Ένας υπέροχος καλοκαιρινός γάμος με ρομαντικές λεπτομέρειες και τρυφερές στιγμές είναι αυτός του Νίκου και της Πόπης, που μας συγκινεί μέσα από τις πολύ όμορφες φωτογραφίες της Evelina Broumer! Η διακόσμηση σε απαλές dusty pink και ιβουάρ αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τα υπέροχα τριαντάφυλλα, δίνει στον γάμο τους έναν ιδιαίτερα ρομαντικό χαρακτήρα, ενώ τα πανέμορφα νυφικά παπούτσια από Savrani Creations συμπληρώνουν την εμφάνιση της Πόπης. Από τις στιγμές που ξεχώρισε περισσότερο η νύφη, ήτανι η άφιξή της στην εκκλησία, όταν ο Νίκος την αντικρίζει για πρώτη φορά ντυμένη ως νύφη και εμφανώς συγκινημένος δεν μπορεί παρά να πει ένα αυθόρμητο «wow»! Ακόμη πιο συγκινητική είναι η στιγμή όπως μας είπε Πόπη, είναι εκείνη που ο Νίκος, μπροστά στον πατέρα της Πόπης και σε όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, της υπόσχεται πως θα τη φροντίζει και θα την αγαπά σε κάθε στιγμή της κοινής τους ζωής. «Η συμβουλή που θα έδινα στις μελλοντικές νυφούλες είναι να απολαύσουν κάθε στιγμή της προετοιμασίας του γάμου τους. Είναι μια μοναδική περίοδος στη ζωή του κάθε ζευγαριού, γεμάτη όνειρα και όμορφες στιγμές.» μοιράστηκε μαζί μας η νύφη. Οι φωτογραφίες του γάμου τους αποτυπώνουν με τον πιο όμορφο τρόπο την ευτυχία τους και όλες εκείνες τις αυθόρμητες στιγμές που κάνουν μια τέτοια μέρα τόσο ξεχωριστή!
Captured by Evelina Broumer.
«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε μέσα από την αδερφή του, η οποία ήταν και είναι μία από τις καλύτερές μου φίλες. Πριν από περίπου 6 χρόνια ο Νίκος άρχισε να με διεκδικεί και έκανε τα πάντα για να είμαστε μαζί. Για πολύ καιρό επέμενε, δεν το έβαλε κάτω, μέχρι που μετά από δύο χρόνια επιμονής, ερωτικών εξομολογήσεων και πολύ γλυκών κινήσεων ήρθε η υπέροχη αυτή στιγμή που ενέδωσα και ξεκίνησε η δική μας μοναδική ιστορία. Η πρόταση γάμου έγινε με έναν πολύ απλό, γλυκό και ουσιαστικό τρόπο, όπως ακριβώς ταίριαζε στη δική μας σχέση. Ήμασταν μόνο οι δυο μας, όταν ο Νίκος μου είπε πως θέλει να γίνω η σύζυγός του και είναι σίγουρος πως θα δυναμώσει αυτή η υπέροχη σχέση αμοιβαίας αγάπης, έρωτα και σεβασμού που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη είπα αμέσως το «ναι», συγκινημένη και έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα με τον άνθρωπό μου που τόσο αγαπώ και στηρίζω σε όλα.»
«Το νυφικό μου ήταν της εταιρείας Luce Sposa και το αγόρασα από τον οίκο Cassandra wedding. Εκεί γνώρισα τις δύο γλυκύτατες κυρίες, τις οποίες αγάπησα πραγματικά, καθώς σε κάθε μας ραντεβού με υποδέχονταν με πολλή αγάπη και όρεξη να δημιουργήσουμε το νυφικό των ονείρων μου. Κάναμε ορισμένες μικρές αλλαγές, προσθέτοντας λουλούδια στα μανίκια και διαμάντια στον μπούστο για να γίνει πιο πλούσιο, εντυπωσιακό και πριγκιπικό. Μια ακόμη λεπτομέρεια που λάτρεψα ήταν το πέπλο μου, το οποίο είχε δύο λουλούδια που φοριούνταν στα χέρια σαν βραχιόλια.»
«Η αγαπημένη μας στιγμή ήταν η άφιξή μου στην εκκλησία, όπου ο Νίκος με αντίκρισε πρώτη φορά ντυμένη ως νύφη και εμφανώς συγκινημένος είπε «wow!». Ήταν μια αυθόρμητη στιγμή που θα θυμόμαστε για πάντα. Εξίσου πολύ συγκινητική και όμορφη στιγμή ήταν όταν ενώπιον του πατέρα μου και όλων των αγαπημένων μας προσώπων που βρίσκονταν εκεί υποσχέθηκε πως θα με φροντίζει και θα με αγαπά σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Τέλος, η άφιξή μας στον χώρο της δεξίωσης με την αντίκα ήταν επίσης ένα από τα αγαπημένα μας στιγμιότυπα της βραδιάς.»
«Όσον αφορά τον στολισμό του γάμου μας, επιλέξαμε έναν floral designer που κατάφερε να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο αληθινά και τεχνητά λουλούδια διαφόρων ειδών της ίδιας χρωματικής παλέτας. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά μαγικό και ακριβώς όπως το είχαμε ονειρευτεί. Αυτό που ξεχώρισε περισσότερο για εμάς ήταν η υπέροχα στολισμένη αντίκα που με συνόδευσε στην εκκλησία ως νύφη και αργότερα ως ζευγάρι στο κτήμα. Ήταν μία από τις πιο όμορφες λεπτομέρειες που έκανε τις στιγμές να μοιάζουν κινηματογραφικές. Στη δεξίωση αυτό που ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα εμείς και οι καλεσμένοι μας ήταν ο ρομαντικός φωτισμός του κτήματος. Οι γιρλάντες με τα μικρά φωτάκια πάνω από τα τραπέζια δημιουργούσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα, κάνοντάς το να θυμίζει ένα γραφικό και πανέμορφο κτήμα στην Τοσκάνη. Ακόμη, τα φωτάκια που είχαν τοποθετηθεί στους κορμούς των δέντρων δημιουργούσαν ένα παραμυθένιο κλίμα, όπως ακριβώς το φανταζόμασταν για τη βραδιά μας.»
Η συμβουλή που θα έδινα στις μελλοντικές νυφούλες είναι να απολαύσουν κάθε στιγμή της προετοιμασίας του γάμου τους. Είναι μια μοναδική περίοδος στη ζωή του κάθε ζευγαριού, γεμάτη όνειρα και όμορφες στιγμές. Να μην αφήσουν κανένα πρόσωπο που μόνο αρνητική ενέργεια μπορεί να επιφέρει να επέμβει στην προετοιμασία και σε αυτά που θέλουν να κάνουν. Να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που θα τους πουν την ειλικρινή γνώμη τους και που τις αγαπάνε πραγματικά.
Πόπη , Bride
























































Leave a Reply