Προσκλητήρια

Τα προσκλητήρια του γάμου επισημοποιούν την τέλεση του γάμου σας , καλούν και ενημερώνουν τους καλεσμένους σας έτσι ώστε να γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες και να είναι μαζί σας, στο τόσο σημαντικό για εσάς γεγονός.

Ένα προσκλητήριο προετοιμάζει τον καλεσμένο σας για το στυλ του γάμου που θα ακολουθήσει. Το σχέδιο, τα γράμματα, τα χρώματα και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες ενός προσκλητηρίου δημιουργούν ένα συγκεκριμένο στυλ που θα ταιριάζει με το στυλ του γάμου σας και θα αποτελεί μια ακόμα πινελιά του ενιαίου, πανέμορφου συνόλου.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά ενός προσκλητηρίου, που πρέπει να προσέξετε, είναι ο τύπος του χαρτιού, η υφή, το βάρος, τα χρώματα, το μέγεθος και βέβαια η διακόσμηση. Ένα προσκλητήριο εκτός από το να είναι όμορφο, πρέπει να είναι ποιοτικό. Επιλέξτε το καλύτερο για σας χαρτί και τις ιδανικότερες αποχρώσεις που θα το στολίζουν. Μην το παρακάνετε με τον συνδυασμό πολλών και έντονων αποχρώσεων αλλά παραμείνετε σε τρεις ιδανικά χρωματικούς τόνους, οι οποίοι θα χρωματίζουν τόσο το χώρο της εκκλησίας όσο και το χώρο της δεξίωσης του γάμου σας. Ανάλογα με το γάμο σας λοιπόν, προσθέστε μικρές διακοσμητικές πινελιές που θα προϊδεάζουν τους καλεσμένους σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να στολίσετε το προσκλητήριο του γάμου σας με μερικά γκλίττερ, με κορδέλα, με δαντέλα ή χρυσά γράμματα. Λεπτομέρειες που θα φανερώσουν προς τα που θα κινηθεί η διακόσμηση και το στυλ του γάμου σας.
Ετοιμαστείτε να δείτε μοναδικές επιλογές προσκλητηρίων που θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες εντυπώσεις. Σας παρουσιάζουμε όλα τα είδη προσκλητηρίων που έχουμε δει και έχουμε αγαπήσει!

Προσκλητήρια γάμου

Προσκλητήρια γάμου

Ecofriendly προσκλητήριο γάμου με φάκελο προσκλητηρίου γάμου φτιαγμένο από ανακυκλωμένες ίνες και ένα μείγμα αποξηραμένων λουλουδιών. ...

Read More

Send this to a friend