Μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας τον υπέροχο γάμο της Ρεγγίνας και του Γιώργου, μια μέρα πλημμυρισμένη από ρομαντισμό που ξεχειλίζει μέσα από κάθε λεπτομέρεια. Ο Nikos Tselios απαθανατίζει με μοναδικό τρόπο τις πιο όμορφες στιγμές του ζευγαριού, προσφέροντάς μας ένα φωτογραφικό άλμπουμ γεμάτο συναίσθημα. Από την τρυφερή προετοιμασία μέχρι τη συγκινητική τελετή, κάθε εικόνα μάς μεταφέρει στην ξεχωριστή αυτή μέρα και μας γεμίζει έμπνευση και χαμόγελα!
Captured by Nikos Tselios.
«Γνωριστήκαμε στον χώρο εργασίας (φαρμακείο) το 2018. Η πρόταση γάμου έγινε ένα καλοκαιρινό βράδυ στο κάστρο της Σάμου, ήταν οι πρώτες διακοπές οι ”τρεις” μας καθώς ήμουν τριών μηνών έγκυος . Kαθίσαμε δίπλα στη θάλασσα, μου είπε όλα όσα αισθάνεται για μένα και μετά γονάτισε μπροστά μου το πολυπόθητο ναι ήρθε πολύ γρήγορα. Ήμασταν οι δύο μας , εγώ και αυτός έτσι ήθελε και νομίζω έτσι ήθελα και εγώ, τα μόνα πυροτεχνήματατά ήταν στα βλέμματα μας όταν κοιταζόμασταν.»
Η συμβουλή μου σε μία νύφη που τώρα σχεδιάζει τον γάμο της είναι να απολαύσει την κάθε στιγμή όσο και αγχώδης και αν είναι όλη η διαδικασία και η προετοιμασία ενός γάμου . Όταν όλα θα έχουν τελειώσει θα θέλει σίγουρα να το ξανακάνει.
Ρεγγινα , Bride
«Το νυφικό μου το σχεδίασα η ίδια και καταπληκτική Δήμητρα το έφτιαξε ακριβώς όπως το είχα ονειρευτεί. Με τόση μεγάλη αγάπη ,προσοχή και πολλές πρόβες για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που με στεναχωρεί όταν το βλέπω κρεμασμένο στη θήκη του είναι ότι δεν θα το ξαναφορέσω . Ήταν ότι καλύτερο έχω φορέσει ποτέ σύγχρονο, κομψό αλλά ταυτόχρονα και λαμπερό το ιδανικό για εμένα.»
«Τα αγαπημένα μου λουλούδια είναι τα all time classic λευκά τριαντάφυλλα. Ήθελα κάτι απλό, διαχρονικό και chic. Η αγαπημένη μου λεπτομέρεια το λευκό αριστοκρατικό χαλί που περπάτησα μέχρι να φτάσω στο γραφικό ξωκλήσι το οποίο είχε ντυθεί και αυτό στα λευκά λόγω της ημέρας.»
«Η αγαπημένη μου στιγμή και πιο συγκινητική ήταν όταν έφτασα στο κτήμα και είδα τους άντρες μου να με περιμένουν καθώς μαζί τους και όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα . Ήταν όλοι εκεί στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Κάτι το οποίο αν αναλογιστούμε γίνεται ελάχιστες φορές στην ζωή μας.»






















































Leave a Reply