Μουσειο Οινου

Ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας, με φόντο την ιστορία του κρασιού, στο Μουσείο Οίνου.

About

From Μουσειο Οινου :

Το Μουσείο Οίνου δεν είναι ακόμη ένα κτήμα όπου μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει τη γαμήλια δεξίωση του. Είναι ένας χώρος ξεχωριστής αρχιτεκτονικής, όπου η αίγλη και η ιστορία του κρασιού διαχέεται σε κάθε γωνιά, συνθέτοντας έτσι μια μοναδική ατμόσφαιρα που υπόσχεται να σας χαρίσει έναν ονειρεμένο γάμο!
Η ζεστασιά της πέτρας ως κυρίαρχο στοιχείο και η διάχυτη γοητεία του κρασιού προσδίδουν στο χώρο μια διακριτική πολυτέλεια που αποπνέεται σε κάθε δεξίωση ταξιδεύοντας έτσι τον καλεσμένο σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι.
Αιωνόβιες ελιές σας καλωσορίζουν, ενώ στη συνέχεια η επιβλητική είσοδος με τις μεγαλοπρεπής πέτρινες καμάρες καθοδηγεί τον καλεσμένο στους υπαίθριους χώρους της πισίνας και του γκαζόν. Ακολουθεί η εσωτερική αίθουσα πάντα στο ίδιο ξεχωριστό ύφος και φυσικά το μοναδικό στην Αττική επισκέψιμο Μουσείο Οίνου με τα σπάνια εκθέματα.
Τέλος η προσωπική κουζίνα του χώρου “Bistecca Social Catering” με την ομάδα των chef μας, διασφαλίζει μια γευστική εμπειρία ανώτερης ποιότητας πάντα με τη χρήση αυστηρά επιλεγμένων φρέσκων υλικών και μαγειρεμένων την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις του χώρου.

Featured on Love4Weddings
Μοντέρνος καλοκαιρινός γάμος στο Μουσείο Οίνου │ Κέλλυ & Λάμπρος

#love4weddingsbrides

Μοντέρνος καλοκαιρινός γάμος στο Μουσείο Οίνου │ Κέλλυ & Λάμπρος

Η όμορφη ιστορία αγάπης της Κέλλυ και του Λάμπρου ξετυλίγεται μέσα από τις πιο κάτω φωτογραφίες! Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην Ιταλία ξεκίνησε να σχεδιάζει έναν καλοκαιρινό γάμο στην Αθήνα. «Ποτέ δεν είχα μπει στη διαδικασία να ονειρευτώ γάμους και όλα αυτά που μπορεί να ονειρεύεται από μικρή ένα κορίτσι…...

Read More

Pink and red romantic bridal shoot

Pink and red romantic bridal shoot

Φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις συνδυάστηκαν εξαίσια με peach και ροζ τόνους δημιουργώντας ένα απολύτως dreamy σκηνικό. Εμπλουτισμένη με υπέροχες ανθοσυνθέσεις και stylish λεπτομέρειες, η συγκεκριμένη φωτογράφιση εκπέμπει μια ιδιαίτερη αίσθηση ρομαντισμού. Ένας ανθισμένος τοίχος αποτέλεσε το ιδανικότερο backdrop για το cover shoot του τεύχους που κρατάτε στα χέρια σας. Το ρομαντικό σκηνικό συμπλήρωσε μια πανέμορφη νύφη,...

Read More

Elegant chic γάμος στο Μουσείο Οίνου | Νίκη & Νίκος

Elegant chic γάμος στο Μουσείο Οίνου | Νίκη & Νίκος

Παρουσιάζουμε σήμερα έναν όμορφο elegant chic γάμο σε αποχρώσεις του λευκού που θα σας μαγέψει! Το Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη αποτέλεσε τον ιδανικό χώρο τόσο για την τελετή, όσο και για τη δεξίωση του γάμου, καθώς η ομορφιά και η κομψότητα του χώρου ταίριαξαν απόλυτα με το elegant chic ύφος του γάμου! Η όμορφη διακόσμηση...

Read More

Send this to a friend