Νυφικές Ανθοδέσμες με Πρωτέας

Οι νυφικές ανθοδέσμες με πρωτέα είναι μια αγαπημένη τάση για τις νύφες που δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία! Αυτά τα υπέροχα λουλούδια με τις διάφορες ποικιλίες και είδη ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο σχήμα και χρώμα τους.

Από την επιβλητική king size πρωτέα, μέχρι την ιδιαίτερη pincushion πρωτέα και την πρωτέα σε απαλές ροζ αποχρώσεις, όποια κι αν επιλέξετε θα προσδώσει την πιο ξεχωριστή νότα στο νυφικό σας μπουκέτο. Το dramatic στυλ τους, η εξωτική ομορφιά τους αλλά και οι υπέροχοι χρωματισμοί τους από την κόκκκινη, την ροζ μέχρι την λευκή πρωτέα σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία τους μεγέθη, σας επιτρέπουν να τα ενσωματώσετε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο στο νυφικό σας μπουκέτο συνθέτοντας αυτό που θα ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό σας γούστο αλλά και το στυλ του γάμου σας. Δείτε πιο κάτω κάποιες από τις πιο όμορφες νυφικές ανθοδέσμες με πρωτέα που εμείς λατρέψαμε!

Εντυπωσιακή νυφική ανθοδέσμη με κόκκινη πρωτέα, τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια σε ζεστές αποχρώσεις

Εντυπωσιακή νυφική ανθοδέσμη με κόκκινη πρωτέα, τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια σε ζεστές αποχρώσεις

Εντυπωσιακή νυφική ανθοδέσμη με κόκκινη πρωτέα, τριαντάφυλλα, ευκάλυπτο, κίτρινη κρασπέδια, ιμπέρικουμ και αστίλβη σε ζεστές αποχρώσεις. Μας μαγεύει με τα φωτεινά της χρώματα. ...

Read More

Send this to a friend