Η Φαίη και ο Γιάννης ζουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, με φόντο την μαγευτική Εύβοια και δίπλα τους τη Lia Lignou Photography, που αποτυπώνει τόσο όμορφα κάθε συναίσθημα και κάθε όμορφη λεπτομέρεια της ξεχωριστής τους ημέρας. Τα μοντέρνα προσκλητήρια του γάμου, με ιβουάρ λεπτομέρειες από το To Monogramma, προϊδέαζαν με κομψότητα τους καλεσμένους για όσα υπέροχα θα ακολουθούσαν. Από το μυστήριο μέχρι και τη δεξίωση που ακολούθησε, όλα είχαν μια αύρα ρομαντισμού. Το ταξίδι τους ολοκληρώνεται ιδανικά με μια next day φωτογράφιση σε ένα υπέροχο σκηνικό, μέσα στους αμπελώνες. Απολαύστε μαζί μας αυτήν την ξεχωριστή ιστορία αγάπης!
Captured by Wedding Studio Lia Lignou.
«Η γνωριμία μας έγινε το 2018 στο Ρέθυμνο, όπου και φοιτούσα. Ο Γιάννης εκείνη την περίοδο έκανε την στρατιωτική του θητεία και εκεί γνωρίστηκε με τον ξάδερφό μου, ο οποίος και έγινε ο συνδετικός μας κρίκος. Έτσι, μετά από περίπου 7 χρόνια, το άτομο που ευθύνεται για την γνωριμία μας, έγινε κουμπάρος μας. Η πρόταση γάμου έγινε στις 12 Ιουνίου 2024, την ημέρα των γενεθλίων μου. Βέβαια, η μέρα αυτή είναι ξεχωριστή καθώς είναι και η μέρα της επετείου γνωριμίας μας. Βρισκόμασταν σε ένα μαγαζί, με κάποιους κοντινούς μας φίλους, για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Κάποια στιγμή μου έδωσε ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα κουτάκι σε σχήμα τριαντάφυλλου. Μέσα είχε το δακτυλίδι των ονείρων μου.»
Η αλήθεια είναι πως ο γάμος μας, από την αρχή μέχρι και το τέλος, εξελίχθηκε πολύ πιο όμορφα από ότι είχαμε φανταστεί. Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μια στιγμή ως την πιο αγαπημένη μας, αυτή θα ήταν η στιγμή που ειδωθήκαμε στην εκκλησία. Η στιγμή που ο Γιάννης με κοιτούσε, συγκινημένος, να πλησιάζω και η στιγμή που εγώ προσπαθούσα να συγκρατήσω την συγκίνησή μου, μόλις τον αντίκρισα με την ανθοδέσμη στο χέρι. Απερίγραπτο συναίσθημα και μια εικόνα που θα θυμάμαι για πάντα.
Φαιη , Bride
«Σχετικά με την διακόσμηση, θέλαμε έναν στολισμό σχετικά απλό και όμορφο. Η νυφική ανθοδέσμη μου ήταν φτιαγμένη από λευκά τριαντάφυλλα και γυψοφίλη, η οποία ήταν και το κυρίαρχο στοιχείο τόσο στα προσκλητήρια όσο και στις μπομπονιέρες μας. Η διακόσμηση της εκκλησίας ήταν στο ίδιο στυλ με την ανθοδέσμη αλλά φυσικά υπήρχαν και κάποια στοιχεία πρασίνου, όπως ο ευκάλυπτος κ.α.»
«Η συμβουλή που θα έδινα σε μια μέλλουσα νύφη είναι να απολαύσει την ημέρα του γάμου της, χωρίς άγχος, γιατί περνάει τόσο γρήγορα και δυστυχώς δεν ξανά γυρνάει.»
«Η επιλογή νυφικού, πολλές φορές, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Για εμένα, μπορώ να πω πώς ήταν. Για την αναζήτησή του νυφικού μου επισκέφτηκα διάφορους οίκους αλλά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο οίκος νυφικών Angel Bridal. Εκεί βρήκα το νυφικό των ονείρων μου. Από την πρώτη κιόλας φορά που το δοκίμασα, κατάλαβα ότι ήταν το ιδανικό για εμένα. Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα.»






















































Leave a Reply