Ας πάρουμε μια γεύση από τον υπέροχο γάμο της Έφης και του Σάκη! Το στυλάτο ζευγάρι ανέβασε τη σχέση του στο επόμενο επίπεδο με έναν καλοκαιρινό γάμο γεμάτο χαρά και συναίσθημα. Η Έφη, πιο λαμπερή από ποτέ, είχε ετοιμάσει στη δεξίωση του γάμου, ένα εντυπωσιακό χορευτικό για τον εκλεκτό της καρδιάς της, το οποίο παρουσίασε με τις πιο στενές της φίλες. Η σκηνή, φωτισμένη άψογα από τους Karamalegos Bros – Innovative Event Solutions, δημιούργησε την τέλεια ατμόσφαιρα για αυτήν τη φανταστική στιγμή, που το ζευγάρι θα θυμάται για πάντα!
Captured by Christos Mavraganis visual storytelling.
«Η γνωριμία ήταν απρόσμενη! Απλά με είδε, με έψαξε και όλα ξεκίνησαν αμέσως. Λες και υπήρχε από πάντα… Η πρόταση γάμου έγινε το βράδυ της πρωτοχρονιάς γυρνώντας σπίτι μας από το ρεβεγιόν. Εγώ να περιμένω το δώρο του Αγίου Βασίλη σαν τρελή και εκείνος απλά βάζει το τραγούδι μας και μου κάνει την πρόταση!»
«Γενικά ήθελα σαν χρώμα να είναι όλα λευκά! Ήθελα πολύ μίνιμαλ στολισμό με πολλά κεριά. Όποτε επέλεξα τριαντάφυλλο λευκό σε συνδυασμό με γυψοφίλη. Για την ανθοδέσμη μου ήθελα κάτι πολύ μικρό και απλό, έτσι κατέληξα σε τριαντάφυλλο λευκό με ένα κλαδάκι ορχιδέας να κρέμεται. Στη δεξίωση δώσαμε επίσης τις ίδιες πινελιές, τόσο στην πίστα με τις μπάλες και τη γυψοφίλη όσο και στα τραπέζια που κατά μήκος βάλαμε γυάλες με τριαντάφυλλα λευκά και κεριά. Οι λεπτομέρειες που μου άρεσαν πιο πολύ ήταν το candy bar που είχαμε, με το αγαπημένο μου μήνυμα στον καθρέπτη και τις αγαπημένες μου αρχοντικές ανθόστήλες με συνθέσεις γυψοφίλης.»
Το Love4Wedding με βοήθησε πολύ στο να καταλήξω στο χρώμα και στο στυλ του γάμου μας! Μέσω του site βρήκα τον αγαπημένο μας φωτογράφο Χρήστο Μαυραγάνη και την ομάδα του!
Εφη , Bride
«Τα νυφικά μου και τα δυο επιμελήθηκε η υπέροχη Μαργαρίτα Γαλανού. Το πρώτο μου ήθελα να είναι αριστοκρατικό, με βατές, μανίκια, επιβλητική πλάτη και πολλές κεντημένες πέτρες! Έτσι η μοναδική Μαργαρίτα μου έραψε ένα ονειρεμένο νυφικό καλύτερο από αυτό που είχαμε φανταστεί!! Η λεπτομέρεια στην εκκλησία με την επιπλέον φούστα αντί για ουρά ή πέπλο το πήγε αλήθεια σε άλλο level! Το δεύτερο μου νυφικό ήθελα να ήταν απλό από σατέν ύφασμα με σκίσιμο και σούρες στο μπούστο! Ήμουν εγώ 100%!»
«Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν έφτασα στην εκκλησία και ακούστηκε το ηχογραφημένο μήνυμα που είχα ηχογραφήσει στον Σάκη μου. Μόλις αντίκρυσα το πρόσωπο του, που ήταν ελαφρά συγκινημένο, και με περίμενε με το μεγαλύτερο του χαμόγελο!!»

Μία νύφη που τώρα σχεδιάζει το γάμο της θα την συμβούλευα να ξεκινήσει την οργάνωση από πολύ νωρίς, να επιλέξει συνεργάτες που θα εμπιστεύεται πλήρως και τελευταίο να μοιράσει ευθύνες στα αγαπημένα της πρόσωπα!! Θα την βοηθήσει πολύ!
Εφη , Bride




















































Leave a Reply