Η Ιφιγένεια και ο Άγγελος ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο πανέμορφο νησί της Ρόδου και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε κάθε λεπτομέρεια. Το ζευγάρι επέλεξε για τη διακόσμηση τόσο της εκκλησίας αλλά και της γαμήλιας δεξίωσης που επιμελήθηκε απο την LoveStories Luxury Events με λευκά τριαντάφυλλα, γυψοφίλη και πράσινα φυλλώματα ενισχύοντας την ρομαντική ατμόσφαιρα της ημέρας. Τη νύχτα ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στην οποία το Maravelias Events δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με μία μαγευτική κατασκευή από fairy lights. Σε ένα ξέφρενο γλέντι κατέληξε το γαμήλιο πάρτυ με πολύ κέφι και στιγμές απόλυτης χαράς για το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους. Χορέψτε και εσείς στον ρυθμό της μουσικής από αυτόν τον γάμο. Enjoy!
Captured by RodosArt.com.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
«Η πρόταση γάμου έγινε στη Fontana Di Trevi», μας αναφέρει η νύφη.
«Για τη διακόσμηση του γάμου μας επιλέξαμε γυψοφίλη και λευκά τριαντάφυλλα ενώ ο γάμος ήταν ρομαντικός με ηχητική παρέμβαση σαξοφώνου, μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.»
«Η συμβουλή μου σε μία bride-to-be είναι να απολαύσει την κάθε στιγμή, να αποβάλλει όσο γίνεται το άγχος της προετοιμασίας και να κάνει ό,τι αρέσει σε εκείνη για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.»
«Το νυφικό φόρεμα που επέλεξα ήταν boho.»
Leave a Reply