Ο stylish καλοκαιρνός γάμος της Ιωάννα και του Κωνσταντίνου εκπέμπει την πιο romantic chic διάθεση μέσα από μία υπέροχη διακόσμηση σε απαλές αποχρώσεις και stylish λεπτομέρειες που θα σας αρέσουν πολύ! H Rock Paper Scissors έκανε το όνειρο του ερωτευμένου ζευγαριού πραγματικότητα και όπως μας είπε η νύφη « Όλες οι ιδέες που δουλεύαμε ενάμιση χρόνο με τη Rock Paper Scissors είχαν γίνει πραγματικότητα! Ήταν σαν να έβλεπα ένα Pinterest board να παίρνει ζωή μπροστά μου…». Η Ιωάννα ήταν εντυπωσιακή με το ballgown νυφικό της απο Demetrios ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα υπέρκομψο σμοκιν κοστούμι σε μαύρο χρώμα από Dressman. Ακολούθησε μια υπέροχη δεξίωση όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα πιο ωραία cocktails από το Tipsy Baroness. Αυτός ο γάμος έχει κερδίσει την καρδιά μας και δηλώνουμε απόλυτα μαγεμένοι από το κάθε στιγμιότυπο!
Captured by Achilleas Colaclides.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.


«Γνωριστήκαμε στα 19 μας σε ένα κολέγιο, που προετοιμαζόμασταν για να φύγουμε στην Αγγλία για σπουδές το 2014. Μετά από πολύ καιρό, long distance κατά την διάρκεια σπουδών, δουλειές σε διάφορες χώρες, καταλήξαμε στην όμορφη Λουκέρνη, στην Ελβετία. Η πρόταση έγινε τον Φεβρουάριο του 2022, αργά το βράδυ στην πιο όμορφη γέφυρα της Λουκέρνης (Rathaussteg), που πλέον την έχουμε ονομάσει ”Proposal bridge”.», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.


«Το site Love4Weddings το παρακολουθούσα συχνά για να πάρω έμπνευση στο στυλ γάμου που θέλω, καθώς και για τα λουλούδια, γιατί μου άρεσε πολύ που ανεβάζετε αληθινούς γάμους και μπορούσα να ταυτιστώ και να βρω ιδέες. Το θεωρώ πολύ όμορφο που ανεβάζετε πραγματικούς γάμους διαφόρων στυλ!»
Ιωαννα , Bride

«Πήρα την ιδέα για τα wedding favours, μπομπονιέρες και στέφανα από το Love4Weddings, καθώς βρήκα το Prototypon και κλείσαμε ραντεβού αμέσως! Τελικά συνεργαστήκαμε και έκαναν φοβερή δουλειά! Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και πήραμε πολλά θετικά σχόλια από τους καλεσμένους μας!»


«Το νυφικό μου ήταν από τον οίκο Demetrios και με βοήθησε η ομάδα στην Ερμού να το επιλέξω και συγκεκριμένα η κα. Ελπίδα. Πήγα με την μητέρα μου και την κουμπάρα μου και είπα στην κα. Ελπίδα το στυλ που είχα στο μυαλό μου. Το πρώτο νυφικό που μου έφερε ήταν τελικά αυτό που επέλεξα. Ένα μίνιμαλ αλλά πριγκιπικό νυφικό, από σατέν/μικάντο με γραμμή V στο στήθος και μια σαγηνευτική χαμηλή πλάτη με streaming κουμπιά μέχρι το τέλος της ουράς προσθέτοντας την τέλεια τελική πινελιά. Ακριβώς επειδή ήταν απλό, επέλεξα ένα πέπλο κεντητό με κρύσταλλα επίσης με μακριά ουρά, πιο μακριά από το νυφικό. Στο τελικό look πρόσθεσα και μια τιάρα διακριτική λευκόχρυση και σκουλαρίκια κρεμαστά Swarovski…»

«Για τη νυφική ανθοδέσμη, επέλεξα λευκά/cream τριαντάφυλλα με λίγα light dusty pink και βγήκε ονειρική! Η διακόσμηση ήταν ”classic, romantic, elegant, timeless”. Ο ναός του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Γλυφάδα, είναι από μόνος του πολύ όμορφος και θελήσαμε να κάνουμε minimal approach, βάζοντας κάποιους αμφορείς στα σκαλιά της εισόδου, τους οποίους επιμελήθηκε ο Jim Labraco και ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε σκεφτεί.»

«Το αγαπημένο μας σημείο βέβαια ήταν όταν φτάσαμε με το αμάξι στον Πύργο Πετρέζα για την δεξίωση και αντικρύσαμε το στήσιμο των τραπεζιών και γενικά της αυλής στον Πύργο. Δεν το πιστεύαμε πως ήταν ο γάμος μας αυτός! Όλες οι ιδέες που δουλεύαμε ενάμιση χρόνο με τις κοπέλες από την RockPaperScissors είχαν γίνει πραγματικότητα! Ήταν σαν να έβλεπα ένα Pinterest board να παίρνει ζωή μπροστά μου. Τα flower arrangements στα τραπέζια είχαν χρυσή βάση και επιλέξαμε χαμηλή σύνθεση με μια μίξη λουλουδιών που είχε τριαντάφυλλα σε χρώματα κρεμ, λευκό, απαλό ροδακινί και dusty pink, λευκές ορτανσίες, λυσίανθος και ροζ Astilbe και το πράσινο στοιχείο ήταν κυρίως ευκάλυπτος και σχίνος.»






«Αρχικά, να κάνετε ακριβώς αυτό που έχετε ονειρευτεί και να πάρετε με τον σύντροφό σας τις μεγάλες επιλογές του γάμου σας όπως προσκλητήρια, χρωματική παλέτα, γευστική δοκιμή και λουλούδια. Εμένα ο σύζυγός μου ήταν παρών σε όλα και του άρεσε κιόλας!»
Ιωαννα , Bride


«Εάν το budget σας το επιτρέπει να προσλάβετε wedding planners και συγκεκριμένα θα προτείνω την RockPaperScissors που επέλεξα εγώ, γιατί πραγματικά έκαναν την ζωή μου τόσο εύκολη και ευχαριστήθηκα την μέρα μου χωρίς άγχος! Τα είχαν όλα υπό έλεγχο! Επίσης μου πρότειναν πολλούς vendors που είχαν δουλέψει μαζί και ήξεραν πως θα κάνουν καλή δουλειά το οποίο γλιτώνει πολύ χρόνο και ταλαιπωρία! Τέλος, βάλτε το late night snack κατά την διάρκεια του πάρτι καθώς εκτιμήθηκε πολύ!»

«Θα ήθελα να αναφέρω πως ο γάμος ήταν ορθόδοξος και έγινε στην Μητρόπολη Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Γλυφάδα. Επίσης θα ήθελα να ξεχωρίσω τον Jim Labraco, πέρα από τις planners μας και τον Πύργο Πετρέζα που ήταν άψογοι από όλες τις απόψεις, γιατί ήταν πραγματικά εξαιρετικός, του δώσαμε τα αγαπημένα μας λουλούδια και χρώματα και μας έφτιαξε την πιο όμορφη σύνθεση, ακριβώς όπως την θέλαμε και ακόμη πιο όμορφη. Όταν πήγαμε στο flower sampling, φάνηκε αμέσως η ποιότητα και ο επαγγελματισμός του, μας υποδέχτηκε προσωπικά και μιλήσαμε για τον γάμο και μας έδειξε πως αγαπάει πολύ αυτό που κάνει! Φύγαμε από εκεί με ένα τεράστιο χαμόγελο και σίγουροι για την επιλογή μας!»

«Αγαπημένη στιγμή ήταν ο χορός μας! Χορέψαμε το Strangers in the night – Frank Sinatra μέσα στον Πύργο Πετρέζα, πριν κατέβουμε κάτω για το φαγητό! Όλη η στιγμή ήταν πολύ όμορφη, καθώς οι καλεσμένοι μας ήταν γύρω μας σε ένα ημικύκλιο και εμείς χορεύαμε κάτω από τον πολυέλαιο με dry ice! Ήταν επίσης και το πιο αγχωτικό κομμάτι του γάμου, καθώς φοβόμουν μήπως πατήσω το φόρεμα, αλλά τελικά η ομάδα Demetrios έκανε απίστευτη δουλειά με ένα τρικ στο μάζεμα του νυφικού και έτσι χόρεψα με πολύ άνεση. Κάναμε και μια γρήγορη πρόβα πριν βγούμε στους καλεσμένους μας και νιώσαμε πιο άνετα ξέροντας πως το νυφικό δεν θα μπλεχτεί!»




























































Leave a Reply