‘Ενας ανοιξιάτικος γάμος γεμάτος χρώμα και ρομαντική διάθεση ζωντανεύει στο Deer Valley Venue για τη σηματική ημέρα της Ελένης και του Γιώργου, σε έναν χώρο που απλώνεται σε υπέροχο κήπο δίπλα στη θάλασσα, με πετρόχτιστα μονοπάτια και μια ξεχωριστή φάρμα με ελάφια να δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Το ζευγάρι αγκαλιάζει τολμηρές και ζωηρές αποχρώσεις, με τη χρωματική παλέτα να ξεκινά από το wine red μπορντώ του κοστουμιού του γαμπρού και να εξελίσσεται αρμονικά σε pale peach και λευκούς τόνους, αποτυπώνοντας απόλυτα το ρομαντικό ύφος που ονειρεύονταν. Ο ανθοστολισμός εντυπωσιάζει με μπορντώ παιώνιες ανάμεσα σε τριαντάφυλλα David Austin, γαρύφαλλα, λυσίανθο και ευκάλυπτο, ενώ η χειρόδετη ανθοδέσμη με μπορντώ και ροζ παιώνιες, μίνι τριαντάφυλλα σε ιβουάρ και ροζ αποχρώσεις και ροζ αστίλβη χαρίζει υφή. Η ίδια, έχοντας αντλήσει έμπνευση από το Love4Weddings ήδη από τα πρώτα στάδια της προετοιμασίας, μοιράστηκε πως «To Love4Weddings ήταν το πρώτο διαδικτυακό περιοδικό στο οποίο ανέτρεξα στις αρχές της προετοιμασίας του γάμου μου. Ήταν πολύ σημαντικό να δω πως όλες οι επιλογές του ζευγαριού δένουν και καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα του στυλ και της διακόσμησης του γάμου», και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε προσεγμένη λεπτομέρεια. Η νύφη ήταν άκρως εντυπωσιακή και τα νυφικά παπούτσια της από Savrani Creations ολοκληρώνουν την εμφάνισή της. Η ατμόσφαιρα είναι λαμπερή με την αγάπη της Ελένης και του Γιώργου να αντανακλάται σε κάθε χαμόγελο! Don’t miss all the pretty details!
Captured by Mneme Photography.
«Γνωριστήκαμε τυχαία στις αρχές του 2020, σε μια στιγμή που δεν υποσχόταν τίποτα κι όμως τα άλλαξε όλα. Από την πρώτη επαφή ήταν ξεκάθαρο πως η σύνδεσή μας είχε βάθος και προοπτική, σαν να αναγνωρίζαμε ο ένας τον άλλον πριν καν το συνειδητοποιήσουμε. Η κοινή μας πορεία μάς οδήγησε σύντομα σε μια μετακόμιση στο εξωτερικό, μια εμπειρία που επιβεβαίωσε ότι θέλαμε να μοιραστούμε όχι μόνο την καθημερινότητα, αλλά και το μέλλον μας. Η πρόταση γάμου ήρθε αργότερα, σε μια όμορφη και απολύτως προσωπική στιγμή, τρυφερή και έντονη ταυτόχρονα, όπως ακριβώς είναι και η σχέση μας.»
To Love4Weddings ήταν το πρώτο διαδικτυακό περιοδικό στο οποίο ανέτρεξα στις αρχές της προετοιμασίας του γάμου μου. Ήταν πολύ σημαντικό να δω πως όλες οι επιλογές του ζευγαριού δένουν και καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα του στυλ και της διακόσμησης του γάμου.
Ελένη , Bride
«Ο ανθοστολισμός του γάμου μας κινήθηκε σε ένα ρομαντικό και παραμυθένιο ύφος με σύγχρονες πινελιές, με βασικούς πρωταγωνιστές τις μπορντώ παιώνιες ανάμεσα στα διαφορετικά είδη τριαντάφυλλων David Austin, τα οποία ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή για τη φυσική τους κομψότητα και τη διαχρονική τους αισθητική. Η νυφική ανθοδέσμη ήταν χειρόδετη και αποτελούνταν από μπορντώ παιώνιες, πλαισιωμένες από ροζ παιώνιες και βιολέτες, καθώς και μίνι τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις του ροζ και του ιβουάρ. Για περισσότερη υφή και αέρινη κίνηση, προσθέσαμε λευκή scabiosa και λυσίανθο, καφετί seagrass, καθώς και άνθη του αγρού, όπως καμπανούλα και ροζ αστίλβη, δημιουργώντας μια ανεπιτήδευτη, ρομαντική και φυσική αίσθηση. Η χρωματική παλέτα είχε καθοριστεί ήδη από την πρόταση γάμου, με αφετηρία το wine red μπορντώ του κοστουμιού του γαμπρού, και εξελίχθηκε αρμονικά σε αποχρώσεις του ροζ και του ιβουάρ. Το αποτέλεσμα ήταν μια ζεστή, κομψή και ονειρική διακόσμηση, απόλυτα εναρμονισμένη με το ύφος και την ατμόσφαιρα του γάμου μας.»
«Η πιο αγαπημένη στιγμή της ημέρας ήταν το πρώτο μας βλέμμα έξω από το εκκλησάκι. Ο χρόνος έμοιαζε να παγώνει και ο κόσμος γύρω μας να σβήνει, αφήνοντάς μας μόνους σε μια σιωπηλή, βαθιά συγκινητική ένωση. Εκείνη τη στιγμή νιώσαμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι όλα μας είχαν οδηγήσει ακριβώς εκεί όπου ανήκαμε, ο ένας στον άλλον.»
«Η συμβουλή μου προς μία νύφη που ξεκινά τώρα να σχεδιάζει το γάμο της θα ήταν να οργανώσει το χρόνο της ώστε να μην υπάρχει βιασύνη και να απολαύσει όλα τα στάδια των επιλογών και των αποφάσεων, καθώς επίσης και να επιλέξει επαγγελματίες με τους οποίους ταιριάζει στο μέγιστο, καθώς η συμβολή τους είναι τεράστια στο να ειναι η μέρα του γάμου όπως την έχει φανταστεί. Το πιο σημαντικό είναι οι επιλογές να εκφράζουν το ζευγάρι και να ζήσει την ημέρα του γάμου με πολλή αγάπη και χαρά!»
«Το νυφικό μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Από την πρώτη στιγμή που το έβαλα κατάλαβα ότι αυτό ήταν. Το βρήκα στην πρώτη μου επίσκεψη στο ατελιέ Made Bride by Antonea. Η σχεδιάστρια Δήμητρα Αντωνέα δημιούργησε το χειροποίητο νυφικό μου ακούγοντας τις επιθυμίες μου και βάζοντας όλο της το μεράκι και όλη της την καλαισθησία για ένα άψογο και κομψό αποτέλεσμα. Το νυφικό μου ήταν αέρινο και ρομαντικό σε αποχρώσεις του λευκού και του ροζ. Στο μπούστο κεντήθηκαν λουλούδια σε απαλές ιβουάρ και sage green αποχρώσεις, ενώ παράλληλα είχε και διάφανο belly cut με ένα ροζ βελούδινο φιόγκο ισορροπώντας κομψότητα και θηλυκότητα. Επέλεξα να έχω μακριά μανίκια από τούλι, διακοσμημένα με λευκά κουμπιά ως τη μέση του χεριού και τρισδιάστατα λουλούδια συνοδευμένα από πούπουλα και λεπτό κέντημα. Τέλος, η φούστα του νυφικού είχε ροζ τούλι και λευκή κεντημένη δαντέλα από επάνω κι ακολουθούσε στην μπροστινή πλευρά το σχέδιο του μπούστου έχοντας ένα κενό κάτω από το belly cut, στο οποίο διαφαινόταν το ροζ τούλι και αρμονικά συνδεόταν με τη λευκή δαντέλα κεντημένη με ιβουάρ και sage green ανθάκια. Στην πίσω πλευρά της φούστας, το λευκό κέντημα ήταν πιο πυκνό στο τελείωμα της ουράς και ανέβαινε προς την πλάτη σαν κλαδιά δέντρου που αγκάλιαζαν το σώμα. Συνόδευσα το νυφικό μου με μία τιάρα κεντημένη με ιβουάρ, ροζ και sage green άνθη, όπως του νυφικού και ένα μακρύ πέπλο με τις ίδιες λεπτομέρειες.»
























































Leave a Reply