Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο γάμος της Βασιλικής και του Παύλου στο Peristerionas Estate μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα, αρώματα και μοναδικές εικόνες, εκεί όπου η φυσική ομορφιά της Καρύστου συναντά τη διαχρονική γοητεία ενός χώρου με ιστορία. Ανάμεσα σε ελαιώνες και αμπελώνες, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική δένει αρμονικά με το φυσικό τοπίο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που αγκαλιάζει αυθόρμητα κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής ημέρας και δίνει το ιδανικό πλαίσιο για έναν γάμο γεμάτο χαρακτήρα. Το ζευγάρι επέλεξε ένα ρουστίκ ύφος διακόσμησης με πορτοκαλί, κίτρινες, κρεμ και πράσινες αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τα χρυσάνθεμα και τα λεμόνια που χάριζαν φρεσκάδα και ένταση σε κάθε σημείο. Όπως μοιράστηκε και η ίδια η νύφη «Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που έδωσε ακόμη πιο αυθεντικό χαρακτήρα στη διακόσμησή, ήταν τα λεμόνια, τα οποία προέρχονταν από κτήματα της Καρύστου. Φρέσκα, αρωματικά και γεμάτα μεσογειακή ζωντάνια, έντυσαν τον χώρο με φυσικότητα και έφεραν ένα κομμάτι της ελληνικής γης μέσα στην ιταλική έμπνευση του γάμου μας.». Η ανθοδέσμη της νύφης με ζίννιες, χρυσάνθεμα, κρασπέδια και μικρές μαργαρίτες σε πορτοκαλί, κίτρινες και κρεμ αποχρώσεις, αλλά και τα τραπέζια της δεξίωσης με κρασπέδια, αμάρανθο, χρυσάνθεμα και λεμόνια, συνέθεταν μια εικόνα γεμάτη χαρακτήρα, ενώ το φόρεμά της, δημιουργία της γιαγιάς της με την οποία πέρασαν έναν ολόκληρο χρόνο σχεδιάζοντάς το μαζί, πρόσθεσε μια βαθιά συναισθηματική διάσταση σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα. Ανυπομονούμε να ανακαλύψετε κάθε όμορφη λεπτομέρεια απο το γάμο της Βασιλικής και του Παύλου!
Captured by Vasilis Zafeiris Photography.
«Το νυφικό μου έχει για μένα μια βαθιά συναισθηματική αξία, καθώς δημιουργήθηκε από τη γιαγιά μου, η οποία ήταν μοδίστρα. Μαζί περάσαμε έναν ολόκληρο χρόνο δουλεύοντας πάνω σε αυτό, με αμέτρητες ώρες γεμάτες γέλια, συγκίνηση και μικρές δημιουργικές “διαφωνίες” για κάθε λεπτομέρεια. Ήταν μια μοναδική εμπειρία δίνοντας στο φόρεμα μια ανεκτίμητη συναισθηματική διάσταση. Το νυφικό ήταν εξολοκλήρου χειροποίητο, από γαλλική δαντέλα και ιταλικό μετάξι.»
«Η διακόσμηση του γάμου μας ήταν εμπνευσμένη από την ιταλική αισθητική, με έντονα μεσογειακά στοιχεία. Για τη νυφική ανθοδέσμη επιλέξαμε λουλούδια σε ζεστές αποχρώσεις του κίτρινου, του πορτοκαλί και του πράσινου, με χρυσάνθεμα, ζίννιες και μικρές σφαιρικές ανθοκεφαλές που έδιναν μια παιχνιδιάρικη αλλά και ρομαντική διάθεση. Το στυλ της διακόσμησης κινήθηκε σε ρουστίκ–κομψό ύφος, με κυρίαρχο στοιχείο τα λεμόνια. Λευκά τραπεζομάντηλα, γυάλινα βάζα, ψάθινα καλάθια και φρέσκα μυρωδικά δημιούργησαν μια αίσθηση αυθεντικότητας. Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που έδωσε ακόμη πιο αυθεντικό χαρακτήρα στη διακόσμησή, ήταν τα λεμόνια, τα οποία προέρχονταν από κτήματα της Καρύστου. Φρέσκα, αρωματικά και γεμάτα μεσογειακή ζωντάνια, έντυσαν τον χώρο με φυσικότητα και έφεραν ένα κομμάτι της ελληνικής γης μέσα στην ιταλική έμπνευση του γάμου μας. Στη γαμήλια δεξίωση, οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά: βάζα γεμάτα λεμόνια, ανθοσυνθέσεις σε γήινες αποχρώσεις, γυάλινες κανάτες με δροσιστικά ποτά και φρέσκα βότανα, καθώς και το φυσικό τοπίο που αγκάλιαζε τον χώρο. Ήταν όλα ζεστά, φωτεινά και γεμάτα καλοκαιρινή αύρα.»
«Η πιο αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν όταν, αντικρίζοντας όλους τους αγαπημένους μας φίλους συγκεντρωμένους, νιώσαμε πως ο χρόνος για λίγο σταμάτησε. Πίσω μας απλωνόταν η θάλασσα, ήρεμη και φωτεινή, σαν φυσικό σκηνικό που ολοκλήρωνε την εικόνα.»
Η πιο σημαντική συμβουλή που θα δίναμε σε μια νύφη που σχεδιάζει τον γάμο της είναι να παραμείνει ήρεμη και να απολαύσει κάθε στάδιο της προετοιμασίας. Να δημιουργήσει έναν γάμο που την εκφράζει απόλυτα. Να εμπιστευτεί το ένστικτό της και να επιλέξει ό,τι την κάνει πραγματικά χαρούμενη, χωρίς να επηρεάζεται από τις προσδοκίες ή τις απόψεις των άλλων. Άλλωστε, αυτή η ημέρα είναι μοναδική και της αξίζει να είναι ακριβώς όπως την έχει ονειρευτεί.
Βασιλική , Bride























































Leave a Reply