Ό,τι κι αν πούμε για τον υπέροχο ανθοστολισμό στο γάμο της Ζωής και του Συμεών θα είναι λίγο! Πόσο μοναδικά πλαισιώνουν το ερωτευμένο ζευγάρι πανέμορφες παιώνιες από Zelos Flowers σε τόνους του φούξι, ροζ και κοραλί…το αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή και το ρομαντικό καλοκαιρινό σκηνικό που ονειρεύτηκαν οι δυο τους είναι πλέον πραγματικότητα. Η νύφη είναι τόσο κομψή και ανάλαφρη μέσα στο αέρινο νυφικό της φόρεμα με τις διακριτικές λάμψεις και το πλατύ της χαμόγελο μαρτυράει την μεγάλη χαρά και την ευτυχία της. Σε έναν υπέροχο διάδρομο από χρυσά stands και φρέσκα άνθη την υποδέχθηκε ο καλός της στα σκαλιά της εκκλησίας και μαζί ενώθηκαν για πάντα περιτριγυρισμένοι από όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το σκηνικό που ετοίμασαν για τους καλεσμένους τους στη δεξίωση που ακολούθησε στους καταπράσινους κήπους ενός κτήματος, είναι απλά καθηλωτικό με το dessert table να κλέβει την παράσταση. Ένα δελεαστικό τραπέζι γλυκών με backdrop μια ολάνθιστη κυκλική αψίδα από λυσίανθο, τριαντάφυλλα και παιώνιες προσκαλεί τους παρευρισκομένους να απολαύσουν cupcakes, cake pops και άλλα γλυκά που προσέφεραν σε χρυσές βάσεις και αυτό ήταν σίγουρα ένα στοιχείο της διακόσμησης που ξεχωρίσαμε από το γάμο τους! Οι πιο τρυφερές στιγμές του ζευγαριού και όλα όσα επέλεξαν για τη δικιά τους ξεχωριστή μέρα βρίσκονται στην πιο κάτω συλλογή φωτογραφιών και εμείς σας τα παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά!
Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Πραγματοποιήσαμε έναν καλοκαιρινό γάμο στη Θεσσαλονίκη. Γνωριστήκαμε στο χώρο εργασίας το καλοκαίρι του 2014 και η πρόταση γάμου έγινε στην Σκόπελο στο εκκλησάκι του Άη Γιάννη.
«Για την νυφική μου ανθοδέσμη επέλεξα παιώνιες, τριαντάφυλλα και λυσίανθο σε απαλές αποχρώσεις. Η διακόσμηση ήταν romantic chic. Επικρατούσε το λευκό χρώμα σε συνδυασμό με λουλούδια σε απαλούς χρωματισμούς και χρυσές λεπτομέρειες και ήταν και αυτό που μας άρεσε πολύ.»
«Παρακολουθούσα το Love4weddings και με βοήθησε πολύ στο αρχικό κομμάτι της προετοιμασίας όταν θέλαμε να αποφασίσουμε το στυλ που θα έχει ο γάμος μας. Πήραμε επίσης πολλές ιδέες από τον στολισμό και τη διακόσμηση μέχρι και το νυφικό και το κοστούμι. Από το Love4weddings επέλεξα τον floral designer μας Zelos Flowers.»
«Αγαπημένη στιγμή ήταν όταν την ώρα που ετοιμαζόμουν στο πατρικό μου έλαβα μια ανθοδέσμη από τον άντρα μου μαζί με μια κάρτα γεμάτη αγάπη και επίσης όταν έφτασα στην εκκλησία και είδα τον άντρα μου και όλους τους αγαπημένους μας να είναι δίπλα μας στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας.»
«Επέλεξα ένα νυφικό φόρεμα σε άλφα γραμμή στο επάνω μέρος είχε διαφάνειες και κεντημένα διαμαντάκια και στο κάτω μέρος τούλι.»
Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Να ψάξει αρκετά, να δει και άλλους γάμους για να καταλήξει στο τι θα ταίριαζε στην ίδια και τον γαμπρό. Πιο σημαντικό είναι να επιλέξει κάτι που εκφράζει το ίδιο το ζευγάρι και τους κάνει να νιώθουν άνετα και βέβαια να βρει επαγγελματίες που θα την συμβουλέψουν με την εμπειρία τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι θα είναι ο δικός τους γάμος ο ιδανικός γιατί θα τους αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό.»
Leave a Reply