Μια next day φωτογράφιση αλλιώτικη μοιράζεται μαζί μας ο Natural Light Photo & Cine που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σας κερδίσει από το πρώτο κιόλας λεπτό. Βγαλμένη από μια άλλη εποχή και με vintage στοιχεία, η Βέρα και ο Δημήτρης γίνονται πρωταγωνιστές σε εικόνες που μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο! Το νιόπαντρό ζευγάρι φωτογραφίζεται έχοντας συντροφιά ένα παλιό αυτοκίνητο – αντίκα, με το γαλάζιο της θάλασσας και τις υπόλοιπες φυσικές ομορφιές της παραλίας Χαλκουτσίου στον Ωρωπό να συμπληρώνουν το σκηνικό. Όπως θα δείτε κι εσείς η κάθε φωτογραφία φαντάζει να ξεπήδησε από κινηματογραφική ταινία γι’ αυτό ετοιμαστείτε να απολαύσετε την μοναδικότητα της κάθε μίας!
Captured by Natural Light Photo & Cine!
«Γνωριστήκαμε από την αδερφή του Δημήτρη. Η πρόταση έγινε στις διακοπές μας, 6 χρόνια μετά την γνωριμία μας, στην Πάργα σε μια ειδυλλιακή παραλία με θέα το κάστρο της Πάργας. Το νυφικό μου ήταν από τα Pink Cloud. Ενώ, δεν είχα ονειρευτεί ποτέ παλιότερα πως πρέπει να είναι, δοκίμασα 4-5, αλλά διάλεξα πολύ γρήγορα το νυφικό. Ήταν απλό και λιτό, αλλά παράλληλα τόσο όμορφο και ονειρικό», μοιράστηκε μαζί μας η Βέρα.
«Το Love4Weddings το παρακολουθώ κυρίως όσον αφορά την αναζήτηση για επαγγελματίες. Επίσης, μου έδωσε ιδέες για διάφορα θέματα του γάμου. Αγαπημένη στιγμή από τον γάμο μας ήταν όταν τελείωσε το άγχος για όλη την διαδικασία του γάμου και απολαύσαμε με τον άντρα μου το πάρτι που ακολούθησε με τους φίλους μας και συγγενείς».
Η συμβουλή της Βέρας σε μια μέλλουσα νύφη: «Να μην πανικοβάλλεται και να οργανώνει τον γάμο της σιγά σιγά και μεθοδικά. Ποτέ δεν θα καταφέρουμε να τους ικανοποιήσουμε όλους, οπότε τουλάχιστον ας το διασκεδάσουμε εμείς!»
Leave a Reply