Με έναν πανέμορφο και πολύχρωμο ανθοστολισμό να δίνει το στίγμα του στην όμορφη μέρα της Κατερίνας και του Βασίλη, μπορούμε να πούμε ότι ο γάμος αυτός στην Πάτρα θα σας αρέσει πολύ! Υπέροχα άνθη σε φούξια και ροζ αποχρώσεις διακόσμησαν τόσο την εκκλησία του γάμου όσο και το χώρο της δεξίωσης ενώ από την προετοιμασία του ζευγαριού μέχρι και τον πρώτο τους χορό ως νεόνυμφοι πλέον οι ευτυχία τους δεν κρύβεται και εμείς δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες του γάμου τους!
Captured by Stergiou Dimitris.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
«Γνωριστήκαμε στην δουλειά και η πρόταση γάμου έγινε τον Ιούνιο σε μια παραλία.», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.
«Επέλεξα τριαντάφυλλα σε χρώματα φούξια, ροζ και άλλες αποχρώσεις του ροζ. Ο γάμος μας είχε πολλά λουλούδια και αρώματα από κεριά στις μπομπονιέρες μας.»
«Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν χορέψαμε με τα κοριτσάκια μας κατά την είσοδο μας στο κέντρο δεξίωσης.»
«Το νυφικό μου φόρεμα ήταν πριγκιπικό. Είχε πέτρες Swarovski και μικρές περλίτσες. Το κάτω μέρος αποτελούταν από τούλι σε Α γραμμή.»
«Η συμβουλή μου σε μια μέλλουσα νύφη είναι να είναι χαμογελαστή και να απολαύσει την κάθε στιγμή. Είναι μοναδική.»






















































Leave a Reply