Πόσο εντυπωσιακός ήταν ο destination καλοκαιρινός γάμος της Sara και του Adam που επιμελήθηκε τόσο όμορφα η Splendid Events στo Minthis! Από την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού μέχρι και τον chic στολισμό της εκκλησίας όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αυτός ο γάμος αποπνέει σίγουρα ρομαντισμό. Οι νεόνυμφοι μετά την είσοδό τους στην γαμήλια δεξίωση έκοψαν την υπέροχη semi-naked γαμήλια τούρτα που ετοίμασε για αυτούς το Love Island Cake και σειρά πήρε ο πρώτος χορός σαν παντρεμένο πλέον ζευγάρι!
Captured by The Duo Photography.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
«Γνωριστήκαμε στο Ντουμπάι σε ένα πάρτι γενεθλίων φίλων. Ο Adam με πήγε σε ένα ταξίδι έκπληξη στο Blue Lagoon στην Ισλανδία την επομένη μέρα των Χριστουγέννων και μου έκανε πρόταση γάμου κάτω από το βόρειο σέλας.», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.

«Παρακολουθούσα το site Love4Weddings από την αρχή καθώς είχε πολύ έμπνευση.»

«Διαλέξαμε ροζ τριαντάφυλλα για την ανθοδέσμη και είχα ένα στεφάνι με μικρά λευκά λουλούδια στο κεφάλι μου. Πηγαίναμε για μια ρουστίκ-μποέμ ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια της τελετής η καμάρα της πόρτας της εκκλησίας ήταν διακοσμημένη με όμορφα ροζ λουλούδια. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης δημιουργήσαμε μια προσαρμοσμένη κατασκευή φωτός με fairy lights για να δημιουργήσουμε μια πολύ οικεία ατμόσφαιρα.»

Η συμβουλή της νύφης: «Απολαύστε την κάθε στιγμή και μην αγχώνεστε. Η μέρα είναι για να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας με τον πιο οικείο τρόπο. Θυμηθείτε επίσης να παραμένετε πιστοί στις δικές σας ανάγκες. Η μέρα είναι για το ζευγάρι.»

«Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν ο πρώτος χορός. Δεν είμαστε σπουδαίοι χορευτές, αλλά μάθαμε κάποιες κινήσεις για αυτό και ήταν τόσο διασκεδαστικό!»




















































Leave a Reply