Το stylish περιοδικό γάμου Love4Weddings που ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, έχει αποσπάσει τις πιο θετικές κριτικές από μέλλουσες νύφες και επαγγελματίες γάμου και λέγεται πως είναι το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ που αλλάζει τα δεδομένα! Με προδιαγραφές περιοδικού εξωτερικού και θεματολογία που πραγματικά ενδιαφέρει τη νύφη, το Love4Weddings περιοδικό έχει αμέτρητα άρθρα με τις πιο χρήσιμες ιδέες για το γάμο.

Ένα μοντέρνο περιοδικό γάμου που να εκφράζει τη νύφη που αγαπάει και θέλει έναν stylish γάμο.

Εκείνο που πραγματικά μας ξεχωρίζει και είναι αρχή μας από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε το Love4Weddings είναι να προβάλλουμε και να στηρίζουμε τις ευφάνταστες δουλειές από επαγγελματίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αν ξεφυλλίσεις το περιοδικό Love4Weddings, σε κάθε σελίδα θα δεις απίστευτες δημιουργίες και καταπληκτικές φωτογραφίες από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Πιστεύουμε πως η νύφη μπορεί να βρει έμπνευση από δημιουργίες που γίνονται εδώ… δεν χρειάζεται να αναζητά έμπνευση από φωτογραφίες και δουλειές του εξωτερικού.

Το Love4Weddings περιοδικό αποτελεί ένα δυνατό μέσο διαφήμισης της δουλειάς σας καθώς το brand name μας έχει τεράστια απήχηση στις νύφες στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]

Love4Weddings Wedding Magazine