Το σημερινό ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν υπέροχο καλοκαιρινό γάμο στην Αθήνα έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα αυτή την ξεχωριστή μέρα. Ο χώρος διακοσμήθηκε με γιρλάντες από τριαντάφυλλα σε απαλά χρώματα και πρασινάδα ενώ στην είσοδο της εκκλησίας τοποθετήθηκε μία υπέρμετρη αψίδα από λουλούδια δημιουργώντας το πιο ρομαντικό σκηνικό. Όλα τα βλέμματα τραβάει πάνω της η νύφη επιλέγοντας ένα υπέροχο boho νυφικό φόρεμα από την σχεδιάστρια νυφικών Γιώτα Καλογεροπούλου, με λεπτεπίλεπτη διάφανη δαντέλα σε ίσια γραμμή και high-neckline το οποίο ταίριαξε άψογα στο στυλ της. Η νύχτα αυτή ολοκληρώθηκε με τον πρώτο χορό του ζευγαριού και το ξέφρενο γλέντι που ακολούθησε που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη τους.
Captured by Stelios Tsikas Photography.
Ακολουθήστε μας στο Instagram, Facebook και Pinterest για να μαθαίνετε για όλα τα νέα μας άρθρα.
«Το νυφικό μου φόρεμα ήταν σε boho style και παραμυθένιο από τη σχεδιάστρια νυφικών Γιώτα Καλογεροπούλου.”
«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε μέσω φίλων. Η πρόταση γάμου έγινε στην Καλαμάτα στο όμορφο εστιατόριο ενός κάστρου με θέα την πόλη!», μας αναφέρει η νύφη.
«Η διακόσμηση αποτελούνταν από ροζ παλ και λευκά λουλούδια και επικρατούσε το πράσινο της ελιάς ενώ ήταν minimal και μου άρεσε που ήταν όλα αρμονικά τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση.»
«Η συμβουλή που θα έδινα σε μια μέλλουσα νύφη είναι να απλοποιήσει αυτά που χρειάζονται μέσω μιας λίστας και αφού κλείσει τον χώρο δεξίωσης να κανονίσει με ηρεμία όλα τα υπόλοιπα!»
«Η αγαπημένη μου στιγμή από το γάμο μας ήταν η είσοδός μας στην γαμήλια δεξίωση και ο πρώτος μας χορός!»
«Παρακολουθούσα το site Love4Weddings για να βρω ιδέες για τη διακόσμηση του γάμου και τις μπομπονιέρες.»
Leave a Reply