Κτήμα Κοκοτού

Σ’ ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα (Σταμάτα Αττικής) και με το εκκλησάκι του Άη Γιώργη του Μεθυστή το κτήμα μας διαθέτει μοναδικούς υπαίθριους και στεγασμένους χώρους ώστε να αγκαλιάζει με την πιο θερμή φιλοξενία κάθε κοινωνική εκδήλωση.

About

From Κτήμα Κοκοτού :

Σ’ ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα (Σταμάτα Αττικής) και με το εκκλησάκι του Άη Γιώργη του Μεθυστή το κτήμα μας διαθέτει μοναδικούς υπαίθριους και στεγασμένους χώρους ώστε να αγκαλιάζει με την πιο θερμή φιλοξενία κάθε κοινωνική εκδήλωση. Με κρασιά δικής μας παραγωγής και την γαστρονομική επιμέλεια του Δειπνοσοφιστήριον Catering είμαστε έτοιμη να υποδεχθούμε εσάς και τους καλεσμένους σας για μια αξέχαστη εμπειρία καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Με την πληθώρα στεγασμένων και υπαίθριων χώρων αποτελούμε μια πρωτότυπη και εναλλακτική πρόταση για επαγγελματικά events που θα σας βοηθήσουν να συσφίξετε τους δεσμούς σας με τους συνεργάτες, τους πελάτες ή τους φίλους σας.
Η επιτυχία κάθε ξεχωριστής εκδήλωσης είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό και είμαστε στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε μαζί κάθε λεπτομέρεια που θα κάνει τη στιγμή μοναδική κι αξέχαστη.

Featured on Love4Weddings
Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στο Κτήμα Κοκοτού | Laura & Αντώνης

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στο Κτήμα Κοκοτού | Laura & Αντώνης

Ένα πολύ όμορφο ζευγάρι πρωταγωνιστεί στη σημερινή παρουσίαση που θα σας αρέσει πολύ! Η Laura και ο Αντώνης επιθυμούσαν να ενωθούν για πάντα με έναν ρομαντικό γάμο και η δικιά τους ξεχωριστή μέρα ξεχειλίζει από έντονα συναισθήματα. Υπέροχα λουλούδια του αγρού κοσμούσαν το χώρο τόσο της τελετής όσο και της δεξίωσης τα οποία διακόσμησε τόσο...

Read More

Send this to a friend