Η Αναστασία είναι τόσο ενθουσιασμένη που μας εξομολογείται με κάθε λεπτομέρεια την όμορφη ιστορία αγάπης της με τον Συμεών και ο Nikos Gogas είναι στο πλευρό τους σε αυτό το νέο ξεκίνημα μεταφέροντας μας όλες τις τρυφερές στιγμές από τον γάμο τους που οργανώθηκε από την Organize That στην Ξάνθη. Δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας πάνω από την νύφη και την υπέροχη επιλογή της να φορέσει ένα εντυπωσιακό off the shoulder νυφικό φόρεμα από Alkmini Atelier δημιουργώντας την πιο stylish εμφάνιση για την ξεχωριστή της μέρα ενώ τα άκρως ρομαντικά λουλούδια σε ροζ και peach αποχρώσεις από Fiorentino και οι κλεψύδρες μπομπονιέρες από Happy Memories γέμιζαν με χρώμα την κάθε γωνιά του σκηνικού με τον καλύτερο τρόπο!
Captured by Nikos Gogas.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.

«Γνωριστήκαμε σε ένα cocktail bar και η πρόταση έγινε ένα χρόνο αργότερα μέσω ενός παιχνιδιού, «κυνήγι θησαυρού», την ημέρα των γενεθλίων μου δίπλα στην θάλασσα.», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.
«Το concept του γάμου μας που επιμελήθηκε η μοναδική wedding planner Vicky Tzika ήταν σαν παραμύθι. Η παλέτα που επιλέξαμε ήταν σε χρυσές και λευκές αποχρώσεις με κάποιες pichy and pink πινελιές αλλά και έντονο πράσινο στοιχείο όπως ελιά και ευκάλυπτο. Οι μοναδικές συνθέσεις των τραπεζιών αλλά και η ανθοδέσμη αποτελούνταν από μεγάλες παιώνιες που είναι και οι αγαπημένες μας.»

«Παρακολουθούσα το site Love4Weddings στην προετοιμασία της οργάνωσης του γάμου μας. Σε λεπτομέρειες που δεν γνώριζα ότι πρέπει να προετοιμάσω καθώς και σε ιδέες.»
«Η στιγμή που είδα τον σύζυγό μου στην εκκλησία, ο χορός μας (ένιωσα ότι σταμάτησε η γη και ότι ήμασταν μόνο εγώ και εκείνος) και φυσικά το πάρτι που ακολούθησε αργότερα ήταν οι αγαπημένες μου στιγμές!»


Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be: «Να αγοράσει ένα wedding planner book ώστε να σημειώνει όλες τις λεπτομέρειες αλλά και εκκρεμότητες μέχρι την πολυπόθητη ημέρα.»

«Η υπέρ ταλαντούχα Alkmini Atelier και η ομάδα της, μου δημιούργησαν το νυφικό των ονείρων μου ! Ξεκινήσαμε με μια απλή επίσκεψη και μας κέρδισε κατευθείαν. Σαν άνθρωπος, σαν αισθητική καθώς και σαν χώρος, όλα προσεγμένα όμοια με atelier εξωτερικού. Γρήγορα καταλήξαμε σε ένα ταφτά εξαιρετικής ποιότητας και ξεκινήσαμε τις πρόβες. Για πέπλο της είπα ότι θα ήθελα κάτι ξεχωριστό και η ίδια μου πρότεινε ένα πέπλο με όγκο και πούπουλα τα οποία τοποθέτησε με ιδιαίτερη μαεστρία. Το ταξίδι μαγευτικό αλλά και το αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο.»























































Leave a Reply