάρ τριαντάφυλλα και pampas grass │ Σοφία & Γιώργος

Μοναδικές στιγμές ζουν η Σοφία και ο Γιώργος, καθώς πραγματοποιούν τον όμορφο γάμο τους στην Κοζάνη. Η νύφη κάνοντας μια άκρως κομψή εμφάνιση, καταφθάνει στο προαύλιο της εκκλησίας για να συναντήσει τον αγαπημένο της, που την περιμένει για να ξεκινήσουν την κοινή τους έγγαμη ζωή. Ρομαντικά ιβουάρ τριαντάφυλλα, λυσίανθοι και παιώνιες σμίγονται με pampas grass...

Read More

Chic γάμος στη Θεσσαλονίκη με λευκά τριαντάφυλλα και γαλάζιες πινελιές │ Πασχαλίνα & Νίκος

#love4weddingsbrides

Chic γάμος στη Θεσσαλονίκη με λευκά τριαντάφυλλα και γαλάζιες πινελιές │ Πασχαλίνα & Νίκος

Η Pom Pom Parties and Events κάνει πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύτηκαν η Πασχαλίνα και ο Νίκος για τον φθινοπωρινό τους γάμο. Τριαντάφυλλα, ορτανσίες και λυσίανθος σε λευκό χρώμα σμίγονται άψογα με υπέροχα pampas grass και γαλάζια δελφίνιουμ και συνοδευόμενα από χρυσές λεπτομέρειες δημιουργούν ένα boho chic σκηνικό για τον γάμο του ζευγαριού. «Κάθε στιγμή ήταν...

Read More

Send this to a friend