Ο γάμος της Μαρίας και του Μάρκου θα σας μεταφέρει στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί της Τήνου! Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσει την αγάπη του παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, πραγματοποιώντας έναν υπέροχο elegant γάμο σε λευκές και χρυσές αποχρώσεις. Λατρέψαμε την εντυπωσιακή διακόσμηση από Keraso Events που στόλισε τόσο το χώρο της εκκλησίας όσο και αυτό της δεξίωσης με πλούσιες συνθέσεις από ελιά, ευκάλυπτο και λευκά τριαντάφυλλα, προσδίδοντάς έναν διάχυτο ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα. Την διακόσμηση συμπλήρωναν χρυσά διακοσμητικά frames και κουτιά σε γεωμετρικά σχήματα, τα οποία έδιναν ένα ξεχωριστό elegant touch στο σκηνικό κάνοντάς το ακόμη πιο ονειρεμένο. H νύφη έλαμπε από ευτυχία και ήταν πιο όμορφη μέσα στην ρομαντική νυφική δημιουργία που επέλεξε με τα ιδιαίτερα κεντήματα λουλουδιών και την αισθησιακή πλάτη. Απολαύστε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες κάθε μοναδικό στιγμιότυπο αυτού του υπέροχου ζευγαριού!
Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Γνωριστήκαμε στο νησί μας καλοκαιράκι πριν 5 χρόνια , η πρόταση έγινε σε ένα όμορφο πρωινό στο σπίτι μας με πολλά λουλούδια κι εκπλήξεις.»
«Το νυφικό μου ήταν ρομαντικό σε πριγκιπική Άλφα γραμμή με ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες με λουλούδια και διαμαντάκια.»
«Για τη νυφική μου ανθοδέσμη επέλεξα τριαντάφυλλα , φύλλα ελιάς και κισσού και μαύρες τουλίπες.»
«Ο γάμος ήταν διπλός : στην εκκλησία του Αρχάγγελου Μιχαήλ στο χωριό Ταραμπάδος Τήνου και στον Άγιο Ελευθέριο χώρας Τήνου.»
«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν η έξοδος από την τελευταία εκκλησία και το τραπέζι του γάμου.»
«Μας άρεσαν πολύ οι elegant χρυσές λεπτομέρειες σε συνδυασμό με το απλότητα.»
«Παρακολουθούσα το περιοδικό Love4weddings όταν σχεδίαζα το γάμο μου και μου έδωσε πολλές ιδέες σχετικά με το στολισμό του γάμου μου.»
Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Να χαρεί όσο μπορεί την διαδικασία και υπομονή! Όλα θα γίνουν!»
Leave a Reply