Όταν η μαγεία του καλοκαιριού συναντά τον ρομαντισμό, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό! Η Αλεξάνδρα και ο Κωνσταντίνος έζησαν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους στη μαγευτική Ζάκυνθο, με το τοπίο να προσφέρει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για τον γάμο τους. Κάτω από το φως του ήλιου, αντάλλαξαν όρκους αγάπης σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναίσθημα και όμορφες στιγμές. Η νύφη έλαμπε μέσα σε ένα υπέροχο off-the-shoulder νυφικό από την Primalicia Bridal Designers, με έναν εντυπωσιακό κορσέ με διαφάνειες και λαμπερά κεντήματα που πρόσθεταν μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά και ρομαντισμού. Οι υπέροχες φωτογραφίες του Stergiou Dimitris αποτύπωσαν με τον πιο όμορφο τρόπο τη χαρά, τον ενθουσιασμό και τις συγκινητικές στιγμές της ημέρας, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Από τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού μέχρι τη γιορτινή διάθεση της γαμήλιας δεξίωσης, κάθε εικόνα αφηγείται τη δική της ιστορία αγάπης. Enjoy!
Captured by Stergiou Dimitris.
«Γνωριστήκαμε στη Ζάκυνθο μέσω κοινών γνωστών και η πρόταση γάμου έγινε ένα απόγευμα σε μια βόλτα που είχαμε πάει οι δυο μας με βάρκα στη θάλασσα.»
Το νυφικό μου ήταν από το Primalicia. Είχε πάνω ραμμένα διαμαντάκια και ήταν ρομαντικό όπως το ήθελα!
Αλεξανδρα , Bride
«Η νυφική μου ανθοδέσμη είχε λευκά, μπεζ-σομόν και μια πορτοκαλί απόχρωση σε τριαντάφυλλα και κάποια άλλα άνθη, πρασινάδες και πολλά αποξηραμένα. Στην εκκλησία μου άρεσε πολύ η διακόσμηση της εκκλησίας και τα στέφανα, ενώ στη δεξίωση μου άρεσε ο στολισμός των τραπεζιών αλλά και το τραπέζι με τα γλυκά και το ευχολόγιο με την Polaroid.»
Από το Love4Weddings πήρα κάποιες ιδέες σχετικά με την οργάνωση του γάμου και τον στολισμό.
Αλεξανδρα , Bride
«Η συμβουλή που θα έδινα σε μία νύφη που τώρα σχεδιάζει το γάμο της είναι να το χαρεί όσο πιο πολύ γίνεται, να κοιτάξουν να περάσουν καλά οι ίδιοι σαν ζευγάρι γιατί θα είναι ένα πάρτι μόνο για αυτούς τους δύο που θα θυμούνται πάντα. Επίσης, να δώσουν έμφαση στον φωτογράφο, καθώς οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι κάτι που θα μείνει.»
«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν η στιγμή του πρώτου χορού και μετά όλο το πάρτι. Πιο συγκεκριμένα, όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο ο άνδρας μου.»






















































Leave a Reply