Σήμερα παρουσιάζουμε τον όμορφο γάμο της Μαίρης και του Χρήστου που θα σας αρέσει πολύ! Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα γιορτάζοντας την αγάπη του παρέα με στενούς φίλους και συγγενείς. Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας σφράγισαν την αγάπη τους σε ένα γραφικό εκκλησάκι της Κομοτηνής όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Με φόντο ένα καταπράσινο τοπίο και την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους μας χαρίζουν μοναδικές λήψεις! Απολαύστε αυτό τον υπέροχο καλοκαιρινό γάμο μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες, captured beautifully by PhotostudioGT Giota Zoumpou!
H νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Γνωριστήκαμε σε beach bar το 2009 και η πρόταση γάμου έγινε το 2017 μόλις προσγειώθηκα από την πτήση (εργαζόμουν ως αεροσυνοδός). Παντρευτήκαμε το καλοκαίρι, στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Νυμφαία Κομοτηνής.»
«Για τη νυφική μου ανθοδέσμη επέλεξα λευκό λυσίανθο, ιβουάρ τριαντάφυλλα, bouvardia, silver brunia & ευκάλυπτο. Μας άρεσε πολύ στη διακόσμηση γάμου ο συνδυασμός οργάντζας με δαντέλα και τα απαλά χρώματα των λουλουδιών.»
«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν όταν έφτασα στην εκκλησία και τον είδα να με περιμένει.»
«Παρακολουθούσα το Love4weddings από τα αρχικά στάδια όταν οργάνωνα το γάμο μου και με βοήθησε πολύ στο να μην αγχωθώ και να τα βάλω όλα σε μια σειρά γιατί αρχικά δεν είχα ιδέα πως πρέπει να αρχίσω. Μου έδωσε όμορφες ιδέες ώστε να επιλέξω αυτά που πραγματικά μας εκφράζουν.»
Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Να μην έχει άγχος και να τον απολαύσει.»
Leave a Reply