Μ’ ένα αιθέριο νυφικό φόρεμα, ιδανικό για ένα γάμο σε νησί η Αιμιλία συνάντησε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γλαύκο, επισημοποιώντας με τον πιο όμορφο τρόπο την σχέση τους. Το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ επέλεξε την Πάρο για να γιορτάσει το γεγονός με τον στολισμό τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση να κινείται σε μίνιμαλ γραμμές. Η Αιμιλία έκλεψε την παράσταση με την επιλογή του ρομαντικού νυφικού φορέματος από Γιώτα Καλογεροπούλου, με την ίδια να μας αναφέρει: «Το νυφικό μου, το επέλεξα με την βοήθεια της γλυκιάς κυρίας Βέρας Καλογεροπούλου, η οποία από την πρώτη στιγμή με κέρδισε με την αγάπη και την καλαισθησία που βάζει σε αυτό που κάνει και συνεχίζει επιτυχώς την παράδοση που έλαβε από την μητέρα της». Το μακρύ τούλι ολοκλήρωνε το όλο σύνολο, απογειώνοντας την νυφική εμφάνιση της Αιμιλίας. Οι φωτογραφίες που θα δείτε περιέχουν όλες τις σχετικές λεπτομέρειες από τον γάμο του ζευγαριού. Don’t miss it!
«Παντρευτήκαμε στην Παροικιά Πάρου, το Φθινόπωρο. Γνωριστήκαμε στην Ιταλία, στο πανεπιστήμιο. Η πρόταση έγινε μετά από 9 χρόνια την ημέρα των γενεθλίων μου και παντρευτήκαμε ακριβώς ένα χρόνο μετά, στην Πάρο, την ημέρα που έγινα 30 χρονών, στην Εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Το Love4Weddings το παρακολουθούσα όταν ήθελα να διαλέξω το νυφικό μου, τα λουλούδια του γάμου, το χτένισμα, το μακιγιάζ. Η κ. Βέρα Καλογεροπούλου χρησιμοποίησε κρεμ δαντέλα σαντιγί και τούλι για το νυφικό μου, τοποθετημένα σε τέσσερεις στρώσεις με διάφορα μοτίβα, λουλουδένια, πουά, και σκέτα. Το μπούστο έδινε ένα ημιδιάφανο αποτέλεσμα, χωρίς να στερείται σεμνότητας. Το σατέν ζωνάκι με ένα μικρό φιογκάκι ήταν η λεπτομέρεια, που τόνισε την κομψότητα του νυφικού. Πίσω στην πλάτη το κλείσιμο με τα λευκά σατέν κουμπάκια κοσμούσε απέριττα το νυφικό. Μικρή ουρά για πρακτικότητα. Το αποτέλεσμα ένα κομψό, ανάλαφρο, απλό, διαχρονικό, και αρχοντικό νυφικό φτιαγμένο με αγάπη», μας αναφέρει η Αιμιλία.
«Η ανθοδέσμη ήταν φτιαγμένη με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα και φύλλα ελιάς. Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πολύ μίνιμαλ γιατί η Εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής είναι πανέμορφη ως έχει. Βάλαμε δυο κρεμαστές ανθοδέσμες στην κεντρική είσοδο της Εκκλησίας. Τα κεριά του γάμου είχαν δυο στεφανάκια ελιάς με τριαντάφυλλα στο ίδιο ύφος με την νυφική ανθοδέσμη. Τα παρανυφάκια είχαν στεφανάκια με γυψοφύλλη. Κατά την διάρκεια του μυστηρίου φόρεσα πέπλο. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην παραδοσιακή ταβέρνα του Τσιτσάνη στον Πρόδρομο. Ο στολισμός ήταν μίνιμαλ, τον ανέλαβαν οι οικοδεσπότες της ταβέρνας, ο κύριος Βλάσσης με την γυναίκα του την κυρία Αλεξία και τον γιο τους τον Γιάννη. Τα κουφέτα του γάμου ήταν από την Ιταλία, την πατρίδα του Γλαύκου, όπου έχουν παράδοση στο χειροποίητο κουφέτο. Η νύφη στο γλέντι έβγαλε το πέπλο και φόρεσε στεφανάκι με φρέσκα λουλούδια, μικρά ροζ και λεύκα τριανταφυλλάκια και γυψοφύλλη. Αυτό που μας άρεσε πιο πολύ ήταν η ομορφιά του παραδοσιακού και του τοπικού στοιχείου που αφήσαμε να φανεί, χωρίς να το μεταμορφώσουμε με τον στολισμό. Επίσης, το πάλαι ποτέ στοιχείο που θέλαμε να κρατήσουμε από την ταβέρνα και το γλέντι».
«Αγαπημένες στιγμές από τον γάμο ήταν η προετοιμασία μου ως νύφη, η ώρα του μυστηρίου και το γλέντι. Θα συμβούλευα κάθε νύφη να απολαύσει κάθε στιγμή, να κάνει διαχρονικές και κομψές επιλογές στο θέμα του νυφικού, να επιλέξει έναν φωτογράφο γάμου που θα απαθανατίσει τον γάμο με διακριτικότητα χωρίς να εισβάλλει στο μυστήριο και πάνω από όλα να θυμάται ότι είναι μια σπουδαία στιγμή που ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφο της ζωής της και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να μην έχει άγχος, γιατί ότι και να γίνει θα είναι υπέροχη!».
Leave a Reply