Οι φθινοπωρινές εικόνες της Λάρισας συνοδεύουν τον γάμο και τη βάπτιση της Αλεξάνδρας και του Θωμά, μια ημέρα γεμάτη μοναδικές στιγμές. Η Αλεξάνδρα λάμπει φορώντας ένα νυφικό σε στενή γραμμή με κορσέ illusion, τετράγωνη λαιμόκοψη και λεπτές τιράντες, διακοσμημένο με 3D λουλούδια και πέρλες, απο την Primalicia Bridal Designers, μια επιλογή που όπως ανέφερε ήταν ακριβώς όπως την είχε ονειρευτεί, ενώ το beauty look της επιμελήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο η Ioanna Barbouti αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιείται στον υπέροχο χώρο του Κτήμα Έλενα, με ρομαντικό ύφος και διακόσμηση σε λευκές αποχρώσεις, όπου τριαντάφυλλα, γυψοφίλη και ευκάλυπτος πρωταγωνιστούν, ενώ στα τραπέζια ξεχωρίζουν πλούσιες ανθοσυνθέσεις με λευκά και κίτρινα τριαντάφυλλα, πρασινάδα και ευκάλυπτο. Κοντά σε αυτή τη διακόσμηση που αποπνέει φροντίδα και συναίσθημα, η νύφη μοιράστηκε μαζί μας πως «Το site του Love4Weddings αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ημέρα του γάμου μας κυρίως για την διακόσμηση. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα το Κτήμα Έλενα που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του γάμου μας. Το κτήμα Έλενα, το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όσον αφορά την εξυπηρέτηση , τον επαγγελματισμό και την διασκέδαση μας…», επιβεβαιώνοντας πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η έμπνευση στην προετοιμασία αυτής της τόσο ξεχωριστής ημέρας. Οι εικόνες που ακολουθούν αφηγούνται με τον πιο όμορφο τρόπο αυτή την ιστορία αγάπης και μας καλούν να τη ζήσουμε ξανά μέσα από κάθε λεπτομέρεια!
Captured by Duone Photography.
«Γνωριστήκαμε καλοκαίρι, μέσω κοινών γνωστών και φίλων σε ένα γραφικό χωριό της Δυτικής Μακεδονίας. Εκεί ξεκίνησε η ιστορία μας. Ακριβώς έναν χρόνο μετά, στο ίδιο μέρος, έγινε και η πρόταση γάμου.»
Το site του Love4Weddings αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ημέρα του γάμου μας κυρίως για την διακόσμηση. Μέσα από το Love4Weddings βρήκα το Κτήμα Έλενα που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του γάμου μας. Το κτήμα Έλενα, το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όσον αφορά την εξυπηρέτηση , τον επαγγελματισμό και την διασκέδαση μας.
Αλεξάνδρα , Bride
«Το νυφικό μου το επέλεξα από τον οίκο Primalicia Bridal Designers και ήταν ακριβώς όπως το είχα ονειρευτεί!»
«Η νυφική ανθοδέσμη που επέλεξα αποτελείτουν από λευκά τριαντάφυλλα συνδυασμένα με λευκή γυψοφίλη. Στην εκκλησία δεξιά και αριστερά της εισόδου επιλέξαμε δύο ανθοστήλες με λευκά τριαντάφυλλα. Επίσης, τα σκαλιά της εκκλησίας στολίστηκαν με χρυσά φαναράκια και βεγγαλικά όπου άναψαν κατά την έξοδο μας από την εκκλησία δημιουργώντας ένα λαμπερό σκηνικό.»
«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μου, ήταν όταν αντίκρισα στην εκκλησία τον αγαπημένο μου να με περιμένει αγκαλιά με τον γιο μας.»
«Η συμβουλή που θα έδινα σε μια νύφη που τώρα σχεδιάζει τον γάμο της είναι να εμπιστευτεί τον εαυτό της και το γούστο της και να προσπαθήσει να ζήσει κάθε στιγμή από αυτήν την ξεχωριστή μέρα.»

























































Leave a Reply