Η Ελβίνα μας μάγεψε με την εμφάνιση της την ημέρα του γάμου της και ο φωτογράφος της Christos Mavraganis μας μεταφέρει σήμερα όλα όσα έζησε στο πλευρό του αγαπημένου της στην όμορφη Κέρκυρα. Η νύφη επιλέγει ένα άκρως ρομαντικό νυφικό φόρεμα από τον οίκο νυφικών Primalicia Bridal Designers που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, περιγράφοντάς το με τόσο ενθουσιασμό. «Με το που το είδα πάνω μου το ερωτεύτηκα. Κορσές, πριγκιπικό , μπούστο του ονείρου, κεντημένο με ασημένιες κλωστές που είχαν την ψευδαίσθηση πέρλας» και ολοκληρώνοντας την εμφάνιση της μ’ ένα αρχοντικό νυφικό χτένισμα από Nikoletta Hair Fashion, θα συμφωνήσουμε πως μαγνητίζει τα βλέμματα με το πέρασμα της. Ο γαμπρός με τη σειρά του επιλέγει ένα κομψό γαμπριάτικο κοστούμι σε navy blue απόχρωση από Giannetos και η στιγμή που ανταλλάζουν το πρώτο τους βλέμμα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό τους… Συνθέσεις από γαλάζιες ορτανσίες και peach τριαντάφυλλα τους πλαισιώνουν ομορφαίνοντας περισσότερο αυτή την ημέρα και με χαλαρή διάθεση ως πλέον νιόπαντρο ζευγάρι διασκεδάζουν στο πάρτι που ακολουθεί έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα «Βιον Ανθόσπαρτον»!
Captured by Christos Mavraganis.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Ο γάμος μας έγινε το καλοκαίρι στον Κομμένο, Κέρκυρας. Με το σύζυγο μου γνωριστήκαμε από κοινή παρέα το Χειμώνα του 2018, αλλά ήμασταν και οι δύο σε σχέση εκείνη την περίοδο. Όταν χωρίσαμε από τους τότε συντρόφους μας ξεκινήσαμε να μιλάμε και βγήκαμε το πρώτο ραντεβού. Πέρασαν 3 όμορφα χρόνια συγκατοίκησης, υιοθετήσαμε τον σκυλάκο μας και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε τη σχέση μας. Ήταν λοιπόν μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 και είχα πάει στο πατρικό μου να γυρίσουμε ένα βιντεάκι χορού με κάποιους φίλους μου. Ο Ιάσωνας είχε φωνάξει όλους μας τους κοντινούς φίλους και ξαφνικά εμφανίζεται με ένα μπουκέτο λουλούδια και το μονόπετρο. Γονατίζει και μου κάνει πρόταση γάμου. Ήταν κοκαλωμένος και πολύ αγχωμένος, εγώ σοκαρίστηκα γιατί δεν το περίμενα, αν και ήξερα ότι θα το έκανε κάποια στιγμή».
«Το site Love4Weddings το παρακολουθούσα όταν έψαχνα για νυφικές ανθοδέσμες».
«Η διακόσμηση ήταν απλή, ρομαντική σε παλ αποχρώσεις. Είχε ευκάλυπτο, τριαντάφυλλα και διάφορα λευκά και μπλε λουλούδια. Η ανθοδέσμη ήταν απλά ροζ τριαντάφυλλα. Όλη η διακόσμηση και στην εκκλησία και στη δεξίωση ήταν υπέροχη, αλλά τη διαφορά για μένα έκαναν τα εκκλησιαστικά κεριά στο τραπέζι».
«Η αγαπημένη μας στιγμή από το γάμο μας ήταν όταν ανταλλάξαμε το πρώτο μας βλέμμα στην εκκλησία. Όταν έφτασα στην εκκλησία και άκουσε το φωνή μου και εγώ τη δική του».
«Όσον αφορά το νυφικό μου φόρεμα δεν έψαξα πολύ. Ήξερα ότι εάν πάω σε πολλά μαγαζιά θα αγχωθώ και δεν θα ξέρω τι να επιλέξω. Ήθελα κάτι απλό και σίγουρα όχι κολλητό. Πίστευα ότι δεν θα επιλέξω φουσκωτό νυφικό, πριγκιπικό. Η φίλη μου και wedding planner μας μου είπε ότι με άλλο νυφικό θα πάω στο μυαλό μου και σε άλλο θα καταλήξω, όπως και έγινε. Το νυφικό ήταν από το κατάστημα Primalicia Bridal Designers. Με το που το είδα πάνω μου το ερωτεύτηκα. Κορσές, πριγκιπικό , μπούστο του ονείρου, κεντημένο με ασημένιες κλωστές που είχαν την ψευδαίσθηση πέρλας. Με τη βοήθεια από το Primalicia Bridal Designers το κάναμε σε δύο κομμάτια με φούστα που έβγαινε και γινόταν Α γραμμή. Απλό πέπλο λόγω της υπερβολής της “πέρλας”».
Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to be είναι: «Να απολαύσει όλες τις στιγμές και την ημέρα του γάμου να είναι χαλαρή. Η ημέρα του γάμου περνάει τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις πότε θα περάσει».
Leave a Reply