Υπέροχες εικόνες με έναν ρομαντισμό που σε συνεπαίρνει είναι αυτές του Fotis Stepas Photography απο τον ultra gorgeous γάμο της Βασιλικής και του Χρυσόστομου που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου για τον οποίο η νύφη μας είπε:«Θέλαμε έναν όμορφο χώρο, περιποιημένο, που να σε ταξιδεύει και να ταιριάζει αλλά να εκφράζει και τους δυο μας…». Ο γάμος τους έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα ακολουθώντας ένα chic ρομαντικό στυλ στη διακόσμηση με τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και παιώνιες στις πιο όμορφες αποχρώσεις που έχουμε δει! Δείτε όλα όσα έζησε αυτό το stylish ζευγάρι, την ξεχωριστή ημέρα του γάμου του!
Captured by Fotis Stepas Photography
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.





«Με τον Χρυσόστομο ήμασταν συμμαθητές από το νηπιαγωγείο, παρόλο που δεν κάναμε ιδιαίτερη παρέα ήρθαμε πιο κοντά στην ηλικία των 15 ετών και στα 17 κάναμε σχέση! Από τότε είμαστε μαζί, σπουδάσαμε σε διαφορετικές πόλεις και στη συνέχεια όταν ο Χρυσόστομος ολοκλήρωσε τις σπουδές του μετακόμισε στην Αθήνα όπου σπούδαζα εγώ και αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Με τον Χρυσόστομο αγαπάμε πολύ τα ταξίδια. Ταξιδεύουμε μαζί από το 2016. Το καλοκαίρι του 2022, σχεδίασε ένα Road Τrip το οποίο περιλάμβανε όλους τους αγαπημένους μου προορισμούς, από τα προηγούμενα μας ταξίδια (Τοσκάνη, Προβηγκία κλπ.). Φυσικά εγώ δεν γνώριζα τίποτα από όλα αυτά. Ξεκινήσαμε, λοιπόν ένα μεγάλο ταξίδι διασχίζοντας όλη τη νότια Ευρώπη και καταλήξαμε στην αγαπημένη μας Βαρκελώνη όπου το βράδυ της τελευταίας μας μέρας, μου έκανε την πρόταση γάμου μπροστά από το αγαπημένο μου αξιοθέατο το Casa Batlo.», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.



Το Μουσείο Οίνου το οποίο επιλέξαμε για την τέλεση του γάμου μας, προσέφερε το ιδανικό σκηνικό, για να μπορέσω να οργανώσω τον γάμο των ονείρων μου. Ακριβώς επειδή ο χώρος προσφέρει από μόνος του ένα πολύ όμορφο σκηνικό το οποίο θυμίζει κάστρο και πλαισιώνεται από έντονη βλάστηση, ήθελα ο στολισμός να είναι προσεκτικός, ούτε υπερβολικός, ούτε όμως και αδιάφορος.
βασιλικη, bride


«Επέλεξα λοιπόν να στολίσουμε την είσοδο της εκκλησίας με μία πλούσια λουλουδένια γιρλάντα και οι λαμπάδες ήθελα να είναι στολισμένα μανουάλια που δίνουν ένα μοναστηριακό-αναγεννησιακό ύφος, στις καρέκλες τοποθετήσαμε μπουκετάκια με λουλούδια. Μία από τις αγαπημένες μου πινελιές επίσης ήταν το stand με το ρύζι το οποίο το έφτιαξα μόνη μου με τη βοήθεια της μητέρας μου. Το ρύζι το είχα αναμίξει με αποξηραμένα τριαντάφυλλα από τον κήπο μας και άνθη αποξηραμένης γαλλικής λεβάντας. Από ένα παλιό βιβλίο έφτιαξα κώνους τους οποίους γεμίσαμε με το ρύζι και τους τοποθετήσαμε σε ψάθινα στολισμένα καλάθια . Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο γιατί παρόλο που τα είχα φτιάξει ημέρες πριν, την ώρα που οι καλεσμένοι πετούσαν το ρύζι μοσχομύρισε ο χώρος με λεβάντα και τριαντάφυλλο. Στο χώρο της δεξίωσης η αγαπημένη μου πινελιά ήταν το τραπέζι των ευχών, το οποίο επιμελήθηκα προσωπικά. Όταν ολοκληρώθηκε ο στολισμός του το αποτέλεσμα με εξέπληξε, ήταν ακόμα καλύτερο από αυτό που φανταζόμουν, ήταν ρομαντικό, αναγεννησιακό και βασιλικό, όπως ακριβώς το ήθελα.»


Όσο καιρό οργάνωνα τον γάμο, χρειαζόταν να κάνω μεγάλη έρευνα γιατί προσπαθούσα να υλοποιήσω τις ιδέες που είχα στο μυαλό μου, επισκεπτόμουν συχνά το Love4Weddings και για να αντλήσω έμπνευση αλλά και για να μελετήσω το ύφος, τα διάφορα στυλ και πως μπορείς να συνδυάσεις νέες ιδέες, που θα με βοηθούσαν να οργανώσω έναν ιδιαίτερο γάμο.
βασιλικη, bride



«Η αγαπημένη μου εποχή είναι η Άνοιξη. Επιθυμούσα ο γάμος να τελεστεί εκείνη την εποχή, γιατί η θερμοκρασία είναι ιδανική, υπάρχει πολύ φως και η ατμόσφαιρα είναι πλημμυρισμένη από τα αρώματα των λουλουδιών. Σκέφτηκα ότι την εποχή εκείνη, που είναι όλα ανθισμένα, το σκηνικό του γάμου μας θα ήταν ακόμα πιο πλούσιο και ευωδιαστό, δίνοντας επιπλέον αρώματα και συνθέτοντας μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Τη διακόσμηση του γάμου την εμπνεύστηκα από την Αναγέννηση, ήθελα να είναι αναγεννησιακή, ρομαντική, πλούσια σε λουλούδια και με πινελιές που σε ταξιδεύουν σε μίαν άλλη εποχή. Η νυφική μου ανθοδέσμη ήθελα να έχει γαλλικές λεβάντες και παιώνιες.»





«Η πιο αγαπημένη μας στιγμή είναι μακράν η ώρα που συναντηθήκαμε στην εκκλησία. Φανταζόμουν πως αυτή η στιγμή θα έπρεπε είναι η καλύτερη στιγμή της μακρόχρονης σχέσης μας και ήθελα να είναι μοναδική. Να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Σκέφτηκα λοιπόν, πως η στιγμή αυτή θα έπρεπε να είναι ντυμένη με μουσική κάτι που άρεσε πολύ και στον Χρυσόστομο. Αποφασίσαμε την ώρα που θα πήγαινα στην εκκλησία να έπαιζε το αγαπημένο μας τραγούδι, Το Κύμα του Κων/νου Β, το οποίο θα έπαιζε δυνατά δίνοντας μια εντελώς μαγική αίσθηση σε εκείνη τη στιγμή! Πραγματικά ήταν η καλύτερη στιγμή στον γάμο μας.»



«Το νυφικό μου ήθελα να είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Το βρήκα εντελώς τυχαία καθώς ενάμισι χρόνο πριν από εμένα παντρευόταν η καλύτερη μου παιδική φίλη και είχαμε μπει σε διαδικτυακή αναζήτηση νυφικού. Μία μέρα λοιπόν, μου βγαίνει μια διαφήμιση στο Instagram από τον οίκο Made Bride, που πραγματοποιούσε φωτογράφιση της νέας κολεξιόν και εκεί το είδα για πρώτη φορά. Πέρασε πολύς καιρός από τότε, έγινε η πρόταση γάμου και όταν άρχισα να κοιτάω για νυφικό ήταν το πρώτο νυφικό που ήθελα να ξαναδώ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά όταν με ρωτούσαν αν έχω βρει νυφικό μιλούσα μόνο γι’ αυτό. Βέβαια έκανα και μια έρευνα σε άλλους οίκους, και έκλεισα και μερικά ραντεβού, έβαλα τελευταίο το ραντεβού του οίκου Made Bride. Στο ραντεβού δοκίμασα μόνο το νυφικό μου το οποίο έκλεισα και την ίδια στιγμή, γιατί ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Είναι ένα νυφικό ιδιαίτερο, παραμυθένιο, αέρινο. Φορώντας το ένιωθα ο εαυτός μου, μου άρεσαν όλες οι μικρές λεπτομέρειες και πινελιές που είχε και έδενε με την διακόσμηση και το ύφος του γάμου. Τα χρώματά του ταίριαζαν με τα δικά μου χρώματα και αυτό ήταν που το έκανε να μου αρέσει περισσότερο, ένιωθα πως αυτό το νυφικό είναι φτιαγμένο για μένα. Η κυρία Αντωνέα και η βοηθός της με βοήθησαν πολύ, μου πραγματοποίησαν κάθε μου επιθυμία και κάθε αλλαγή που ήθελα να κάνουμε, παρέχοντας μου και στιλιστικές συμβουλές, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.»


«Την κουάφ μου την επιμελήθηκε η Katerina Savrani, μου έφτιαξε μια διακριτική και ρομαντική κουάφ που ταίριαζε με το χτένισμα και με το νυφικό μου. Είναι εξαιρετική επαγγελματίας και σε όλα τα ραντεβού περάσαμε πολύ ωραία, η συνεργασία μας ήταν αρίστη και θα την επέλεγα και για παπούτσια αν δεν τα είχα ήδη αγοράσει…»

«Η συνεργασία με το Μουσείο Οίνου ήταν άψογη, είναι επαγγελματίες και ξέρουν να διοργανώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τους βρήκα μετά από πολλή μεγάλη έρευνα, έψαξα όλους τους χώρους δεξιώσεων, στην Αττική, που δίνουν τη δυνατότητα τέλεσης του μυστηρίου στον ίδιο χώρο, καθώς θέλαμε να διευκολύνουμε τους καλεσμένους του γάμου, αλλά επιθυμούσαμε να είναι όλα οργανωμένα σε έναν χώρο, από την ετοιμασία μας μέχρι και το πάρτι του γάμου μας. Θέλαμε έναν όμορφο χώρο, περιποιημένο, που να σε ταξιδεύει και να ταιριάζει αλλά να εκφράζει και τους δυο μας. Αυτό το κατάφερε μόνο το Μουσείο Οίνου, μας έκανε πολύ καλή προσφορά και μας έδωσε τη δυνατότητα να οργανώσουμε τον γάμο μας όπως εμείς θέλαμε.»



«Μόλις είδα από κοντά τον χώρο, όλες οι ιδέες που είχα για τον γάμο μου μπήκαν σε μια σειρά και με ενέπνευσε να κάνω την αναγεννησιακή-ρομαντική διακόσμηση του γάμου. Όλες οι επιλογές μου έγιναν με βάση αυτό το σκηνικό, που με βοήθησε να καταλάβω τι ταιριάζει καλύτερα να επιλέξω και τι είναι παράταιρο, έτσι ώστε να το παραλείψω. Η Βίκυ και ο Αλέξανδρος, μας βοήθησαν και μας εξυπηρέτησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια του γάμου, που τους είχαμε συνέχεια δίπλα μας, σε οτιδήποτε χρειαζόμασταν. Το Μουσείο Οίνου, ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα, όλοι οι καλεσμένοι έμειναν έκπληκτοι και ευχαριστημένοι, μας έπαιρναν τηλέφωνο ακόμα και μέρες μετά για να μας εκφράσουν πόσο καλά πέρασαν στον γάμο μας. Ο φωτογράφος και ο βιντεογράφος που επιλέξαμε ήταν απίστευτοι, τους γνωρίζουμε χρόνια και προσωπικά, αλλά μας αρέσει πολύ και η δουλειά τους, γι’ αυτό και δεν ψάξαμε καθόλου, πήγαμε απευθείας σε εκείνους. Ήμασταν σίγουροι ότι θα έκαναν εξαιρετική δουλειά, είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, με ωραίο χιούμορ, καλή διάθεση και τους διακατέχει μια άνεση και ηρεμία, που μεταδίδεται και την ημέρα του γάμου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθούν όλα ομαλά ήρεμα και να βγει ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα χάρη σε αυτούς…»


«Ο γάμος πρέπει να αντικατοπτρίζει το γούστο το δικό τους και του συντρόφου τους (είναι σημαντικό να συμπεριλαμβάνουμε το γούστο και τις επιθυμίες των συντρόφων μας για να εκφράζει και εκείνους ο γάμος, να νιώθουν κομμάτι του, γιατί στο τέλος θα περάσουν και εκείνοι καλύτερα από ότι περίμεναν) πρέπει να εκφράζονται και οι δύο, να νιώθουν άνετα και να το ζήσουν στο έπακρο. Εάν αποφασίσουν να σχεδιάσουν μόνες τους τον γάμο τους, όπως έκανα και εγώ, πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και πολλή όρεξη γιατί έχει πολλή έρευνα, πολλές ώρες ετοιμασιών αλλά το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει. Η ηρεμία είναι το βασικότερο συστατικό για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία. Όσο πιο ήρεμες είναι οι νέες νυφούλες θα αντιμετωπίσουν καλύτερα τις καταστάσεις, θα εμπνευστούν πιο εύκολα, θα είναι πιο δημιουργικές, αλλά το σημαντικότερο, θα έχουν και στο τέλος περισσότερες αναμνήσεις από τον γάμο τους. Αυτό έχει σημασία στο τέλος. Τέλος να θυμούνται ότι όσο τέλεια και να οργανωθούν όλα, πάντα κάτι θα ξεχαστεί ή δεν θα έχει υπολογιστεί. Εγώ ευτυχώς συνεργάστηκα με άψογους επαγγελματίες και κάποια μικρά πράγματα που ξεχάστηκαν ήταν πταίσματα, τα ήξερα μόνο εγώ που τα οργάνωσα, δεν τα κατάλαβε κανένας. Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να προσθέσω ότι σε όλα τα στάδια των ετοιμασιών, να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να απολαύσουν την κάθε στιγμή. Είναι πολύ όμορφη διαδικασία και αν μοιραστούν όλες τις στιγμές με τους συντρόφους τους, θα καταφέρουν να ζήσουν πραγματικά τον γάμο τους από την αρχή των ετοιμασιών μέχρι και το τέλος του.»

«Η συνεργασία που είχα με τη Βάσια Παπακωνσταντίνου, η οποία επιμελήθηκε το χτένισμα και το μακιγιάζ, ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Μου τη σύστησε η κολλητή μου και όταν έκανα το δοκιμαστικό κατάλαβα πως η Βάσια ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα. Κατάλαβε ακριβώς τι ήθελα να κάνω και με βοήθησε να επιλέξω την καλύτερη επιλογή, που θα ταίριαζε με το ύφος και το στυλ που ήθελα, έτσι ώστε να ταιριάξουν όλα απόλυτα με το νυφικό και με έμενα. Το μακιγιάζ ήταν σε ροζ αποχρώσεις και το χτένισμα έγινε ακριβώς όπως το ήθελα, αέρινο και ανεπιτήδευτο.»




«Το ανθοπωλείο Δαριβέρης, μου το σύστησε η άλλη κολλητή μου, είχα κάνει πολλά ραντεβού με ανθοπωλεία, αλλά δεν είχα καταφέρει να νιώσω σε κανένα σιγουριά, μέχρι που συνεργάστηκα με τον Δαριβέρη, στη πορεία είδα ότι το συγκεκριμένο ανθοπωλείο συνεργάζεται χρόνια με το Μουσείο Οίνου και μπορούσε με μεγάλη ευκολία να με συμβουλεύσει να διακοσμήσουμε σωστά τον χώρο στο budget που είχα διαθέσιμο. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε. Ο οίκος Νυφικών Made Bride, κατά τη γνώμη μου είναι ο μόνος οίκος νυφικών στην Ελλάδα που μπορεί να σου προσφέρει υψηλή ραπτική και αισθητική σε προσιτές για την αγορά τιμές. Συνεργάστηκα άψογα με την κυρία Αντωνέα, η οποία έχει εξαιρετική αισθητική και φτιάχνει μοναδικά νυφικά, ιδιαίτερα και πέρα από τα συνηθισμένα.»




Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be: «Έχω πολλές συμβουλές να δώσω στις νέες νυφούλες, θα παραθέσω τις πιο σημαντικές! Αρχικά να απολαύσουν κάθε στιγμή, να ακούσουν το ένστικτό τους και να υλοποιήσουν ότι έχουν στο μυαλό τους χωρίς να ακούνε τις χίλιες δύο απόψεις που έχουν οι γύρω τους. Κάθε νύφη είναι διαφορετική, με διαφορετικά θέλω, διαφορετικές απόψεις, γούστο, στυλ, είναι με λίγα λόγια μοναδική. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να στηρίζεται στις δικές της επιθυμίες, στις ιδέες της και ο γάμος να τη χαρακτηρίζει…».

«Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρουσιάσω τον γάμο μου με τον Χρυσόστομο στο Love4Weddings. Είναι μεγάλη η χαρά μου, που η αισθητική του γάμου μου σας τράβηξε τη προσοχή, κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια και κόπο για να φτιάξω ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα όπως το είχα φανταστεί. Περάσαμε πολύ όμορφα στον γάμο μας και ευχαριστηθήκαμε την κάθε λεπτομέρεια. Εύχομαι, μέσα από αυτή τη παρουσίαση, όλα τα νέα ζευγάρια να βρουν έστω και κάποιες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν τον γάμο που ονειρεύονται.»

























































Leave a Reply