Η γνωριμία της Μέλανης και του Κώστα στον εργασιακό τους χώρο κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου το ζευγάρι ένωσε για πάντα τις ζωές του μ’ έναν μοντέρνο ανοιξιάτικο γάμο. Το ραντεβού δόθηκε στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Galu Seaside, όπου με το πέρας του μυστηρίου, το ζεύγος και οι καλεσμένοι του γιόρτασαν με τη ψυχή τους το ευχάριστο γεγονός. Πολύχρωμα λουλούδια στόλισαν τόσο την εκκλησία όσο και τη δεξίωση, ενώ μοντέρνα βάζα, κρεμαστές γυάλες και χρυσές λεπτομέρειες συμπλήρωσαν το ειδυλλιακό σκηνικό στο παραθαλάσσιο venue. Η Μέλανη επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα σε στενή γραμμή από Gala Montenapoleone, το οποίο χάρισε στην ίδια μια κομψή νυφική εμφάνιση για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Εμείς ευχόμαστε κάθε καλό στο νέο ξεκίνημα του ζευγαριού και δηλώνουμε πανέτοιμοι να απολαύσουμε κάθε ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.
Captured by Rinis13 Photography.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
«Γνωριστήκαμε στο χώρο εργασίας μας όταν δουλεύαμε και οι δυο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Η πρόταση γάμου έγινε κατά την διάρκεια βαρκάδας στα κανάλια του Άμστερνταμ τον Οκτώβριο του 2019», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.
«Η νυφική ανθοδέσμη περιείχε ίριδες, νεραγκούλες, παιώνιες, αθάνατα, δελφίνιουμ, υάκινθο, τουλίπες και χαμομήλι. Ήθελα γενικά η διακόσμηση να έχει έντονα, ανοιξιάτικα και χαρούμενα χρώματα αλλά να είναι λιτή. Μου άρεσε πάρα πολύ στην εκκλησία ο στολισμός της εισόδου με την γιρλάντα λουλουδιών πάνω από την πόρτα και όλες οι λεπτομέρειες όπως τα βραχιολάκια που φόρεσαν οι κουμπάρες στον καρπό τους, οι μπουτονιέρες των κουμπάρων και ο στολισμός των αυτοκίνητων με τα μικρά μπουκετάκια…»
«Τα μπουκάλια στα τραπέζια της δεξίωσης τα φτιάξαμε μόνες μας με την αδερφή μου, σε συνδυασμό με το στόλισμα που έφτιαξε το ανθοπωλείο, ήταν απλό με ένα runner στην μέση και έτσι οι μπουκάλες που βάφτηκαν σε διάφορα χρώματα και εφέ (άλλα metallic, άλλα διάφανα, άλλα frosted). Ήταν λεπτομέρειες, αλλά έδεναν το όλο θέμα του γάμου, (Bright colours, wild spring flowers, rustic wedding)».
«Είχα πάρα πολλές ιδέες στο μυαλό μου το οποίο ψάχνοντας στο Love4Weddings με βοήθησε να καταλήξω στα τελικά χρώματα και διακόσμηση του γάμου».
«Αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν έφτασα στην εκκλησία και είδα τον Κώστα να με περιμένει κρατώντας την ανθοδέσμη».
«Το νυφικό μου είναι από το Gala Montenapoleone στη Λευκωσία και είναι της designer Alessandra Rinaudo».
Η συμβουλή της νύφης: «Η ημερομηνία γάμου σας να μην πέφτει Κυριακή επειδή δυστυχώς κάποιοι καλεσμένοι δεν θα μπορούν να μείνουν μέχρι αργά. Όσο πιο μικρός γάμος γίνεται με λίγους καλεσμένους, οικογένεια και στενούς φίλους μόνο. Προσωπικά το χαρήκαμε περισσότερο και επίσης είχαμε μόνο τα παιδιά του στενού οικογενειακού κύκλου που ήταν παρανυμφάκια και έτσι το χαρήκανε και οι γονείς που ήταν πιο χαλαροί και χωρίς έννοιες».
Leave a Reply