Με την πιο tropical διάθεση η Σοφία και ο Γιώργος πήραν την μεγάλη απόφαση και επισφράγισαν τον έρωτά τους το φθινόπωρο στην Πρέβεζα. Η ομάδα της Pompon Story Events φρόντισε το κάθε τι για το γάμο του ζευγαριού και το αποτέλεσμα ήταν άκρως – εντυπωσιακό. Από την διακόσμηση στην είσοδο της εκκλησίας μέχρι και την είσοδο της δεξίωσης και τα τραπέζια οι φανταστικές ανθοσυνθέσεις που επιμελήθηκε η Elpida Salouka από coral τριαντάφυλλα, αποξηραμένα φύλλα φοίνικα και άλλα tropical λουλούδια έδιναν χαρακτηριστικά το παρόν τους και πραγματικά έκλεψαν εντυπώσεις. Η Pompon Story Events μας είπε χαρακτηριστικά: «Το όμορφο Mango Beach Bar μετατράπηκε σ’ ένα απίστευτο χώρο που σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φωτισμό, τα τραπέζια με την εντυπωσιακή διακόσμηση και τα luxurious σερβίτσια δημιούργησαν το πιο cozy περιβάλλον που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους». Το ζευγάρι έζησε αξέχαστες στιγμές… μερικές σας τις έχουμε μαζέψει και τις μοιραζόμαστε μαζί μας.
Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Παντρευτήκαμε το φθινόπωρο στην Πρέβεζα. Γνωριστήκαμε δέκα χρόνια πριν ένα βράδυ σε ένα μπαρ. Ο Γιώργος με προσέγγισε και πιάσαμε κουβέντα. Από τότε είμαστε αχώριστοι. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ταξίδι μας στη Βενετία. Ο Γιώργος είχε σχεδιάσει μια βόλτα με γόνδολα και τότε ξαφνικά γονάτισε και μου έκανε την πρόταση».
«Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου μου και με βοήθησε στο να πάρω ιδέες και να εμπνευστώ. Το νυφικό ήταν μια δημιουργία της Άννας Ανεμομύλου, η οποία δημιούργησε το νυφικό τον ονείρων μου. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νυφικού ήταν η κάπα…».
«Η πιο αγαπημένη μου στιγμή από το γάμο ήταν όταν φτάσαμε στο beach bar που έγινε η δεξίωση και αρχίσαμε να χορεύουμε το αγαπημένο μας τραγούδι».
Από Pompon Story Events: «Η Σοφία και ο Γιώργος παντρεύτηκαν στην Πρέβεζα και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εξαιτίας της πανδημίας δεν ακύρωσαν το γάμο τους ούτε τον καθυστέρησαν. Τα προσκλητήρια τους ήταν custom made με σκιαγραφημένα λουλούδια μαζί με το logo τους. Η σφραγίδα τους με το κερί και τα ουδέτερα χρώματα έδιναν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε μια εκκλησία – μοντέρνου τύπου, ενώ η δεξίωση στο Mango Beach Bar. Αποξηραμένα αλλά και φρέσκα λουλούδια σε ουδέτερα χρώματα έδιναν μια tropical διάθεση και στόλισαν ιδανικά τόσο την εκκλησία, όσο και τη δεξίωση. Στην είσοδο της δεξίωσης τους καλεσμένους υποδεχόταν ένα dessert table με μοναδικά εδέσματα και ένα εντυπωσιακό seating board που ταίριαξε απόλυτα με την εξωτική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα τραπέζια όλα στολίστηκαν με handmade λινά υφάσματα με το logo του ζευγαριού και ξύλινα ταμπελάκια με τους αριθμούς των τραπεζιών. Ο γάμος ολοκληρώθηκε με μια ρομαντική φωτογράφιση του ζευγαριού στη Λευκάδα».
«Η συμβουλή μου σε μια μέλλουσα νύφη είναι να εμπιστευτεί τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να μην αγχωθεί καθόλου και να απολαύσει όλη τη διαδικασία», καταλήγει η νύφη.
Leave a Reply