Με φόντο την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, ο γάμος της Μαριλίας και του Μιχάλη στην Αθήνα ήταν μια υπέροχη σύμπραξη αγάπης και γιορτινής μαγείας. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης πλαισιωμένο από την πιο ζεστή, γιορτινή διακόσμηση με κυρίαρχα χρώματα το μπλε σκούρο, το μπορντό και το κυπαρίσσι, στοιχεία που αποτυπώθηκαν σε κάθε λεπτομέρεια: από την ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, μπλε άνθη και έλατο μέχρι και το στολισμό της εκκλησίας. Όπως μοιράστηκε η νύφη, «Τα βασικά χρώματα για την διακόσμηση του γάμου ήταν μπλε σκούρο, μπορντό και κυπαρίσσι. Η νυφική ανθοδέσμη είχε τριαντάφυλλα, μπλε άνθη και έλατο… Μας άρεσε πολύ ότι υπήρχε μια minimal ισορροπία και έντονα χρώματα.» Η Μαριλία έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό, ίσιας γραμμής νυφικό με μακριά μανίκια και λεπτομέρειες από κρύσταλλα από τον οίκο νυφικών Primalicia Bridal Designers, ενώ ο Μιχάλης ξεχώρισε με το κομψό μπλε κοστούμι του από το Dressman. Οι καλεσμένοι παρέλαβαν το minimal navy blue προσκλητήριο με χρυσή λεπτομέρεια από τη Biniatian Invitations για μια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρο του Meleagris Estate, με εκλεκτό μενού επιμελημένο από το Club Service Catering. Κάθε στιγμή απαθανατίστηκε μοναδικά από τον φωτογράφο Jason Kenanoglou, αποτυπώνοντας την ατμόσφαιρα αυτου του χειμωνιάτικου γάμου!
Captured by Jason Kenanoglou.
«Γνωριστήκαμε σε ένα γάμο στην Σητεία το 2017. Φύγαμε μαζί από το νησί κι από τότε είμαστε μαζί. Η πρόταση γάμου έγινε στο πρώτο μας υπεραντλαντικό ταξίδι στον Παναμά.»
Η συμβουλή που θα δώσω σε μία νύφη που τώρα σχεδιάζει τον γάμο της είναι να συζητάει με τον σύντροφο της, να ψάχνει εικόνες αλλά με μέτρο και χωρίς άγχος.
Μαριλια , Bride
«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν η αγκαλιά που κάναμε οικογενειακώς πριν μπούμε στην εκκλησία.»
«Το νυφικό μου απο το Primalicia ήταν συνδυασμός φορέματος και νυφικού. Στην ουσία ήταν ένα νυφικό με έντονες βάτες και κρύσταλλα σε ίσια γραμμή, το οποίο θέλησα να κάνω πιο ρομαντικό για την εκκλησία και σχεδιάσαμε μια έξτρα φούστα – ουρά με γκλίτερ στα χρώματα του νυφικού.»
«Τα βασικά χρώματα για την διακόσμηση του γάμου ήταν μπλε σκούρο, μπορντό και κυπαρίσσι. Η νυφική ανθοδέσμη είχε τριαντάφυλλα, μπλε άνθη και έλατο. Είχαμε πολλά κεριά και χρησιμοποίησαμε βάσεις από plexiglass για την εξωτερική διακόσμηση που μας άρεσε πολύ. Τα τραπέζια είχαν ένα απλό τριαντάφυλλο σε χαμηλό βάζο και ψηλά κηροπήγια. Μας άρεσε πολύ ότι υπήρχε μια minimal ισορροπία και έντονα χρώματα.»



























































Leave a Reply