O γάμος που παρουσιάζουμε σήμερα θα σας ταξιδέψει στην πανέμορφη Κέρκυρα! Το ερωτευμένο ζευγάρι, του οποίου έχουμε ήδη παρουσιάσει το βίντεο γάμου του επέλεξε να γιορτάσει την αγάπη του με ένα chic minimal καλοκαιρινό γάμο και το όμορφο νησί της Κέρκυρας με την φυσική του ομορφιά ήταν το ιδανικό μέρος για την τέλεση του γάμου τους. Τόσο η εκκλησία όσο και ο χώρος της δεξίωσης διακοσμήθηκαν όμορφα με φρέσκα λουλούδια σε λευκές αποχρώσεις σε συνδυασμό με πρασινάδα, δημιουργώντας το ρομαντικό και ζεστό κλίμα που το ζευγάρι ονειρεύτηκε για την μέρα του γάμου του. Δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες κάθε μοναδική στιγμή αυτού του υπέροχου ζευγαριού!
Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Θέλαμε ένα γάμο στην άκρη του νερού, κομψό αλλά με πολλή ατμόσφαιρα. Είχαμε επικεντρωθεί στη μουσική επειδή αγαπάμε το πάρτυ! Θέλαμε οι καλεσμένοι μας να θυμούνται αυτό το ταξίδι στην Κέρκυρα για πάντα. Τα χρώματα του γάμου μας ήταν το μπλε, το ροζ και το γκρι… παστέλ χρώματα. Για wedding planner είχαμε τον Belli Momenti που μας βοήθησε πάρα πολύ!»
«Οι καλύτερες στιγμές του γάμου μας ήταν η είσοδος στην εκκλησία και η τελετή. Ξεχείλιζαν συναισθήματα! Και το κομμάτι του χορού της εισόδου μας. Ήταν τρελό! Κάναμε ένα show και ήταν εντελώς αυθόρμητο! Οι καλεσμένοι μας στέκονταν στις καρέκλες, ήταν υπέροχο.»
«Γνωριστήκαμε στην παραλία La Baule, στην Γαλλία αλλά δεν έκανε κάποια κίνηση γιατί γνώριζε ότι ήμουν σε άλλη σχέση. Σχεδίαζα να πάω στην Αυστραλία και να δώσω έτσι μια ευκαιρία στον Bruno. Την πρώτη νύχτα, έτυχε να συναντήσω τον Bruno σε ένα δρόμο του Sydney! Το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενα ήταν δίπλα από το διαμέρισμά του. Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι μαζί με ακόμη έναν Γάλλο, 12 μήνες ταξιδεύαμε μαζί στην χώρα. Έτσι ξεκίνησαν όλα!»
«Ο Bruno μου έκανε πρόταση γάμου σε ένα νησί Brittany: Belle île en Mer! Ήταν εντελώς τρελό γιατί είχα φτάσει στο νησί με ιδιωτικό αεροπλάνο και πετάξαμε πάνω από όλη την Βrittany. Ήταν πανέμορφα! Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και ιδανικός για κολύμπι! Ο Bruno είχε τοποθετήσει το δαχτυλίδι σε ένα γλυκό μετά από ένα ωραίο γεύμα με θέα τη θάλασσα. Συγκινήθηκα και εγώ και ο Bruno και μετά ήπιαμε αρκετή σαμπάνια!»
Leave a Reply