H χημεία του ζευγαριού ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους και λίγο αργότερα σε ένα χιονισμένο σκηνικό στην Αράχοβα αποφάσισαν να ενωθούν για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι υπέροχες φωτογραφίες του Wedding Studio Lia Lignou μας μεταφέρουν στην Αθήνα σε ένα ονειρικό σκηνικό σχεδιασμένο με ένα εκπληκτικό τρόπο από την Make My Dream έτσι που να έχει διάχυτο τον ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα… Με τις πανέμορφες ορτανσίες και τα τριαντάφυλλα να τους περιβάλλουν και να ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο αυτή την ξεχωριστή ημέρα οι δυο τους συναντώνται στα σκαλιά της εκκλησίας και το στιγμιότυπο που καταγράφεται στον φωτογραφικό φακό ξεχειλίζει από τα συναισθήματά τους. Μια υπέροχη φωτογράφιση στην φύση εκεί όπου όλα είναι σε αρμονία έρχεται να ολοκληρώσει την δικιά τους ιστορία και η Σίλια χάνεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της ταξιδεύοντάς τον με ένα τρυφερό φιλί… Aπολαύστε μαζί μας αυτό το υπέροχο ζευγάρι αλλά και όλες τις ξεχωριστές λεπτομέρειες στο στολισμό του γάμου του!
Captured by Wedding Studio Lia Lignou.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Δουλεύαμε μαζί στον ίδιο όμιλο μιας εταιρείας σε διαφορετικά μαγαζιά, υπήρχε χημεία κάθε φορά που βλεπόσασταν στην δουλειά ώσπου δουλέψαμε μαζί σε ένα event για 3 μέρες που μας έφερε πιο κοντά.. η πρόταση έγινε στην Αράχοβα σε ένα τριήμερο που είχαμε πάει σε χιονισμένο τοπίο.»
«Το νυφικό ήταν απλό χωρίς πολλές λεπτομέρειες , με μια μακριά ουρά και πολύ στρας στο μπούστο, με διαφάνεια στην πλάτη που έδινε την αίσθηση ότι είναι ανοιχτό.»
«Ο στολισμός του φθινοπωρινού γάμου μας απο την Make My Dream είχε λευκά τριαντάφυλλα και λευκές παιώνιες, το στυλ ήταν ρομαντικό και σικ. Ήταν διακοσμημένα πάνω σε χρυσές ανθοστήλες και γύρω είχε μεγάλα χρυσά φανάρια με κεριά… Στον κόσμο άρεσε το εξαιρετικό candy bar που είχε αναλάβει η καταπληκτική wedding planner Make My Dream μας μαζί με όλα τα υπόλοιπα φυσικά απο την Make my Dream Event.»
«Παρακολουθούσα το Love4Weddings σε όλα τα στάδια προετοιμασιών του γάμου μας και έπαιρνα ιδέες.»
«Αγαπημένη μας στιγμή είναι η ώρα του πρώτου χορού. Την είχα ονειρευτεί από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον άντρα μου και ήταν ακριβώς έτσι όπως το είχα φανταστεί… με το αγαπημένο μας τραγούδι και με μια στροφή που κατέληγε σε ένα φιλί με πολύ αγάπη.»
Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Να μην έχει άγχος, να ζήσει την κάθε στιγμή γιατί είναι μια μοναδική εμπειρία και να μην υπάρχει η υπερβολή. Τα απλά είναι τα πιο ωραία.»
Leave a Reply