Τα 3 στάδια της νύφης μέχρι να επιλέξει επαγγελματίες: Σε ποιο στάδιο πιθανόν να μην έχεις παρουσία;

Η νύφη περνάει μήνες κάνοντας έρευνα και μελετώντας κάθε λεπτομέρεια που αφορά το γάμο της. Σε όλο αυτό το διάστημα περνάει από 3 στάδια με διαφορετική συμπεριφορά και στο καθένα χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση για αποτελεσματικη διαφήμιση

Είτε αποφασίσεις να προχωρήσεις με διαφήμιση στο Love4Weddings ή όχι, παρακάτω είναι κάποιες πληροφορίες που σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα για την αγοραστική συμπεριφορά της νύφης.

1ο σταδιο: Just Engaged – Living the fairytale 

Είναι το στάδιο που μόλις έχει αρραβωνιαστεί και μπαίνει σε έναν εντελώς καινούργιο κόσμο: τον κόσμο του γάμου. Σε αυτό το στάδιο δεν ψάχνει για λύσεις , ψάχνει για έμπνευση. 

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το Love4Weddings

Η νύφη ανακαλύπτει αμέσως από τις πρώτες αναζητήσεις το Love4Weddings που αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό και τη βοηθάει στα πρώτα βήματα όταν αρραβωνιαστεί. Εμπιστεύεται το Love4Weddings και είναι το site που επισκέπτεται κάθε μέρα, διαβάζει τα άρθρα και κοιτάζει τους 1000+ πραγματικούς γάμους 

(Έμμεση διαφήμιση των επαγγελματιών που διαφημίζονται στο Love4Weddings με αποτέλεσμα τα brand names τους να γίνονται πιο γνώριμα στη νύφη και αυξάνει την πιθανότητα να είναι στις επιλογές της όταν έρθει η ώρα να επιλέξει επαγγελματίες για το γάμο της) 

2ο σταδιο: Starts to visualize her wedding and understanding her needs

Είναι το στάδιο όπου συνειδητοποιεί πόσα πράγματα πρέπει να κάνει για το γάμο της και καταλαβαίνει πως χρειάζεται βοήθεια από επαγγελματίες γάμου για τις απαιτήσεις που έχει ένας γάμος. Αρχίζει και ξεχωρίζει επαγγελματίες για την κάθε υπηρεσία που ψάχνει για να τη βοηθήσουν να κάνει τον γάμο των ονείρων της.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το Love4Weddings

Η νύφη διαβάζει τα ενημερωτικά άρθρα για να μαθαίνει για τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί και συνεχίζει να μελετά πραγματικούς γάμους μέχρι να αποφασίσει για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου. Ερευνά τους Επιλεγμένους Επαγγελματίες (Ελλάδα και Κύπρο) και ξεχωρίζει τους επαγγελματίες που της ταιριάζουν περισσότερο με το γάμο που ονειρεύεται να κάνει

(Άμεση διαφήμιση των Επιλεγμένων Επαγγελματιών που διαφημίζονται στο Love4Weddings)

3ο σταδιο: Συγκρίνει τις επιλογές που έχει |Evaluation of alternatives

Ξεκινάει ένα shortlist με ονόματα επαγγελματιών για την κάθε υπηρεσία που θα χρειαστεί και συγκρίνει τις επιλογές που έχει καταλήξει και προσπαθεί να βρει τον επαγγελματία που ταιριάζει καλύτερα με αυτό που ψάχνει.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το Love4Weddings

Σε αυτό το στάδιο, η νύφη αναζητά επιβεβαίωση πως παίρνει τη σωστή απόφαση. Αν είναι ανάμεσα από 2-3 επαγγελματίες που θέλει να επιλέξει, παίζει ρόλο ποιον επαγγελματία βλέπει συνεχώς μπροστά της και τα θετικά σχόλια που διαβάζει. Η συνεχής υπενθύμιση του ονόματος που σκέφτεται να επιλέξει, επιβεβαιώνει την τελική απόφασή της.

(Άμεση & Έμμεση διαφήμιση των Επιλεγμένων Επαγγελματιών που διαφημίζονται στο Love4Weddings)

Αυτά είναι τα 3 στάδια που περνάει η υποψήφια νύφη μέχρι να επιλέξει τους επαγγελματίες για το γάμο της, στάδια στα οποία ασφαλώς θα πρέπει να έχετε παρουσία για να δείτε καλύτερα αποτελέσματα στη διαφήμισή σας.


These days, people want to learn before they buy, be educated instead of pitched.”

Brian Clark

Μπορείς να ενημερωθείς για τις επιλογές και διαφήμισης στο Love4Weddings εδώ