Υπάρχουν γάμοι που μας αγγίζουν από την πρώτη κιόλας σκηνή και ο φθινοπωρινός γάμος του Ξενοφώντα και της Κατερίνας είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση! Στον υπέροχο πετρόχτιστο χώρο του Il Villagio, το μεσαιωνικό ξωκλήσι που βρίσκεται μέσα στο κτήμα φιλοξενεί την τελετή, ενώ η δεξίωση ξεδιπλώνεται σε έναν υπαίθριο χώρο με την ιταλική αύρα. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη ι αυθεντικές στιγμές, με το Gerasimos Fronimos Photography να καταγράφει με ευαισθησία κάθε βλέμμα και κάθε χαμόγελο, ενώ το Dj Party Project δίνει τον ρυθμό σε ένα γαμήλιο πάρτι που κρατά τη διάθεση ψηλά μέχρι αργά. Ξεχωριστή θέση στην ιστορία τους έχει και η πρωτότυπη και συγκινητική πρόταση γάμου, όπως μας είπε η Κατερίνα: «Η πρόταση γάμου έγινε όταν ο Ξενοφών μου ζήτησε να τον τραβήξω video σε ένα καινούριο τραγούδι που έγραψε. Οι στίχοι, ουσιαστικά, ήταν όλη μας η γνωριμία και κατέληγε στην πρόταση γάμου!». Don’t miss this lovely wedding!
Captured by Gerasimos Fronimos Photography.
«Γνωριστήκαμε όταν ο Ξενοφών αποφάσισε να ανοίξει μαγαζί κάτω από το σπίτι μου. Η πρόταση γάμου έγινε όταν ο Ξενοφών μου ζήτησε να τον τραβήξω video σε ένα καινούριο τραγούδι που έγραψε. Οι στίχοι, ουσιαστικά, ήταν όλη μας η γνωριμία και κατέληγε στην πρόταση γάμου!»
Η μέρα του γάμου μας ήταν η καλύτερη μέρα από όλες! Ήταν όλα όπως τα είχαμε φανταστεί και την απολαύσαμε την ημέρα στο έπακρο!
Κατερίνα , Bride
«Την όλη διακόσμηση του γάμου μας την ανέλαβε το ανθοπωλείο Φλωράς στα Εξάρχεια. Η νυφική ανθοδέσμη περιλάμβανε μπορντό και κόκκινα τριαντάφυλλα, λυσίανθο, κανελί χρυσάνθεμα καθώς επίσης και ευκάλυπτο. Είχαμε ζητήσει να υπάρχει έντονο χρώμα στα λουλούδια ώστε να ταιριάζει με το κοστούμι του γαμπρού και με όλο το ιταλικό στυλ του χώρου Il Villagio. Ο στολισμός ήταν αυτό ακριβώς που μας άρεσε, χωρίς υπερβολές!»
«Το νυφικό μου ήταν σε boho στυλ, ακριβώς αυτό που ήθελα! Ήταν ανάλαφρο νυφικό φόρεμα, με υπέροχες δαντέλες στο μπούστο και φανταστική πλάτη. Το φορούσα και ένιωθα υπέροχα! Το νυφικό ράφτηκε όλο πάνω μου από τον Οίκο Νυφικών White Line Bridal.»

























































Leave a Reply