Ο modern+chic γάμος της Μαριλένας και του Μιχάλη στον υπέροχο χώρο του Lapatsa Countryside Venue είναι τόσο όμορφος που σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να μην τον μοιραστούμε μαζί σας! Το γαμήλιο δείπνο που έγινε στο country style χώρο του κτήματος και εμπλουτίστηκε με ολόλευκα λουλούδια και κεράκια που δημιούργησαν την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα! Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι απόλαυσαν το εύγεστο wedding menu που επιμελήθηκε το Occhio Catering και εμείς είμαστε έτοιμοι να δούμε όλες τις λεπτομέρειες μαζί σας!
Captured by Photo Flirt.
«Γνωριστήκαμε κατά την διάρκεια των σπουδών μας στον Πειραιά. Η πρόταση γάμου έγινε στις διακοπές μας στην Σαντορίνη.»
«Η νυφική ανθοδέσμη του γάμου είχε παιωνίες άσπρες, η διακόσμηση του γάμου είχε minimal διάθεση καθώς επιλέξαμε να κινηθούμε σε χρωματισμούς άσπρων και πράσινων λουλουδιών μόνο. Στην εκκλησία αλλά και στην δεξίωση μας άρεσε περισσότερο ο συνδυασμός των ψηλών και χαμηλών ανθοστήλων. Επίσης ο στολισμός της πίστας και των άσπρων και μαύρων καρεκλών.»
«Επέλεξα νυφικό σε στενή γραμμή με shiny λεπτομέρεια»
«Το Love4Weddings με βοήθησε στο να αποφασίσω το style της διακόσμησης του γάμου…»
«Οι επαγγελματίες που συνεργαστήκαμε για το γάμο μας ήταν απο το οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον οι οποίοι κατα των πλείστον συνεργάζονται και με το Love4Weddings»
«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν η είσοδός μας στη δεξίωση στο Lapatsa Countryside Venue και μετά το party…»
«Η συμβουλή που θα έδινα σε μία νύφη που τώρα σχεδιάζει το γάμο της είναι να οργανώσει το γάμο της όπως η ίδια τον φαντάζεται και χωρίς περιορισμούς»





















































Leave a Reply