O φωτογραφικός φακός του Kostas Apostolidis Photography μας μεταφέρει σήμερα στη ξεχωριστή ημέρα του γάμου της Εμμανουέλας και του Παναγιώτη που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μια όμορφη καλοκαιρινή ημέρα! Μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στη μαγευτική Ρώμη, λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του καινούργιου χρόνου, το ζευγάρι άρχισε να σχεδιάζει την ημέρα του γάμου του και η χαρά τους ξεχειλίζει μέσα από την κάθε λήψη. Η εμφάνιση της Εμμανουέλας τραβάει από την αρχή τα βλέμματα με το υπέροχο νυφικό της φόρεμα, το οποίο συνδυάζει με λευκά εντυπωσιακά νυφικά σανδάλια από Bilero. Από την όμορφη προετοιμασία της νύφης, τη συνάντηση τους στο γαλανόλευκο ξωκλήσι αλλά και τις στιγμές διασκέδασης στο γαμήλιο πάρτι τους, όλες οι εικόνες μιλούν για ένα χαρμόσυνο γεγονός που πλημμύρισε και τους δυο με ευτυχία αλλά και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Δείτε μέσα από την πιο κάτω συλλογή φωτογραφιών όλα τα highlights αυτού του υπέροχου γάμου!
Captured by Kostas Apostolidis Photography.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
«Ξανά ειδωθήκαμε μετά από δύο χρόνια από την πρώτη μας γνωριμία στο τέλος Αυγούστου του 2015 σε μια παραλία, καθώς βρεθήκαμε στην ίδια παρέα. Η σχέση δεν άργησε να έρθει αφού από το 2015 αποφασίσαμε να είμαστε μαζί και έκτοτε είμαστε αχώριστοι. Η γνωριμία μας έγινε τυχαία μέσω κοινού μας γνωστού. Η πρόταση γάμου έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, δύο λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου στην Ρώμη, στο Circus Maximus. Είχε τόσο πολύ κόσμο που ήμασταν κολλητά και απλά κάποια στιγμή άρχισε να μου εκμυστηρεύεται τις σκέψεις του δίνοντας μου χρόνο να απαντήσω στην ερώτησή του μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου για να προλάβουμε την αλλαγή του χρόνου. Όλος ο ουρανός γέμισε με πυροτεχνήματα, κάνοντας τη στιγμή να είναι τόσο μαγική.»
«Κατά την προετοιμασία του γάμου μας παρακολουθούσα το Love4Weddings και με βοήθησε πολύ στο στολισμό, καθώς επίσης μου έδωσε ιδέες για το νυφικό μου φόρεμα. Το νυφικό μου ήταν από τον οίκο νυφικών Sposa Moda Mina Karan και το στυλ ήταν νεραϊδένιο. Είχε ένα πολύ στενό μπούστο με κορσέ, ο οποίος ήταν κεντημένος με διαμαντάκια και πετρούλες ενώ το κάτω μέρος ήταν με τούλια που λαμπύριζαν. Για να γίνει πιο σταθερό προστέθηκαν δυο ρομαντικά μανίκια από το ίδιο τούλι όπου έπεφταν και αγκάλιαζαν τους ώμους και ήταν αποσπώμενα, έτσι ώστε την στιγμή του χορού οι κρυφές τιράντες κεντημένες με πετρούλες να κρατάνε σταθερό το μπούστο. Το πέπλο ήταν απλό από γαλλικό τούλι δίνοντας μια νότα απλότητας.»
«Η αγαπημένη στιγμή από το γάμο μας ήταν η στιγμή που με συνόδευε ο μπαμπάς μου, με τον αδερφό μου και τον γιο μας καθώς και το χορευτικό που κάναμε με τον Παναγιώτη. Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Η ανθοδέσμη περιλάμβανε παιώνιες, λυσίανθο, αστίλβη, ευκάλυπτο και τριαντάφυλλα, ενώ ο στολισμός ήταν minimal σε γήινους τόνους έχοντας μια λουλουδένια γιρλάντα μπροστά στο εκκλησάκι με nude κορδέλες και στο τελείωμα κισσούς ενώ οι καρέκλες των καλεσμένων είχαν στολιστεί με μικρά μπουκέτα από τα ίδια λουλούδια.»
Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Να το ευχαριστηθεί όσο μπορεί και να ζήσει κάθε στιγμή, η μέρα του γάμου περνάει τόσο γρήγορα, όποτε ζήστε το!»
Leave a Reply