Δίπλα στο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας η Εβίτα και ο Γιώργος ανταλλάζουν τους δικούς τους γαμήλιους όρκους στην Πάρο με τις φυσικές ομορφιές να ξεδιπλώνονται μοναδικά σε κάθε φωτογραφικό κλικ του Panoulis Photography. Ο γαμπρός, ο οποίος επέλεξε ένα κομψό κοστούμι από Christakis Athens, συναντάει την αγαπημένη του Εβίτα σ’ ένα μικρό γραφικό ξωκλήσι και ετοιμάζονται να ζήσουν στο έπακρον κάθε στιγμή της δικιάς τους ονειρεμένης μέρας. Η λιτή μα συνάμα elegant εμφάνιση της νύφης έκλεψε αναμφίβολα εντυπώσεις, ενώ ο στολισμός του γάμου κινήθηκε σε μίνιμαλ γραμμές με λευκά λουλούδια και πρασινάδες. Το ζευγάρι γιορτάζει το χαρμόσυνο γεγονός με αγαπημένους φίλους και συγγενείς, πραγματοποιώντας δυο διαφορετικές δεξιώσεις και το γαμήλιο πάρτι από Music Essentials να τους χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης. Υπέροχα στιγμιότυπα τόσο από την ημέρα του γάμου όσο και από την next day φωτογράφιση του ζευγαριού περιλαμβάνονται στο φωτογραφικό υλικό που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσετε!
Captured by Panoulis Photography.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
«Με τον σύζυγο μου γνωριστήκαμε από κοινή παρέα πριν 8 χρόνια. Η πρόταση γάμου έγινε τα Χριστούγεννα του 2018 σε ταξίδι που είχαμε πάει στο Τόκιο και παντρευτήκαμε το καλοκαίρι στην Πάρο. Ήταν όλα να είναι πάρα πολύ λιτά και απλά, καθώς ήμασταν σε νησί και η δεξίωση έγινε πάνω στη παραλία, όποτε θέλαμε να έχει ένα πολύ χαλαρό vibe. Επιλέξαμε αντί για λουλούδια στη διακόσμηση να έχουμε παχύφυτα σε γλαστράκια και βότσαλα! Το νυφικό μου ήταν το δεύτερο και τελευταίο που δοκίμασα. Ήξερα από πάντα ότι θέλω κάτι πάρα πολύ απλό, σε στενή γραμμή και με άνοιγμα στη πλάτη, όποτε δεν θα το άλλαζα με τίποτα», μοιράστηκε μαζί μας η Εβίτα.
«Η actual στιγμή στην εκκλησία ήταν κι αγαπημένη στιγμή από τον γάμο. Μας άρεσε πάρα πολύ το εκκλησάκι που ήταν πάνω στη θάλασσα και φαινόταν όλος ο κόσμος να περνάει πάρα πολύ ωραία. Γελούσαμε, ήμασταν όλοι πολύ χαλαροί!»
«Θα συμβούλευα κάθε μέλλουσα νύφη να είναι πάρα πολύ χαλαρή χωρίς άγχος γιατί στο τέλος θα πάνε όλα τέλεια ότι και να γίνει».
Leave a Reply