Μπομπονιέρες

Οι μπομπονιερες γαμου είναι ακόμα μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να λάβετε υπόψη για να έχετε έναν υπέροχα οργανωμένο γάμο. Χρόνια πριν, η μπομπονιέρα ήταν μια αγαπημένη γαμήλια συνήθεια, η οποία αποτελούσε ως ανταπόδοση και ως ένα είδος δώρου προς τους καλεσμένους.

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα μιας και οι μπομπονιέρες εκφράζουν το «ευχαριστώ» προς τους καλεσμένους σας, που κατάφεραν να παρευρεθούν στο γάμο σας και να γιορτάσουν μαζί σας. Όπως γνωρίζουμε, ανεξαρτήτως σχεδίου ή αντικειμένου, μια μπομπονιέρα περιέχει καραμελίτσες, τα λεγόμενα κουφέτα που συμβολίζουν τη καλή τύχη και γλυκαίνουν τους παρευρισκόμενους. Ακόμα και το κουφέτο έχει το δικό του, ξεχωριστό συμβολισμό ανάλογα με τα υλικά κατασκευής του.
Σήμερα, έχουμε δει και συνεχίζουμε να βλέπουμε ιδιαίτερες ιδέες μπομπονιερών γάμου, που είτε περιέχουν κουφέτα είτε όχι. Ανάλογα με το στυλ του γάμου σας και την προσωπικότητα σας μπορείτε να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε τη δική σας, μοναδική μπομπονιέρα, που να αποτελεί το ιδανικότερο δώρο για τους καλεσμένους σας.
Υπάρχουν πολλές επιλογές μπομπονιερών, όπως για παράδειγμα, μικρά μπουκαλάκια με λάδι, μπουκάλες με κρασί ή κάποιο άλλο ρόφημα, κεράκια, μαρμελάδες, σαπουνάκια ή τα κλασσικά πουγκάκια ή κουτάκια που περιέχουν μέσα τα κουφέτα. Επιλέξτε κάτι όμορφο που είτε είναι διακοσμητικό, είτε χρηστικό, είτε είναι και τα δύο. Το στυλ του γάμου σας, θα καθοδηγήσειτην επιλογή σας, τα χρώματα και τα υλικά που θα διακοσμούν την μπομπονιερα γαμου σας.
Μέσα από τους πραγματικούς γάμους που παρουσιάσαμε στο Love4weddings, συλλέξαμε τις πιο όμορφες και ξεχωριστές μπομπονιερες γαμου και σας τις παρουσιάζουμε! Οι ακόλουθες φωτογραφίες μπομπονιερών θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας εμπνεύσουν γεμίζοντας σας νέες ιδέες. Ετοιμαστείτε να ξαφνιάσετε τους καλεσμένους σας με τη δημιουργία και την επιλογή μιας πρωτότυπης μπομπονιερας γαμου!

Υπέροχη μπομπονιέρα με λινάτσα

Υπέροχη μπομπονιέρα με λινάτσα

Αν λατρεύεις τη λινάτσα, τότε μπορείς να την εντάξεις και στις μπομπονιέρες του γάμου σου μ’ αυτό τον όμορφο τρόπο. Μπορεί να συνδιαστεί με το λευκό (όπως εδώ) αλλά και με όλα τα υπόλοιπα χρώματα! ...

Read More

Send this to a friend